elinka8578 elinka8578 komentáře u knih

☰ menu

Bridgertonovi (1–3) - komplet Bridgertonovi (1–3) - komplet Julia Quinn

Oddechovky, které zabaví. Je to takové čtení na den. Osobně se mi to moc líbilo a mám doma celou sérii i s prequely a rozhodně se k nim vrátím. Text mi ubíhal a příběh také. V každém příběhu si najdu nějaké wau. Bohužel je faktem, že příběhy jsou jako přes kopírák. Pořád dokola o skandálech a něčí ničení pověsti a přitom to dopadne pokaždé stejně.
Romantika super, ale rozestup mezi knihami mi dává, alespoň z části, prostor zapomenout na děj z té předchozí a prožít obdobný příběh znovu v knize další.

26.04.2024


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Bohužel, knihu jsem se už jednou snažila číst, nedočetla jsem. Po několika letech jsem se ke čtení této knihy vrátila a musím říct, že žádné emoce ve mně nezanechala ani na podruhé. Děj mě absolutně nevtáhl a postavy jsem si nějak nedokázala oblíbit ani je akceptovat. I přečtení After ve mě zanechalo více dojmů, než tohle. S odstupem času tam nevidím ani tu červenou knihovnu. Když jde na věc, tak je to zkrouhlé do 2 vět a je to. Navíc Ana a ty její myšlenky, autorka u ní občas volí takové výrazy, jaké se do téhle knihy opravdu nehodí. Ale musím se autorce poklonit, že s tímhle dokázala obletět svět neuvěřitelnou rychlostí. Klobouček.

15.03.2023 3 z 5


Já, Simon Já, Simon Becky Albertalli

Kniha mě bavila více, než film.
Ale spíše nadprůměr..

02.09.2019 3 z 5


S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

Skvělá kniha

24.03.2019 5 z 5


Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Nádherný, strhující příběh o lásce dvou odlišných a přesto si tak podobných lidí.

16.03.2019 5 z 5


Dej mi své jméno Dej mi své jméno André Aciman

Skvělá kniha, která mě vytáhla do děje, jedná se spíše o výklad citů, ale láska dvou mě doslova stáhla s sebou

16.03.2019 5 z 5