Láska na oko

Láska na oko https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534081/bmid_laska-na-oko-65ee1fd32a687.jpg 5 60 11

Declan Odjakživa jsem věděl, že jednou převezmu vedení rodinného mediálního impéria. Jediný problém je dědická doložka v závěti mého dědečka. Splnit jeho poslední přání – oženit se a dát impériu dědice – se zdálo nemožné, dokud se nenabídla moje asistentka. Náš sňatek měl být dokonalým řešením mého největšího problému. Ale čím víc se navenek chováme zamilovaně, tím víc se mi do mysli vkrádají pochyby. Na Iris mi nikdy nemělo záležet, nebylo to součástí dohody. Zvlášť proto, že to pro ni nemůže skončit jinak než zlomeným srdcem. Iris Plán vzít si Declana se mi z počátku zdál jednoduchý. Sestěhovat se. Uspořádat svatbu. Mít spolu dítě. Abychom předešli komplikacím, stanovili jsme si pravidla. Pravidla, která je nutné dodržovat, přestože Declanovi je těžké odolat. Ale co se stane, když se začne stírat hranice mezi falešným a opravdovým? Láska na oko je druhým dílem série tematicky propojených samostatných knih, sledujících osudy tří bratrů z miliardářské rodiny.... celý text

Toto vydání ještě nevyšlo. Má být v prodeji od 05.06.2024
Literatura světová Romány Pro ženy
Bude vydáno: , Red
Originální název:

Terms and Conditions , 2022


více info...

Přidat komentář

Heaven001
13.03.2024 3 z 5

Myslím, že pokud hledáte dobrou romantickou knihu, tuhle můžete přeskočit, protože najdete opravdu mnoho lepších.
Declan potřebuje jediné - terapii, rozhodně ne vztah a už vůbec ne s Iris, která je na tom o trochu lépe, ale také by jí návštěva psychologa neuškodila. U obou jsem jádro jejich chování i pocitů dokázala celkem pochopit, bohužel mi ani jeden nepřirostl k srdci. Autorka měla více času věnovat řešení jejich problémů, když už jim jich tolik naložila. Osobně bych vyškrtla nudné pasáže - viz třeba návštěva Afriky - a věnovala se raději něčemu podstatnému.
Declanova přeměna z bezcitného a chladného v romantického, byť se spoustou nevyřešených problémů mě nepřesvědčila. Působilo to neuvěřitelně a mnohdy i nesmyslně. Dialogy byly odfláknuté. Kolikrát nedávalo smysl která postava co říká, což předpokládám, že když jsem četla první díl v češtině a druhý ve slovenštině nebude chyba překladu, protože se to vyskytovalo v obou dílech.
Postavu Cala jsem už vůbec nepochopila. Kdo teda je a čím se vlastně živí? Na konci jsem pochopila že prý asi alkoholik, který je nezaměstnaný. Co tam tedy dělá, když se v průběhu knihy objevuje v Declanově kanclu, je mi záhadou.
Čekala jsem, že se alespoň vztah Rowana a Declana nějak vyřeší, že si konečně promluví a nějak si to všechno vyříkají. Autorka nás ale odbyla pár větami a šlus.
Velké zklamání! Na knihu jsem se těšila, ale větší část mě nudila. Některé nápady v knize se mi ale líbily, i když byly odfláknuté a nedotažené. Z tohoto důvodu dávám tři hvězdy.

LenkaNovotna32
11.03.2024 4 z 5

Pekne napísaná romanicka kniha. Iris bola špičková, mam rada hrdinky ktore maju v hlave viac ako cukrovú vatu,su inteligentnne, maju ostry jazyk a nenachaju si kaslat na hlavu. To bola presne Iris. Declan bol zase ina salka kavy,niekedy by som ho najradsej nakopala do riti za jeho reci ale zase mal úžasný suchy humor a bol pekelne sexi. Preco nie? Aj taketo rozpravky treba čítať...


