ivana9055 ivana9055 komentáře u knih

☰ menu

Hvězdy na cestě Hvězdy na cestě Karin Krajčo Babinská

Knihu jsem si zakoupila i když jsem byla ze zdejších komentářů trochu rozporuplná. Kniha se mi lehce četla. Za dva dny přečteno a líbila se mi. Konec lze předpovědět, ale je tak trochu popisem života několika z nás i když na jiném místě. Takže za mě lehké čtení a trochu i snění o místech ve kterých se děj odehrává.

20.12.2020


Svědectví Svědectví Stephen King

Úžasně realisticky popsáno co by se mohlo jednou stát. Příběh končí jak by nikdo v polovině nečekal. V knize najdete hodně rozlišných povahových osob, ale i když jsou někteří tak rozlišní tak přece jen je něco spojuje. Pro mě osobně čtivé a nejoblíbenější kniha od Kinga.

20.11.2016


Bazar zlých snů Bazar zlých snů Stephen King

Jako většinou mě i u této knihy u některých příběhů lehce zamrazilo. Některé povídky jsou takové lehčí ale většina čtenářů si vystačí s tím zbytkem a bude naprosto spokojena.

20.11.2016


Knihovna duší Knihovna duší Ransom Riggs

Naprostá spokojenost. Opět přečteno v jednom kuse a fotky v knížce jemně lekají a zase i naopak dotváří nebo směrují fantasii. Trilogie opravdu stojí za přečtení.

20.11.2016


Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Knížka přečtená na tzv. na jeden zátah. Příběh se více rozvíjí do děje a překvapuje každá stránka. Občas se i zatají dech. Moc pěkná

20.11.2016


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Nejprve jsem si dle obálky říkala co to bude za blbost, ale když jsem se dala do čtení tak jsem ji přečetla na jeden zátah a to za 2h. Kniha se moc dobře čte, fantasie jede na plno a nemohla jsem se dočkat až budu číst další díl.

20.11.2016


Divočina Divočina Cheryl Strayed

Knížku jsem přečetla za jedno odpoledne. Moc dobře se to čte a myšlenkami se přenáším na cestu kudy Cheryl jde. Opravdu je stezka na tzv. vyčištění hlavy a hlavně zamyšlení co bude dělat dál. Film není špatný ale do knihy co se týče obsahu a děje má dost daleko. Přečtěte si ji určitě si trochu vyčistíte hlavu.

14.07.2016


Zabouchnutá do tebe Zabouchnutá do tebe Carole Matthews

Mě osobně se líbí, dobré lehké čtení ale hlavně co se mi líbilo bylo jak se lidé chovají k hlavní postavě když si dovolí "přivézt" exotického přítele. Někteří lidé by se v tom poznali.

14.07.2016