Jita160 Jita160 komentáře u knih

Bastiano Romano Bastiano Romano Parker S. Huntington

Za mě určitě velmi povedená mafiánská série. Pozvolna rozhořívající vztah mezi nepřáteli. On je bestie,člen mafiánské šlechty a ona agentka FBI...zrádkyně. Vedli spolu nekonečnou bitvu,válčili spolu a místo zbraní používali důvtip a chtíč. Ariana se nechává zaměstnat jako servírka v Bastianovu podniku aby na jeho rodinu donášela. Udolává ho svým důvtipem a ostrým jazykem a on ji propadá přesto že jeho kostlivci ve skříni mu nedovolí důvěřovat ženám. Příběh jiskří od samého začátku i přes všechna rodinná tajemství, kteří oba ukrývají. Ariana díky jeho náklonnosti,důvěře a lásce nachází sama sebe a Bastiano dostane po čem tolik touží.

03.02.2025 4.5 z 5

Dokonale špatný Dokonale špatný Sarah Rivens

Upřímně i já jsem byla velmi zklamaná ,že příběh nepokračuje tam kde skončil. Toxický vztah Ashe a Elly v tomto díle ustupuje stranou a je zaměřen na Ashova bratrance Bena jeho pravé ruky. Vztah Bena a Belly začal už na gymplu, ale kvůli nebezpečnému životnímu stylu Bena jejich začínající lásku ukončil.
Ale ani po letech na sebe nepřestali myslet. I když každý pochází jiných světů neskutečně je to k sobě táhne. Bella vůbec netuší do jakého prohnilého a nebezpečného života se s Benem pouští. Tajemství a prokletí jeho rodinný je dostihne v podobě utrpení a strachu o vlastní život.
Tento díl mě už nepřišel tak matoucí jak předešlý spíš se v něm vyjasňují tajemství mafiánské organizace a krvelačná rozhodnutí jejich temného šéfa.
Snad se v pokračování dočkám toho toužebného happy endu?

01.02.2025 3.5 z 5

Osudový úder Osudový úder Nikola Francová

Jestliže tohle byla pro paní spisovatelku výzva tak se jí zhostila naprosto bravurně.
Sakra... páni... doprčic to byl teda fičák. Příběh je úplně nabitý čtecí elektřinou, byl neskutečně čtivý, napínavý ,drsný... prostě vyvážený všemožnými emocemi, které mě rezonovaly celým tělem.
Z Vadea se paní spisovatelce podařilo vytesat toho nejoddanějšího muže a hrdiny se všemožnými nejlepšími klady. Úplně jsem se do něj pobláznila :-D:-D:-D. A samozřejmě nemohla chybět ani zrádná mrcha,která dala celému příběhu pořádně na p****.
Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, zaháčkovala mě a nepustila dokud jsem s úsměvem na tváři a s bušícím srdcem nedočetla.
SKVĚLÉ!!!!

31.01.2025 5 z 5

Omamná príťažlivosť Omamná príťažlivosť Linnea May

Mladá prostitutka Ruby,kterou si můžeme pamatovat z prvního dílu je připravena na předstíraný únos od může s předem podepsanou smlouvou. Jenomže jí unáší úplně jiný muž a jejich společné soužití a věznění nabírá úplně jiný spád.
Opět je tento díl žhavý a nabitý sexem ,bolestí ,ponižování a odhalování nemocné a zvrácené mysli únosce.
Je možné aby se láska dostala do mučivého sklepení kde se ukrývá strach,bolest pravá rozkoš ale i zvláštní životní styl?

31.01.2025 3.5 z 5

Vášnivé srdcia Vášnivé srdcia Linnea May

Špatná pověst dalšího poznamenaného může Jareda dožene k rozhodnutí ,že ženy z escortní agentury nejsou vhodné pro jeho předstíranou přítelkyní zrovna, když se pouští do politické kariéry. Najímá si inteligentní novinářku ,kterou potřebuje i jako svoji milenku na své hry a zvrácenou zábavu za velkou sumu peněz. Zkouší její sexuální limity a submisivitu přeze všechno, že ona je velmi tvrdohlavá a vzpurná. Anna si začíná jeho tresty ze sexuálním podtestem velmi užívat. Ona v něm totiž vidí tu šelmu,která se jí začíná líbit a užívá si jeho přítomnost. Dokáže mu svoji lásku,loajalitu novinářky a nezláká jí exkluzivní reportáž o ďáblovi?

