Ty nejsi můj Romeo

Ty nejsi můj Romeo https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481225/bmid_ty-nejsi-muj-romeo-VHb-481225.jpeg 4 453 88

The Game Changers série

1. díl >

Všechno to začíná nevinnou lží na Valentýna. Kamarád mi domluvil rande naslepo. Čekám zadumaného introverta, ale místo toho tam sedí neskutečně žhavý týpek s hříšnýma jantarovýma očima. Nějak se stane, že nakonec skončíme v jeho podkrovním bytě. Dávám to za vinu ginu s tonikem. Další den ráno se dozvídám, že je to Jack Hawke – profesionální rozehrávač a „zlý chlapec“ s temnou minulostí. Když mi dává podepsat prohlášení o mlčenlivosti, je to pro mě varování, že tenhle chlap rozhodně není nic pro mě. Podepisuju se jako Julie Kapuletová a čekám, že tím to mezi námi končí. Proč by měl slavný fotbalista s ocelovými svaly hledat knihovnici z malého města? Jenže Jack se neustále objevuje na místech, kde bych ho vůbec čekala. Když už jsem si jistá, že jednou provždy zmizel a už ho nikdy v životě neuvidím, zničehonic nakráčí do našeho amatérského divadelního spolku a získá roli Romea. A kdo myslíte, že hraje Julii? A jak má obyčejná, téměř nevinná dívka vzdorovat muži, jako je on? Bude Jack nakonec mým skutečným Romeem… anebo mi ten úžasný fotbalista jenom zlomí srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Not My Romeo , 2020


více info...

Přidat komentář

Hethera
17.04.2024 3 z 5

Knihy od autorky jsem zatím přečetla 3 a musím říct, že tahle mě zaujala nejméně, druhý díl se mi líbí víc. Určitě je to ale dobrá volba, pokud chcete něco opravdu oddechového a nenáročného. Je to fajn knížka, pokud si chcete odpočinout od starostí nebo od knih s náročnějšími tématy.

Erinien
25.02.2024 3 z 5

Tak, tohle bylo vážně naposledy co jsem vstoupila do řeky Ilsa Madden-Mills. Prostě mi v tom něco nesedí, snad ta americká jižanská natura? Ještě pořád jsem na to nepřišla. Jinak pěkná průměrná romantická oddechovka.


princesse
31.01.2024 4 z 5

Tak tohle byl cukrkandl jak má být. V některých pasážích mě oba hlavní hrdinové opravdu štvali a nejsem si jistá, že by to tak bylo i ve skutečnosti, ale dalo se to. Čtivé to bylo a věděla jsem do čeho jdu. Oddech mezi těžšími tématy, takže nejsem zklamaná. Pokud si chcete odfrknout od všedních starostí a shonu, tak do toho.

Nattali.ka
20.01.2024 3 z 5

Pěkná oddechovka, sympatické a vtipné seznámení postav, taková kniha na víkend. Zápletka trošku vyhrocená situace, jako by autorka nevěděla, co vymyslet a usmíření během divadelního představení trošku přeslazené klišé.

Kačí137
19.01.2024 4 z 5

Taková milá klasika. Oddychové čtení.

Janulkaxxx
27.12.2023 4 z 5

Libilo se mi to. Pribeh byl fajn a kniha se dobre cetla.

Ála1968
14.12.2023 5 z 5

Skvělý čtení, nádherný romantický příběh,je to nabušené dějem a vůbec jsem se nenudila

Micandy
11.11.2023 4 z 5

No na úvod musím říct, že obálka se mi vůbec nelíbí, ale anotace mě zaujala. Tyhle oddechové knihy prostě někdy potřebuji a tahle splnila účel. Od začátku se tam furt něco děje pak se malinko zvolni tempo ale nenudila jsem se. Trochu mám výhrady k epilogu, tam to bylo šup šup a trochu přemrštěný happy end.Ale jinak postavy mi byly sympatické.

Books_by_Dee
08.11.2023

IG: books _by_dee

Hlavním hrdinou sice není Travis Kelse (ten co chodí s Taylor Swift), ale quarterback Jack Hawke a hlavní hrdinka není slavná zpěvačka, ale knihovnice, ale to nic nemění na faktu, že tenhle romantický příběh si mě naprosto dostal a proto hodnotím 4,5.

Všechno začíná naprosto dokonalým meet-cutem, kdy Elena jde na rande na slepo s Panem Rosničkou, ale omylem si sedne k Jackovi. Jeho totožnost, tedy to, že je vlastně slavný fotbalista se dozví, až po noci strávené s ním. Tím to všechno teprve začíná. Jackovi je totiž velice sympatické, že ho Elena nezná, tím pádem nesoudí. Do toho všeho se zkouší v Elenině městečku divadelní hra Romeo a Julie a můžete hádat, kdo tyhle hlavní role bude hrát.

Je to roztomilé, romantické, žhavé a samozřejmě nás čeká menší dramíčko (jediné mínus za mě).