Anniee
19.02.2024 5 z 5

MI-LU-JU! Hodně mi to tentokrát sedlo do nálady, ale tak to u těchhle typů knih musí být. Líbil se mi ten přesah v podobě dyslexie a v objevování sebehodnoty u hlavní hrdinky a psychologický vývoj Declana (jestli se to tak dá nazvat). Jejich slovní přestřelky taky stály za to, no milovala jsem každou drobnost tohohle příběhu. I ty přeslazený epilogy. Někdy tohle prostě potřebujete číst, i když je to klišé.

havrmoni
19.12.2023 5 z 5

To se mi snad líbilo ještě víc než předchozí díl.

lusitta05
26.11.2023 4 z 5

Super romantika, zaujímaví hlavní hrdinovia,nielen kvôli farbe pleti. Tiež mám rada tému dohodnuté manželstvo a potom ten vývoj a chémiu, ak je to dobre napísané, je to skvelé. A ešte tie cudzie slová boli paráda. Ja som spokojná.

petusska01
12.11.2023 5 z 5

Oooo prvý diel bol úžasný a tento taktiež!! Veľmi dobrá séria, zvedavá som veľmi aj na tretieho brata. V tomto príbehu sa stretávame s veľmi príťažlivými námetmi- protiklady ako muž úplný introvert, emočný robot, večne mrzutý a žena optimistická, plná humoru, ktorá ho často stavia do laty a zvláda ľavou zadnou, taktiež téma šéf a asistentka, starší muž a mladšia žena...veľmi to tu fungovalo!! Celý ten priebeh ich zbližovania som si neskutočne užívala, postupné nadväzovanie dôvery zo strany Declana, odkryvanie emócií a tajomstiev...Úplne som.bola vtiahnutá do deja. Koniec za mňa prišiel veľmi rýchlo, kľudne by som si ich špičkovanie užívala dlhšie:) teším sa, že opäť sa bratia spoja v treťom príbehu a stretneme aj ich polovičky. Veľmi vydarená séria ozaj.

Lexie321
03.05.2023 5 z 5

Kniha sa mi páčila dokonca ešte viac ako prvý diel. Chémia medzi Iris a Declanom bola legendárna. Zbožňovala som každý moment tohto fake manželstva hlavne vďaka ich humorným a nezabudnuteľným slovným výmenám. Jedine bez čoho by som sa zaobišla bola ta posledná hádka, čo mi prišla až veľmi prehnaná ale 3rd act breakup je súčasťou kazdej takejto romantickej knihy. Vrelo odporúčam!

Anna195
16.04.2023 5 z 5

Nečakala som, že táto čas prekoná Projekt Snov, no ak to pôjde takto ďalej, tak z poslednej časti určite spadnem na zadok. Práve v tejto druhej časti je moje obľúbené dohodnuté manželstvo, a rozhodne autorka tento knižný tróp spracovala bravúrne.

Declan a Iris sú skvelým príkladom označenia "protiklady sa priťahujú", pretože týchto dvoch to k sebe ťahalo ako dva magnety. Iris, to síce mala v minulosti veľmi ťažké, ale na mňa pôsobila ako silná žena, ktorá sa nebojí žiadnej výzvy a jej humor či sarkazmus bol obzvlášť nákazlivý. Mne osobne sa veľmi páčilo, že sa city medzi nimi vyvíjali postupne, takže som si mohla užiť ich postupné kroky vo vzťahu. Takto som mohla oboch lepšie spoznať a pochopiť.

No hlavne som mohla pochopiť Declana, keďže ten svoje city vôbec nedával najavo a riadil sa skôr rozumom, na začiatku by som ho označila za robota. Veľmi sa mi páčila jeho postupná citová zmena, keďže práve Iris odhalil svoje vnútro a dovolil jej nahliadnuť pod jeho povrch. Inak tie jeho postupné kroky, ktoré robil pre ňu mi už vtedy naznačili, že tento chlap má v sebe omnoho viac citov, ako dáva najavo. Už len to, čo všetko robil pre svojich bratov hovorí samo za seba.

Takže za mňa romantická linka bola skvelá, nič unáhlené, ale všetko išlo krok po kroku. A poviem vám Declan ma na konci úplne prekvapil, kdeže až tu nastal jeho najväčší a najkrajší výbuch citov. Inak tie jeho jednoslovné vyjadrenia citov.. tak to bolo niečo nádherné.

Za mňa úžasná časť a už sa teším na Calla, pretože mi niečo hovorí, že tento chlap má za sebou niečo veľmi zlé a chcem spoznať celý jeho príbeh.