28.01.2025 3 z 5

Horúca túžba Horúca túžba Linnea May

Další z poškozených můžu je Ryan. V raném dospívání se odkryla jeho brutální závislost na sexu v podobě zvrácených choutek při kterém musela zasáhnout i policie. Po zkrocení své závislosti si musel nastavit pravidla
aby ovládal své choutky a přítečnost Jednou za rok si dopřeje profesionálku na 24 hodin kdy vypustí svojí besti aby nakrmil svoji závislost a zároveň dalším soužitím ji víc neublížil. Jenomže ženu kterou si teď zaplatil je jiná, žádná profesionální prostitutka. Zvládá ho a chce s ním zůstat. Po roce odloučení oba trpí. Dokáže Ryan odolat a znovu ji zatáhnout do svého zvráceného světa ve kterém je přesvědčený že ji tím ubližuje?

28.01.2025 4 z 5

Prudká rozkoš Prudká rozkoš Linnea May

Tato spisovatelka měla zřejmě v předloze 50 odstínů,protože celá série je především o BDSM. Všechny její příběhy mají vždy stejný scénář. Je o dominantních a poškozených mužích a silných ženách,které jim převrátili život vzhůru nohama a naučí je důvěřovat a milovat. Každá knížka této série se dá číst zvlášť... žádná nenavazuje na druhou. Za mě musím říct, že i když jsou knížky málo stránkové tak příběhy jsou velmi intenzivní ,otevřené ,místama až zvrácené,prostě bolest, sex ,intimita, ponižování a odhalování.

,, Prudká Rozkoš" nás zavede k muži, který si z agentury vždy najímá submisivní ženu s předem podepsanou smlouvou na 39 dní. Ona se stává jeho domácím mazlíčkem. Jenže omylem si domů odveze úplně jinou,normální ženu, která nic netuší a nepředstírá. Po pár nocích sním si Liana uvědomuje své temné fantazie, který ji její věznitel nevědomky dopřává. Co ale nastane po uplynutí lhůty... uteče Liana od Josefa s pláčem domů???

28.01.2025 3 z 5

Netvor Netvor L. J. Shen

Pro tuto spisovatelku je napravování špatných chlapů doménou. Píše úžasné příběhy o toxických vztazích. Vždy je to úžasná honička za láskou,které nikdo nevěří, vždy je to o neslučitelné dvojici.
Netvor v tomto příběhu byl božský vykreslen až do úplného konce. On je naprosto krutý, nemilosrdný, zjizvený a zlomený,pohrdá ženami, nenávidí je a ponižuje je.
Na druhé straně stojí inteligentní a tajemná žena, která ho přeze vše dlouhá léta miluje je trpělivá a oddaná. Jejich hra na kočku a myš se naprosto vyniká kontrole. Sam se bezhlavně řítí za svojí pomstou a Aisling spřádá plán aby ochránila svoji rodinu a hlavně své zlomené srdce.
Ke konci dala Samovy pořádně zabrat aby i on zjistil že může naplno milovat.
Další úžasná kniha od této spisovatelky kterou si nikdy nenechám ujít.

25.01.2025 5 z 5

Aldo Aldo Melanie Moreland

Melanie Moreland umí psát jemné milostné příběhy. I tato jednohubka jakoby z mafiánského prostředí je toho zdárným příkladem.
Dává do příběhu plno citů,nějaký ten zádrhel ,nedorozumění či napadení kreténem, kvůli kterému roztaje i to nejchladnější srdce.
Už si i zvykám na její přeslazené konce a epilog po, kterém dostávám chuť na něco sladkého.
Ale i přesto mám její příběhy moc ráda jsou takové odechové u kterých nemusím myslet.

23.01.2025 3.5 z 5

Ďáblův proces Ďáblův proces Adrian Bednarek

Po prvním díle jsem prostě neodolala a musela se pustit do ,,Ďáblova procesu". Potřebovala jsem vědět jestli Kuba za své zločiny bude konečně potrestán. Chtěla jsem opět nahlédnout do nemocné mysli vraha neviňátek. Jenomže příběh se začal ubírat úplně jiným směrem. Uběhlo pár let po soudním procesu, kde byl křivě obviněn Kuby kamarád za zločiny,které nespáchal. Kuba se dostává do bodu stagnace prostě uvízl. Neměl potřebu dál zabíjet. Stává se z něho právník a dostává případ kdy má obhajovat ,,Řezníka z Krakova". Je to jako když zloděj volá chyťte zloděje. Při obhajování řezníka se setkává s jeho dcerou Adou a Kubovi okamžitě ožívají vzpomínky a démoni,ona je totiž neskutečně podobná jeho sestře,která ho v dětství brutálně zneužívala. Bestie okamžitě ovládla jeho myšlenky. Jenomže netuší, že Ada je rovnocenný protivník, ona je neobyčejný démon, ztělesněním zla, jsou oba stejně zkažení. Začíná válka, lov kde svým zabíjením svých obětí utišují své démony minulosti nebo se pokouší pomoct nevinnému člověku?
Konec mě dal aspoň částečně do klidu,protože po těch všech hrůzostrašných vraždách a kuchání se objeví někdo kdo vstal z popela a chce bojovat za spravedlnost.