Na druhý díl Ty nejsi moje spřízněná duše se také chystám. Ten je o Elenině sestře a dalším NFL hráčem.

Ewe291
30.10.2023 3 z 5

Tak toto bolo ...... Ani neviem presne co to bolo. Kniha bola zaujima aj vtipna ale inak mam zmiesane pocity, vsetko mi prislo rychle a niekedy aj zmetocne. Ale inak prijemna oddychovka aj ked sa musim priznat ze som cakala nieco ine

Lofda
05.10.2023 3 z 5

Od autorky jsem přečetla oba "hráče", a ty knížky mě bavily moc!! Takže jsem si říkala, že zkusím i tuto sérii, i když tenhle Romeo na obálce mě k přečtení rozhodně nelákal.. Hodnotím jako průměrnou romantiku, neurazí, ale bohužel ani ničím nenadchne. Ale třeba si u dalších autorčiných knížek spravím zase chuť?!

Kiwisska
13.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Bylo to čtivé, jediné co mi extrémně vadilo, byl ten dovětek "za pár let" (to už na mě bylo trochu moc).

lucie3944
21.06.2023 3 z 5

Za mě průměr. Kniha mě neponoukala, abych četla co nejčastěji. Bylo mi jedno, jestli čtu nebo ne. Neodložila jsem ji, přečtená byla celkem rychle, ale vracet se k ní nebudu. Druhý díl přečtu, s tím problém nemám. Ale ve čtečce už ji mít nebudu, abych si ji mohla kdykoliv připomenout.

etell
17.06.2023 4 z 5

Celkom vtipná kniha, postavy sympatické...odporúčam

aljoska83
27.02.2023 3 z 5

Průměrná kniha bez originálního námětu. Hvězdu navíc dávám, protože se to dobře četlo, i když posledních 50 stránek už to moc nešlo. Radši zůstanu u pohádek pro děti. Tohle bylo hodně naivní a do dvojky se mi ani nechce.

Toledo
14.02.2023 4 z 5

Nebylo to špatné, ale něco mi tam chybělo, takže dávám 4*.
Ale pustím se i do druhého dílu, rozhodne to vypadá na jednu z lepších sérii.

Lavina
07.02.2023 5 z 5

Moc krásná slaďárna... Příběh pěkný a zajímavý.Hlavni hrdinové se mi moc líbili.. konec sladký,ale ne přeslazený.Za mě jedna z těch lepších oddychovek a to jich čtu v poslední době až moc

Wajny
24.01.2023 4 z 5

Čtivý příběh, který je originální (i když s přijatelnou mírou klišé), avšak na mě tam bylo až moc osudových náhod a hodně událostí mi přišlo nereálných. Je zde hodně vtipných částí, řeší se i vážnější věci a nejsou tu žádná zbytečná dramata. Na můj vkus to je hodně natahované, některé pasáže se opakovali a já jim tu nerozhodnost už tolik nevěřila. Příběh je vyprávěn z pohledu obou hrdinů.

Prostředí maloměsta bylo skvělé, hodně mě bavily místní drby. Jelikož je v anotaci zmíněno divadlo, tak jsem trochu doufala, že tu bude více pasáži právě z tohoto prostředí.

Oba hlavní hrdinové jsou sympatičtí a skvěle spolu fungují - rozhovory a pošťuchování. Taky mezi nimi funguje skvělá chemie a erotické scény jsou velmi dobře napsány (originálně a bez přemíry různých zvláštních pojmenování) a není jich moc. Postupné sbližování je hezky zpracováno. Bohužel mi tam ale chybělo něco víc, něco co vás donutí o tomto příběhu více přemýšlet.

Hlavní hrdina Jack navenek působí jako totální alfablbec, ale přitom on je to takovej miloušek, který si ujíždí na K-drama. Líbí se mi, že zde prošel vývojem a že se autorka snažila vyřešit všechny jeho problémy a hlavně jeho boj s důvěrou. Hlavní hrdinka Elena byla perfektní, i když trochu "švihlá". Její koníček byl velmi neotřelý.

Instagram - Nikmakbooks

Leído
22.01.2023 3 z 5

Kniha nebyla vyloženě špatná. Ale byly tam části, které mě nebavily. Druhý díl jsem četla už před časem a líbil se mi. Proto jsem sáhla po této knize. Kdyby to ale bylo naopak, tak na základě této knihy bych do dvojky nešla.

Kristy.Seb
15.01.2023 4 z 5

V nebi je sice čistý vzduch, zato v pekle je lepší společnost.

Dva nejdůležitější dny tvého života: den, kdy ses narodil, a den, kdy zjistíš proč.

Nečekej na ten správný okamžik. Nic takového neexistuje.

Jakákoli emoce, je-li upřímná, je bezděčná.

Zlomený lidi milujou nejvíc, protože si váží toho, když se jim z někoho rozbuší srdce.

Všechno se děje z nějakého důvodu.

Život nám občas rozdá špatný karty, ale osud to nakonec urovná.

Milý a čtivý příběh hned o začátku. Škoda, že tam nebylo víc prostoru pro prasátko. :)