Neváhajte nad touto sériou ani sekundu a pustite sa do čítania.

0197
10.04.2023 5 z 5

Miluju téma dohodnutého manželství. Knížky, kde se vyskytuje přímo vyhledávám. Do toho tu máme sluníčkovou a veselou ženu a chlapa bručouna. A věkový rozdíl 12ti let, který je sice zmíněný, ale není to nějak výrazné. Plus ještě vyzdvihnu, že je zde vztah dvou lidí s odlišnou barvou pleti, což se v knihách málokdy vidí.

Už v prvním díle mě Iris a Declan zaujali, i když se tam mihli jen párkrát. A teda, že jejich manželství stálo za to. Declan se neustále jen mračil. Byl to introvert, který nesnášel lidi. Společnost žen nevyhledával, což byla sakra skvělá změna. Na jeho úsměvy, které u něj uměla vyvolat jen Iris, si musíme dlouho počkat. To u Rowana to bylo rychlejší :-). Totálně mě překvapil tím, že byl schopný podělit se o své city. Odkryl Iris svou úžasnou stránku osobnosti. Jen jí. Bude bez debat patřit mezi mé top knižní hrdiny vůbec. V momentě, kdy si určité věci uvědomil a začal lovit, to nabralo ještě větší grády.

Iris to s ním neměla jednoduché. Nechápu, jak zvládla pracovat 6 dní v týdnu a do toho nemít už 3 roky dovolenou. Do manželství se vrhla celkem po hlavě :-). Neměla to v dětství jednoduché a i v práci musela vynakládat o dost více úsilí, než ostatní. Co se týká lásky byla opatrná. Jejich soužití, slovní výměny, spolupracování a chození na rande. Pecka. Nenudila jsem se a tolik se nasmála. Měli mezi sebou záviděníhodnou chemii. Opět nechybělo pár intimních a nesmírně vášnivých scén.

Prý někdo koupil práva na český překlad. Už bylo načase, aby takový skvost vyšel i u nás. Ráda si pak díly pořídím a přečtu znovu. Málem bych zapomněla, na cizí slovíčka, které hlavně Declan používal. Originální. Na Cala jsem zvědavá, měl zde dost prostoru jako kamarád Iris a i ten to nebude mít lehké.

zuzak82
06.04.2023 4 z 5

(SPOILER) Druhý díl potvrdil, že mi styl psaní autorky sedne. Tento díl se mi líbil trošku méně než první. Ale pořád je to moc hezká romantická knížka s několika dobře napsanými erotickými scénami. A ještě ty cizí slova? To byl skvělý nápad.
Už se moc těším na třetí díl, protože Cal byl fakt skvělá postava a už nyní mě hodně zaujal. Tak jsem zvědavá, co se v jeho minulosti stalo nebo co udělal, že ho až závěť dědy musí "donutit" tomu čelit a hlavně ji.

Ivka14
25.03.2023 5 z 5

(SPOILER) Tahle kniha se mi opravdu líbila a jsem si jistá, že se mi líbila víc než kniha první. Miluji téma předstíraného vztahu a nevrlý muž/milá sluníčková žena. A tahle kniha obsahovala obě témata, které miluji a vůbec mě nezklamala.
Líbilo se mi, jak velký vývoj prodělaly obě postavy. Declan byl na začátku taaaak proti všemu a vidět ho, jak pomalu boří všechny jeho zdi a pomalu, ale jistě se zamiloval se do Iris, bylo opravdu zábavné sledovat.

Milovala jsem všechna jeho velkolepá gesta a jak šíleně sladký dokázal být, když chtěl. Jejich slovní hry?. Jejich hašteření? Ten konec? MILUJU

Tato kniha měla téměř 500 stran, ale vůbec mi to nevadilo. Užila jsem si to od začátku do konce a nechtěla jsem knihu ani na vteřinu odložit. Rozhodně doporučuji.

Autorovy další knížky

Lauren Asher
americká
2023  82%Láska mezi řádky
2023  90%Zmluva snov

Kniha Láska na oko je v

Přečtených78x
Doporučených6x
Knihotéce99x
Chystám se číst109x
Chci si koupit59x
dalších seznamech8x