katkalang katkalang komentáře u knih

☰ menu

Mercury a já Mercury a já Jim Hutton

Nedokážu snad ani slovy popsat své pocity z knihy. Freddie byl jedinečný, nezapomenutelný a každý den dokážu najít ve skladbách nové a nové věci a žasnu nad genialitou tvorby Queen, Freddieho cílevědomosti a pílí. Tato kniha mi to opět ukázala. Je mi jen líto, že v té době Jim nemohl být tím pravým a oficiálním partnerem, když si to zasloužil. Knížku budu hodně dlouho vstřebávat, přemýšlet nad ní a vždy bude mít vedle ostatních o Freddiem čestné místo v mé knihovně.

18.11.2020 5 z 5


Světlonoška Světlonoška Terezie Theimerová

Opravdu nádherná knížka

01.05.2019 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Tato kniha mě nesmírně zaujala.. Nemám ráda ani filmy, ani knihy s válečnou tematikou, ale na základě doporučení jsem se do knihy zkusila začíst.. Ale zaujala mě od první stránky, nemohla jsem se odtrhnout a kniha mě nutí nad ní přemýšlet neustále, každý den a to několikrát. Nikdy pro mě nebyl problém dočíst jednu knihu a začít druhou, ale teď to nějak nejde.. Takže ode mě nejvyšší hodnocení

10.02.2018 5 z 5


Kým jsme byli, jsme a budeme Kým jsme byli, jsme a budeme Pavel Krejčí

Pro mě je kniha opravdu nezapomenutelným zážitkem, vychutnala jsem si ji, je pěkně napsaná, čtivá.

02.01.2017 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Nemohla jsem se odtrhnout, první kniha, kterou jsem od Radky Třeštíkové četla a jistě ne poslední a naposledy... Poutavé, prolínání jednotlivých postav se mi líbilo, já sama jsem dojatá...

21.06.2016 5 z 5


Nakresli mi vietor Nakresli mi vietor Eva Urbaníková

přečteno za pár hodin, skvělá kniha, jsem plná emocí...

24.02.2016


Suši v duši Suši v duši Eva Urbaníková

Zatím všechny knížky od Evy Urbaníkové mě uchvátily, nadchly... Skvělý styl psaní, čtou se jedním dechem. Zajímavý příběh, krásně psaný, popis Japonska, jejich kultury, zvyků atd. mě velmi zaujal.

23.01.2016 5 z 5


Případ Pavlína Případ Pavlína Martina Formanová

Knížku jsem přečetla jedním dechem, líbil se mi styl psaní, kniha měla spád, pro mě velmi čtivá. Dlouho jsem přemýšlela, zda si ji přečíst, ale jsem moc ráda, že jsem se pro ni rozhodla.

18.01.2016


Z neznámých důvodů Z neznámých důvodů Zdena Frýbová

Moje top kniha... Četla jsem ji snad už 10x a pořád si v ní nacházím nové a nové věci, proč ji miluji...

28.12.2015 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Přečetla jsem jedním dechem, napínavá, do poslední chvíle člověk neví, jak kniha dopadne. Zvláštní druh psaní, nejsem na něj zvyklá, ale oslovil mě.

28.12.2015