Inspirace z korálků

Inspirace z korálků https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179637/inspirace-z-koralku-179637.jpg 3 2 2

Nosíte rádi šik bižuterii, která přitáhne pozornost? Naučíte se základní techniky výroby a můžete si navrhnout a zhotovit originální náhrdelník, náramek či náušnici podle některého ze 36 úžasných vzorů. Každý z nich má i svou variantu, která vás přesvědčí, že kterýkoli design můžete upravit po svém, a stát se tak návrhářem. Čeká vás hra s korálky, rozmanitými uzávěry a různými navlékacími materiály od potahovaných drátků přes paměťový drát po hotové řetízky...... celý text

Přidat komentář

Herby77
02.01.2015

Kniha je celkově moc pěkná,pěkné obrázky i fotopostupy,tento styl náhrdelníků a náramků se nosí pořád a můžete si je vyrobit s různými obměnami,není to složité pro toho kdo se chce začít učit se kniha určitě hodí,je to výborná inspirace a náhrdelníky jsou tam moc pěkné.

muchomurka
16.12.2014 3 z 5

Knížka se tvářila zajímavě, ale prezentované projekty jsou až kýčovité. Oceňuji fotonávody, ale chtělo by je více propracovat - některé jsou zkratkovité, jiné nejasné, špatně nafocené. Určitý potenciál ale knížka má a jako odrazový můstek na nápady by šla.


Autorovy knížky

2013  60%Inspirace z korálků

Kniha Inspirace z korálků je v

Přečtených3x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x