LEN.ny LEN.ny komentáře u knih

☰ menu

Gravitace Gravitace Tess Gerritsen

Když nepočítám sérii Rizzoli & Isles, tak spolu se Zahradou kostí podle mne nejlepší kniha od Tess. Zajímavé téma i zpracování, kniha rozhodně nenudí a ke konci, který už do značné míry již tušíte, se nelze od příběhu odtrhnout. Zaujme detailní popis kosmické stanice, stejně jako nemoci astronautů. Vede až k zamyšlení o nekonečnosti a lidské neznalosti vesmíru. Shrnutím velmi povedená kniha.

08.07.2015 5 z 5


Zahrada kostí Zahrada kostí Tess Gerritsen

Moc povedená kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout, spojení minulosti a současnosti a celkově děj této knihy byl velmi zajímavý a poutavý. Určitě doporučuji, rozhodně se stala mým favoritem od Tess, tedy když nepočítám sérii Rizzoli&Isles, která je pro mne srdcovou záležitostí ;)

23.04.2015 5 z 5


Smrtící vize Smrtící vize J. D. Robb (p)

Poslední ze série, kterou jsem přečetla, tedy již moje 19. knížka s Evou Dallasovou v hlavní roli. To podle mne mluví za vše. Stal se ze mě fanoušek Evy a Roarka a rozhodně se chystám na další knihu. Tato byla stejně dobrá, jako zatím všechny ostatní, skvělé detektivky z budoucnosti s prvky romantiky.

29.01.2015 5 z 5


Neznámá Neznámá Tess Gerritsen

Knihu jsem téměř celou přečetla za jediný den, byla totiž napínavá a chytlavá od začátku až do konce. Líbilo se mi prolínání příběhů a postupné odkrývání skutečností, které člověka nutily k zamyšlení, stejně jako celé téma knížky. Spolu se Závějemi pro mě zatím nejlepší knížka série s Jane a Marou ze sedmi, které jsem již stačila přečíst. Rozhodně Tess zůstanu věrná i nadále.

29.01.2015 5 z 5


Závěje Závěje Tess Gerritsen

Náhodný objev této úžasně napínavé knihy v naší knihovně a také neskutečně šťastný objev mne dosud neznámé ale fenomenální Tess Gerritsen. Po této knize jsem začala číst sérii od začátku, nyní jsem u 6. dílu a nemůžu s Rizzoli & Isles přestat. Nicméně tato kniha se mi spolu s Neznámou zatím líbila nejvíce, napínavá od začátku až do konce, překvapivý závěr, skvělý příběh. Za mě si rozhodně zaslouží 5 hvězdiček.

29.01.2015 5 z 5


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Úžasná knížka, která mě chtě nechtě dohnala k slzám. Zajímavý námět, zajímavá forma. Co dodat, rozhodně doporučuji přečíst!

29.01.2015 5 z 5


Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Velmi zajímavá kniha, velmi zajímavé téma. I když mi trochu trvalo se do knihy začíst, nemohla jsem si zvyknout na její formu. Zhruba od půlky jsem se od ní ale už nemohla odtrhnout, nemohla jsem se dočkat, jak to dopadne s hlavní hrdinkou. Závěr zvláštní, ale přesto se mi kniha líbila. I když je od Kateřiny až druhá v pořadí, Gerta mě zaujala více ;)

29.01.2015 4 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Úžasná kniha, přečteno jedním dechem! Můj první objev Larse Keplera v roce 2013 byla Svědkyně ohně, poté nutně následovalo dočítání Paganiniho smlouvy a Hypnotizéra, aby představa životního příběhu Joona Linny byla kompletní. A pak už jen nedočkavé čekání na fenomenálního Písečného muže, není potřeba nic dodávat, rozhodně nezklamal. Jsem velmi zvědavá a nedočkavá, co se týče Stalkera, už aby byl březen.

29.01.2015 5 z 5