Pravidla lásky přehled
Sara Cate
Klub zhýralců série
1. díl
Říká mi, že jsem dokonalá. Jeho bezchybná submisivní partnerka. Jeho hodná holka. Zlomil mě vztah s přítelem, který mě zanedbával, a toužila jsem, aby mi někdo řekl, že za to stojím. Pak jsem nečekaně získala práci u šéfa, před kterým padám na kolena – doslova. Dělám kvůli němu věci, ke kterým by se skutečná sekretářka nikdy neodvážila. Emerson Grant mi říká, že mu víc, než jen stačím. Jsem hodná jeho chvály. Existuje ale spousta důvodů, proč bych se od něj měla držet dál. Je majitelem Klubu prostopášníků a není jen mým novým šéfem – je dvakrát tak starý jako já. A navíc je to otec mého bývalého. V jeho přítomnosti se cítím milovaná a zbožňovaná. Patřím mu. Jsem hodná holka, ale začínám být zamilovaná do toho nesprávného. Emerson Grant ví, co chce – a chce mě. Jak daleko zajdu, abych si vysloužila jeho uznání?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidla lásky. Přihlašte se a napište ho.
Tak tento příběh jsem hltala od začátku až do konce. Miluji věkový rozdíl v knihách, takže kniha byla pro mě jasnou volbou.
Hlavní hrdinka 21letá Charlie si prochází rozchodem s Beauem, který ji podvedl.
Náhodou se ocitne v sexklubu jeho otce Emersona a ten jí nabídne práci sekretářky.
Charlie s prací v klubu a díky Emersonovi zjišťuje, kým doopravdy je a že už není tou malou naivní holčičkou, která musí dělat jen to, co chtějí a jak chtějí ostatní. Emerson v ní probudí ženu, ukáže jí věci, které by před tím nikdy nezažila a chová se k ní opravdu hezky.
Je ale jasné, že se o tom časem doví i Beau.
Kam příběh vede je prostě jasné jako facka, ale stejně mě příběh pohltil.
Rozhodně můžu doporučit.
Pohodová "sexy" kniha. Dobře se čte až na občasné chování hlavní postavy. Ale i tak se mi líbila a těším se na další pokračování.
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)
02.09.2024
10 nejprodávanějších eknih (červenec)
21.08.2024
10 nejčtenějších knih (červenec)
15.07.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Pravidla lásky v seznamech
sexuální úchylky erotika BDSM orální sex sexuální fantazie erotické romány věkový rozdíl partnerů (age gap)
Skrýt reklamy
Jedna z mála knížek, kde je mezi hlavními postavami rozdíl jedné generace. A přitom to dneska není nic zvláštního. Charlie vedle Emersona dospívá v cílevědomou ženu, která ví, co vlastně od života chce. Doufám, že se dočkáme pokračování této série.