22.01.2025 5 z 5

Setkání Setkání Lydia Strong

Lydia Strong píše úžasné originální gay romance. Tuto knížku doporučuji číst pouze těm ,kteří mají přečtené ty předešlé. Je to totiž takový epilog kdy máme možnost si připomenout všechny ty kluky a to jak pokračují a bojují ve svých vztazích... prostě jak se přirozeně vyvíjejí.
Působí to na mě , že paní autorka chce svými knihami i pomáhat a ukázat jak se gay může začlenit ,nebát se a cítit se jako normální člověk, protože on sakra normální je!!!!
A taky,že všem homofobum a pokrytcům ukazuje ten pomyslný vztyčený prostředník.

21.01.2025 4 z 5

Zrcadlo Zrcadlo Lydia Strong

Tuto knížku bych doporučila mladším čtenářům. Je to příjemně namixovaný gay příběh o první lásce. Jenomže v případě gayů se k tomu váže šikana, přetvářka a strach.
Mravenec a Slon dva virtuální kamarádi, kteří se znají pouze pod přezdívkami. Dlouhé měsíce si radí a pomáhají jak se vyrovnat se svojí orientací.
Ale co se stane až se potkají v tváří v tvář? Přijde to vřelé objetí a náklonnost, kterou si slibovali a nebo se z toho stane jedno velké zklamání?
Zde se ukáže jak to vypadá,když se vypne mozek a nechá rozhodnout city.

21.01.2025 3.5 z 5

V pasti V pasti Lydia Strong

Těžko stravitelný příběh nad kterým ještě teď kroutím hlavou.
Simon a Jered jsou různorodé postavy ,kteří mají své temné i světlé stránky. Simon je ženatý, otec šestiletého syna a zkušený ekonom a Jered je mladý stážista takový bezstarostný kluk na sex.
Jejich setkání na záchodcích mělo nedozírné následky,v podobě vydírání, zneužívání a manipulace. Simon se díky tomu ocitá v těžké situaci ,,V pasti". Večery plné sexu, které je nucen trávit s Jeredem pod výhružkou prozrazení ho začínají měnit, on ho mění. Začíná žít dva životy, ale ani o jeden už nechce přijít.
Když ho Jered opustí tak teprve zjistí ,jak mu dokonale obrátil život.

20.01.2025 4 z 5

Kráska & Beštia Kráska & Beštia Monika Wurm

Jestli se pustíte do čtení této knížky tak se připravte na to, že do vás zasekne drápky a nepustí. Je to neskutečně návykové a originální tím nejlepším možným způsobem.
Pohádku Kráska a Zvíře kdo by neznal? Ale tady nám paní spisovatelka do ní namíchala neuvěřitelné tajemno,vzrušení,šílenství a dechberoucí ingredience s příchutí sexu.
Fantom, muž bez tváře, který se ukrývá ve tmě,netvor se srdcem ze zlata a jemná a milá dívka s touhou po manželství a rodině.
Z prvu mě trochu rušili skoky do Lennoxova dětství a dospívání,ale ve finále to mělo zásadní význam abych chom pochopili proč je Lennox tak temný a znetvořený. Všemu předchází těžký život v podobě démonů závislosti a jedno velmi výjimečné přátelství.
Konec mě úplně paralyzoval,protože jestli si myslíte že už asi víte...tak zjistíte, že jste úplně vedle.
Za mě to byl úžasně propracovaný a výjimečný příběh,který se zasekl v mé mysli a polaskal mé romantické srdce.
ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!!!!

19.01.2025 5 z 5

Trochu moc Trochu moc Lydia Strong

Zakončení této série je pro mě srdcebolný, všechny ty kluky jsem si totiž moc oblíbila a těžko se mi s nima loučí. Milovala jsem jejich výměny názorů i to jak si s důvěrou radili v otázkách sexu a vztahů.
Mike je rozhodně nejzáhadnější postava z celé party... takový zákeřný smrad. Až shledání po dvou letech s Tristanem mu otevřelo oči i srdce. Po odhalení jeho minulostí čtenář začne chápat jeho chování a způsob života. Prošla u něho obrovská proměna k lepšímu jak vůči přátelům tak i o mnoho let mladšímu milenci.
Děkuji autorce, že opět dala trochu prostoru pro mé oblíbence Evana a Dana... o těch bych mohla číst pořád dokola a ten epilog.... sakra jooooo!!!!

