fauniprincezna fauniprincezna komentáře u knih

☰ menu

Gejša Gejša Arthur Golden

Velmi silný příběh! Není tolik knih které by mě bavily skutečně od začátku do konce, ale u této knihy tomu tak bylo. Děj byl krásně vykreslený, při čtení se mísila hromada emocí, jelikož byly situace a postavy tak skvěle a detailně popisovány. Gejša stala jednou z knih, ke které se určitě jednou vrátím.

29.04.2018 5 z 5


Chatrč Chatrč Wm. Paul Young (p)

Tato kniha pro mě znamená hodně, v mnoha věcech mi pomohla. Četla jsem ji zrovna když jsem začala více přemýšlet o víře a o tom, jaké má v mém životě místo. Pro ateisty tato kniha může být přínosem, zajímavým příběhem, nebo jen blábolem.
Já jsem si čtení této knihy moc užila a po pár měsících se k ní zase vrátila a určitě ne naposled. Moc se mi líbilo, jak autor popsal vnímání Boha. Pro mne jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla - ne ve stylu kterým je napsána, nýbrž v příběhu a myšlenkách.

29.12.2017 5 z 5


Proměněné sny Proměněné sny Petra Dvořáková

Nikdy jsem asi nečetla podobnou knihu, knihu plnou pravých příběhů a lidí a jejich zkušeností s vírou. Kniha vás nějakým způsobem donutí přemýšlet, stejně jako víra, a možná někomu může ucelit názory či si vyjasnit iluze a deziluze, které víra přináší.
Pro mě osobně přínosná kniha.

29.12.2017


Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Tato kniha je pro mě srdeční záležitostí. Ačkoliv je to knížka velmi tenká, schovává dojemný krásný příběh čisté lásky. Dnes už by lidé označili myšlenku této lásky za naivní.

29.12.2017 5 z 5


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Zprvu jsem se nemohla do knihy řádně začíst, poté jsem zjistila, že nejsem jediná, kdo měl tento problém. I přesto jsem ale chtěla přečíst knihu, která byla ode všech tak velmi chválena a udělat si na ni vlastní názor. Ikdyž jsem ze začátku myslela, že tato kniha mne bavit nebude, postupem času mě začala velmi bavit, moc se mi líbil příběh malé Liesel a to jak se učila číst a objevovala nová slova. Postavy knihy mi byly velmi sympatické a přirostly mi k srdci. Z konce knihy jsem měla smíšené pocity, byla jsem smutná i šťastná zároveň. Celkově se mi ale kniha líbila svou originalitou a stylem vyprávění. Určitě se k ní jednou zase vrátím.

29.12.2017 4 z 5