frutis888 frutis888 komentáře u knih

☰ menu

Mládí furt v hajzlu Mládí furt v hajzlu C. D. Payne

Když jsem procházel knihkupectvím, tak jsem to záhledl a hned jsem si to musel koupit. Mám přečtenou celou sérii předešlých 6-ti dílů a tak nějak jsem zatoužil vrátit se do puberťackých let. Možná tam chybělo nějaké to spálené město, převlečení za holku nebo třeba plastická operace, ale i tak se mi to velice líbilo a poznámky Scotta Twispa mě mnohokrát pobavily. Ikdyž tady píše hodně lidí o zklamání, tak já jsem spokojený s návratrem k C.D. Paynovi (aspoň na chvíli, protože jsem to přečetl za 2 dny) :)

17.07.2016


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Kniha, která se dá číst v každém věku, ale v každém věku ji člověk pochopí jinak, což je na ní nejkouzelnější. Pro děti zajímavý příběh a pro dospělého kniha plná životní filozofie.

07.11.2015


Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Když jsem byl malý, tak mně k této knize přivedla moje mamka. A jsem rád, že to udělala. Stala se knihou mého dětství. Někdy mi připadá, že Skandinávie je rodištěm snad nejlepších knižních autorů.

07.11.2015


Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy John Green

Napsaná jednoduše, ale měla pro mně hlubší význam z důvodu nemoci v rodině. Líbila se.

07.11.2015


Bůh chodí po světě vždycky inkognito Bůh chodí po světě vždycky inkognito Laurent Gounelle

Super kniha. Úžasně zakomponovaná filozofie a psychologie do velice čtivého příběhu. Dostala se snad skoro na vrchol mých přečtených knih.

07.11.2015