Herby77 Herby77 komentáře u knih

☰ menu

Neviditelné kořeny Neviditelné kořeny Hynek Čapka

Velmi zdařilá kniha plná napětí a emocí, s dramatickým příběhem a překvapivými zvraty. Obě časové roviny vyprávění jsou stejně poutavé, do děje jsou šikovně zapracované známé události i málo známá fakta. Potkáme i skutečné osoby a příběh Anežky, Tomáše a Pavla na mě působil, jako by se skutečně stal.

Jazyk a hlavně dialogy přesně evokují historickou éru, ve které se odehrávají, což ještě zvyšuje pocit autenticity.

Knihou jsem nadšena a jsem moc ráda, že jsem dala na zdejší doporučení. Řadím ji k tomu nejlepšímu, co jsem za poslední roky četla.

19.02.2024 5 z 5


Poslední rituál Poslední rituál Yrsa Sigurðardóttir

Moje první kniha od této spisovatelky, nebylo to špatné, ale nebyla to detektivka a napínavá taky ne, spíš příběh, který bych zkrátila na polovinu, zbytečné okecávání všeho možného, ale rozhodla jsem se přečíst celou sérii, tak snad budou další lepší.

27.09.2020 3 z 5


Vzkazy od Vašich andělů Vzkazy od Vašich andělů Doreen Virtue

Moc krásné omalovánky, kdo má rád andělé a rád maluje, tak tady se vyřádí.

09.09.2020 5 z 5


Powertex Powertex Hana Hořáková

Moc pěkná inspirativní kniha, vše je pěkně vyobrazeno a k tomu i hezké čtení.

09.09.2020 5 z 5


Jak se tvoří mandaly aneb Tvorba bez hranic pro radost dětem i dospělým Jak se tvoří mandaly aneb Tvorba bez hranic pro radost dětem i dospělým Dita Vořechovská

Návody jsou srozumitelné, pěkná kniha.

09.09.2020 3 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Mě se svědkyně líbila víc než písečný muž, od začátku to bylo celkem napínavé,vůbec mě nenapadlo kdo to byl, až když ho začaly podezřívat, takže za mě i překvapení ,měla jsem přečtené za tři dny,určitě přečtu i nějakou další knihu od této dvojice,hlavně kvůli Joonovi, kterého jsem si oblíbila.

30.08.2020 4 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Tak já jsem čekala po všech těch recenzích, od začátku napínavou knihu, což se nestalo, zbytečné okecávaní stejných věcí pořád dokola a žádné napětí, to bylo na začátku chvilku, potom nic, až posledních asi stopadesát stran, stálo zato,tam už to bylo napínavé a příběh se mi libil,kdyby kniha byla poloviční nic by se nestalo,konec trochu překvapil ,postava Joony se mi líbí, tak přečtu ještě další díl, ale jinak se nečetla špatně,vyhovují mi krátké kapitoly,takže spíš jsem očekávala něco lepšího, zas takový trhák to nebyl,ale špatná také nebyla.

23.08.2020 3 z 5


Dům stínů Dům stínů Kay Hooper

Neřekla bych že je to detektivka, toho napětí tam moc nebylo, ale kniha se mi líbila,vůbec mě nenapadlo kdo to byl,proto jsem rychle četla abych se to dozvěděla, a konec hodně překvapil, bavilo mě to.

21.08.2020


Keramika pro malé i větší umělce 3. Keramika pro malé i větší umělce 3. Alena Kýrová

Moc pěkná kniha,spousta obrázků ,jednoduchých výrobků, podle kterých si děti ale i dospělý vyrobí plno krásných věciček.

26.06.2020


Keramika pro začátečníky Keramika pro začátečníky Pavla Bláhová

Velmi pěkná kniha, hodně obrázků, dá se podle ní vyrobit spousta krásných věcí.

26.06.2020


Malování na kameny: 30 vzorů, které probudí vaši kreativitu Malování na kameny: 30 vzorů, které probudí vaši kreativitu F. Sehnaz Bac

Kniha je moc pěkná, spousta krásných předloh, koho to baví, určitě doporučuji.

26.06.2020


Tilda a dům hraček Tilda a dům hraček Tone Finnanger

Opravdu krásná kniha, moc pěkně se podle ní šije.

14.04.2019


Boty, botky, botičky Boty, botky, botičky Vita Apala

Moc pěkná kniha,návody jsou srozumitelné a bačkůrky se podle nich dají lehce zvládnout,jsou doplněny obrázky,je v ní spousta krásných modelů.

22.02.2015 5 z 5


Chléb a domácí pekárny Chléb a domácí pekárny kolektiv autorů

Tohle je opravdu velká nádherná kniha,je v ní spousta receptů,krásné fotografie,kdo rád peče tak podle této knihy se vyřadí,já jsem z ní nadšená.

08.01.2015 5 z 5


Inspirace z korálků Inspirace z korálků Margot Potter

Kniha je celkově moc pěkná,pěkné obrázky i fotopostupy,tento styl náhrdelníků a náramků se nosí pořád a můžete si je vyrobit s různými obměnami,není to složité pro toho kdo se chce začít učit se kniha určitě hodí,je to výborná inspirace a náhrdelníky jsou tam moc pěkné.

02.01.2015


Moučníky sestry Anastázie Moučníky sestry Anastázie Anastazja Pustelnikova

Super kniha,výborné recepty,má to ale háček jak do knihy kouknete budete chtít pořád něco péct jsou tam moc pěkné obrázky:-))

05.09.2014


500 nejlepších receptů lidové medicíny 500 nejlepších receptů lidové medicíny Dionýz Dugas

Výborná kniha,spousta receptů na čaje obklady tinktury sirupy,vše jednoduché recepty,bylinky dobře popsané jejich využití kdy se můžou a kdy nesmí užívat,v knize jsou i méně známé a používané byliny takže se určitě dozvíte něco nového a zajímavého.

21.07.2014


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Nejdřív jsem viděla film,ten se mi líbil, potom jsem náhodou objevila že je i kniha tak jsem jí přečetla a zjistila že je lepší než film,určitě si přečtu i další díl.

12.06.2014 5 z 5


Současné trendy drhání Současné trendy drhání Donatella Ciotti

Velice povedená kniha,vše dobře popsané,návody na originální věcičky.

03.06.2014 5 z 5


Korálkové nápady 2 – přívěsky Korálkové nápady 2 – přívěsky Marie Kielbusová

Pěkné návody,dobře popsané,dají se podle nich vyrobit zajímavé věcičky:-)

29.05.2014 5 z 5