17.01.2025 4 z 5

Trochu dál Trochu dál Lydia Strong

Ve volném pokračování se posouváme o osm let dál.S party puberťáku se staly muži.
Vztah Etana a Dana je prostě neskutečný ti dva mě tak baví ,že mě mrzí že v tomto příběhu už neměli tolik prostoru k umačkání se láskou a k neexistující se komunikaci :-D:-D:-D.
Tady nastupuje nová mladá generace. Etanuv 15 letý bratr Tristan,taková křehká a jemná duše. I on si prožívá přiznání homosexuality, rozkol v rodině ,zamilování se a první sex ne s úplně správným mužem?
Mike je totiž o mnoho let starší je to takový grázník a tajnůstkář s vlastními démony. Ale jak už to bývá první láska je sice krásná a nezapomenutelná, ale i neopětovaná.
Ale konec nám naznačil že Mike své poslední slovo ještě neřekl.

16.01.2025 5 z 5

Trochu víc Trochu víc Lydia Strong

Po dočtení této knihy jsem si autorkou okamžitě zařadila mezi své oblíbené. Říkala jsem si ,že jen nahlédnu do její tvorby, ale naprosto jsem jí propadla. Každý příběh je tak jiný a jiným způsobem originální.
Tento je o velmi zvláštní začínajícím vztahu mezi Danem a Evanem,kde je naprostá absence nějaké lásky....jen přitažlivost a nadrženost.
Je o hledání sexuality a experimentování ,ale i rozlišování hetero a homosexuál o nepochopení ze strany rodiny ,ale i o partě kamarádů ze střední školy ,kteří se ve svém začínajícím sexuálním životě hledají a zkouší kdo jsou a jak se svojí orientaci naloží. A hlavně o tom že chtějí od života ,,Trochu víc" než se od nich očekává.
Hlavní hrdinové při svém sbližování zakusí šok, zhnusení, překvapení ,pobavení ,ale i nechápavost. Romantiku v tomto příběhu nenajdete protože Dan si Evana jednoduše přivlastil...bral si co mu byl ochoten Evan dát.
Konec byl moc dobře zformulován díky pohledu Dana se objasnilo jeho dosavadní chování a myšlenkové pochody.
Bože fakt dobrý jdu na další díl.

16.01.2025 5 z 5

Bunny Bunny Lydia Strong

Božínku to bylo tááák krásný, citlivý a něžný až mě z toho hřálo u srdce.
Mě ti kluci prostě baví!!!! :-*
V této knize se potkáváme s dvěma naprosto odlišnýma povahama dvou kluků. Sebastian je vrozená stydlivost je naivní,nezkušený no takový vystrašený králíček. Při náhodném setkání potkává Rushe, kterého uplatí aby na čas hrál před Sebastiánovými kamarády falešného přítele.
Ten je naopak zkušený ,sebevědomí a samostatný. Rush se pro něho stává majákem v mlze je jeho ochráncem, přítelem i něžným milencem. Ale co se nakonec stane až se jejich cesty po domluvené době rozejdou?
Moc jsem si užila čas s touto milou knížku při které se nešlo do hlavních postav nezamilovat.

15.01.2025 5 z 5

Na krev Na krev Lydia Strong

Nějaké gay romance mám už přečtené, ale tohle byla síla!!!!!!Vůbec nechápu jak mě tato úžasná, teplá kniha mohla tak dlouho obcházet.
Byl to hodně otevřený a odvážný příběh o zakázaném vztahu mezi synem a jeho nevlastním otcem,který se od prvopočátku vyhrocoval až vygradoval do nevyhnutelného.
Při čtení vám hned bude jasné, že se schyluje k velkému průseru a někdo skončí naprosto zničený.Připravte se na opravdu složitou rodinnou situaci kde se chtíč pral se svědomím a výčitkami a ukazuje se, že zrada je někdy víc než láska k milované mámě.
Konec mě trochu uzemnil,čekala jsem happy end se vším všudy ,ale neva má fantazie i tak jela na plné obrátky.
Naprosto boží doporučuji!!!!

14.01.2025 5 z 5

Zakázané doteky Zakázané doteky Monica Dake

Erotické romance patří k mým nejoblíbenějším a tato mě opravdu mile překvapila. Ze začátku vám bude připadat jako všechny podobné z důvodu tématu falešného zasnoubení. Jenže na mě zapůsobila divoce a nečekaně,hýřila vtipem a příjemnou sexuální dynamiku. Hlavní hrdiny si nešlo neoblíbit, Henry muž s nechvalnou pověstí ,který klátí ženy na potkání a Wilou, zničená muži,kteří ji jen využívali a špinily. Falešné zasnoubení i když z dobrého důvodu vedlo k tomu že Wilou dala Henrymu správný směr a připomněla mu jaké to je, když člověku na někom záleží.
Za mě pecka!!!!

13.01.2025 5 z 5