Zabouchnutá do tebe

Zabouchnutá do tebe https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141083/zabouchnuta-do-tebe-141083.jpg 4 37 14

Příběh o tom, že někdy je zapotřebí vypravit se za pravou láskou na druhý konec světa. Kadeřnice Janie Johnsonová se před časem rozešla s dlouholetým přítelem a přestěhovala se na venkov, kde teď bydlí ve starém rázovitém domečku jenom s kocourem. Osamělý život, který vede, je však neustále terčem někdy dobře míněných, jindy kousavých poznámek jejích kolegyň a zákaznic. Po katastrofálním rande naslepo a šokujícím zjištění, že její bývalý partner čeká s novou přítelkyní dítě a bude se ženit, se Janie nechá zlákat prospektem cestovní kanceláře, dá sbohem předvánoční Anglii a vydá se na exotickou dovolenou do Afriky. ... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Motto
Originální název:

Wrapped up in You , 2010


více info...

Přidat komentář

Katy_vKnihách
23.01.2024 3 z 5

Těšila jsem se na Africké dobrodružství, jenže se mi ho dostalo velmi málo. Bylo to spíš Africké dobrodružství v Anglii. Většina děje se totiž odehrává v malé anglické vesnici. Ze začátku příběhu se mi hrdinka jevila celkem sympaticky, nicméně po návratu z Afriky se změnila na velice ufňukanou a věčně si stěžující ženskou. Tím pro mě kniha naprosto ztratila kouzlo už v polovině! Autorce se u mě nepovedlo navodit ale ani tu správnou atmosféru toho, že bych si užívala jak se snaží cizinec začít nový život v jiné zemi. Bohužel mi to přišlo hodně utahané a zbytečně dlouhé. Za mě tedy jednou a dost.

Zlatinka.Emilly
17.04.2021 5 z 5

Moc pěkný příběh o lásce i o pevném poutu přátelství. Vlastně se zde vyzvihovala nejenom láska Janie k Dominicovi, ale především láska Makeho k Janie. To byla opravdu láska, když Make dokázal být tak dobrým přítelem svému sokovi. Kniha se dobře četla od prvních stránek až po ty závěrečné, tak si udělejte čas a přeneste se do rozpálené Afriky, kde to všechno začalo.


Marcik7
21.09.2020 3 z 5

Neumím si dost dobře představit, jak si vyjedu na týden do Afriky a přivezu si celoživotní lásku - Masajského náčelníka.

siamka
17.02.2017 5 z 5

mě se kniha líbila,pěkná oddechovka :-))

Smiley96
17.07.2016 5 z 5

*SPOILER* Jambo všem, po přečtení této knihy mám pocit jako bych v té Africe byla malým ptáčkem, který kdesi v afrických vodách sedí hrochovi na zádech a všechno to pozoruje, a všechny strasti i slasti prožívala s Dominicem a Janie s nima. Kniha je skvělá, trochu mi připomínala film Krokodýl Dundee, skvělá zápletka, prostě to nemělo chybu. A pokud po přečtení této knihy jste šťastní Vy, jsem šťastná i já. Asante :)

ivana9055
14.07.2016

Mě osobně se líbí, dobré lehké čtení ale hlavně co se mi líbilo bylo jak se lidé chovají k hlavní postavě když si dovolí "přivézt" exotického přítele. Někteří lidé by se v tom poznali.

dqenisa
28.05.2016 4 z 5

Je to dobra oddechovka . Hezky napsana a se zajinavym napadem, ale mezi me top knihy nepatri. Ale na leto dobry. :-)

Beky
29.02.2016 4 z 5

Má první kniha čtená od této autorky. Líbí se mi námět exotické lásky. Jako příběh dokonale vymyšleno, příjemně zamotáno, potěšilo mě to. :) Jen bych byla zvědavá, jak to prožíval Dominic - opuštění rodiny, své rodné země, následné změny, atd. :))

evelýny
16.11.2015 4 z 5

Láska, která překonala vzdálenost několika kontinentů, hlubokou propast rozdílných etnických kultur, nabubřelost evropského pseudorasismu. Láska prý hory přenáší tak proč by nepřenesla jednoho masajského bojovníka do Anglie. Kniha se četla dobře, ale u autorky žádné nové téma. Nápadná podobnost příběhu s knihou S tebou nebo bez tebe.
Na můj vkus se v knize objevilo dost chyb, ale to jde za vydavatelem.

Kačík
27.10.2014 4 z 5

Nenáročná oddychovka na deštivé odpoledne. Příběh je pěkný, ale stačí přečíst pouze jednou.

mayinka
15.09.2013

Kniha, ktera by v normalnim zivote nefungovala. ALE! Knizky jsou od toho, abychom mohly snit a fantazirovat :) takze jsem se zamilovala do masajskeho bojovnika a hledam si na netu obrazky z Masai mary. Asi zacnu setrit :) na vylet.

jasmína
17.08.2013 5 z 5

Pokud se chcete odreagovat od drsných detektivek, jako právě já, bude dobrá volba sáhnout po této knize. Ocitnete se na týden i v Africe, poznáte Masajského dobrosrdečného Dominica, fajn chlápka Mikea, zmatenou kamarádku hlavní hrdinky Ninu, a samozřejmě také lásky a nevěry, smutek, veselí a naději.

zuzad
10.05.2013 5 z 5

Ačkoli jde tento typ knížek obvykle mimo mě, tak tato knížka mě naprosto pohltila, a to je co říct. Možná to bylo tím, že jsem se dokázala dokonale ztotožnit s pocity hlavní hrdinky, ačkoli nejsem přesně v její situaci. Opravdu vydařená kniha!

bookcase
20.03.2013 5 z 5

Moje oblíbená spisovatelka nezklamala. Milé, jemně romantické čtení.

Štítky knihy

Afrika venkov

Kniha Zabouchnutá do tebe je v

Přečtených57x
Doporučených4x
Knihotéce14x
Chystám se číst27x
Chci si koupit9x