Florimel

Povedená kniha. Neskutečně mě čtení bavilo. Knihu jsem si kupovala, když už jsem nad založením kompostu uvažovala, ale měla jsem obavy, aby to nebylo moc složité. Kniha je napsaná s nakažlivým nadšením a vše podrobně vysvětluje, takže pokud jste jako já, tak doporučuji přečíst. Já už se jen těším až teorii převedu do praxe.

Klenot mezi kuchařkami. Jednoduše a srozumitelně vysvětlené vše, co je třeba a ještě něco navíc. Člověk zjistí, že když udělá pár detailů jinak, tak z dobrého lze udělat nepřekonatelné. Mimochodem doporučuji čokoládový fondant, s pár surovinami vykouzlíte něco, co nadchne každého milovníka sladkého.

Sama bych se k této knize možná nedostala, protože sci-fi nevyhledávám. Ale jednou jsem doma brousila knihovnou, co si vezmu na čtení a přítel mi suverénně vrazil do ruky Dunu, že je to jeho oblíbená. Po spoustě podezřívavých pohledech, jsem se do toho pustila a přes první pocity zoufalství, že nevím která bije, jsem se v tom spletitém světe zorientovala. A najednou to začala být zajímavý a já četla s chutí dál. Asi ze mě nikdy nebude ten pravý fanoušek sci-fi, ale jsem ráda, že jsem překonala počáteční obtíže, protože to nakonec stálo za to :-)

Krásná knížka o tom jak si vybrat a starat se o svého společníka. Je plná krásných fotografií. Bohužel se jí nedaří ukázat to pravé kouzlo kavalíra, jako to umí knihy Míši Čermákové, ale i tak je to povedená publikace.

Na první pohled mě zaujala kavalírkem na obálce, no jo, mám pro ně prostě slabost. Na druhý pohled je to zajímavá knížka o psech, kde si každý najde něco, co ho zajímá.

Nezapomenutelná pohádka pro všechny textiláky. I na TUL nám to na přednášce o lněných vláknech připomínali slovy - vzpomeňte si na krtečka :-)

Celou dobu jsem měla pocit, že si kniha hraje na něco, čím prostě není. Navíc mi opravdu vadilo neustálé opakování stejných slov. Rozhodně jsem četla lépe napsané a erotičtější romány, např. Hřích od Sharon Page.

Tato knížka je jedna z prvních, které jsem si sama ke čtení vybrala a byla to asi první knížka, která mě doopravdy nadchla tak, že si ji i po letech vybavím a vzpomínám na ni. Jak jsem ji na prázdninách u babičky četla a nechtělo se mi ji odložit a já se s ní schovávala, aby mě nikdo nerušil od návštěvy toho kouzelného a zvláštního světa. Pro mě je to ta knížka, díky které jsem si zamilovala četbu a zjistila, že čtení může být i něco úžasnějšího než jen to s čím se setkám ve škole... 5*

Tato drobná brožurka ukazuje, co všechno se dá dělat se psem, i když je malého vzrůstu. Obsahuje něco málo o péči a plemenech. Myslím si, že by to mohla být dobrá knížka pro někoho, kdo si potřebuje ujasnit, co od svého parťáka očekává a nasměrovat ho dál.

Úžasná kniha. Nadchla mě ta srovnávací část. Rozhodně patří mezi knihy, u kterých jsem ráda, že je mám a nikdy nedám pryč :-) Prostě vynikající pomůcka pro výtvarníky.

Pro mě opravdu inspirativní a zábavná. Nedodá mnoho informací o tom jak běhat, ale dožene to kopou motivace, což je podle mě hlavní cíl této knížky. U mě se to každopádně povedlo :-)

Tenhle díl jsem skoro nedočetla, zachránilo ho jediné, že jsem byla nemocná a neměla jsem sílu se trmácet rozbředlým sněhem do knihovny pro něco jiného.

Ani už vlastně nevím proč, četla jsem to hodně dávno, ale pro mě to byl nejkrásnější díl série.