daninnka daninnka komentáře u knih

☰ menu

Fatwa: život pod hrozbou smrti Fatwa: život pod hrozbou smrti Jacky Trevane

Perfektní kniha. Líbilo se mi na ní, že začínala koncem, takže mě ihned vtáhla do napínavého děje a poté se mi pozvolna odtajnil začátek.

31.01.2016 5 z 5


Slzy prodaných dívek Slzy prodaných dívek Monika Wurm

Kniha není vyloženě špatná,ale četla jsem už lepší. Sympatické mi přijde zasazení děje do Dubaje, ale protože jsem tam byla tak mi některé věci v knize neseděly,např. ranní zácpy na silnici. Dubaj totiž žije v noci,takže ráno po silnicích jezdí minimum aut.

29.01.2016 3 z 5


Arabská žena Arabská žena Tanya Valko

I když je příběh smýšlený, líbil se mi:-)

22.05.2015


Provdaná proti své vůli Provdaná proti své vůli Lajla

Po dlouhé době zase jedna čtivá a poutavá knížka. Přesto,že jsem o arabských ženách četla už hodně, musím říct,že je tahle knížka originál. Přelouskala jsem ji za 2 dny.

18.04.2015 5 z 5


Pravda o mém muži Pravda o mém muži Halina Pawlowská

Tuhle knihu bych doporučila. Já mám osobní zpovědi ráda: Navíc má H. Pawlowská osobitý humor, takže se knížka dobře čte.

31.01.2015 3 z 5


A hory odpověděly A hory odpověděly Khaled Hosseini

O K.Hosseinovi jsem se dozvěděla na těchto stránkách a stal se i mým oblíbeným autorem:-) Kniha Lovec draků se mi líbila malinko víc než A hory odpověděly, ale i tahle je napsaná s citem a šarmem.

31.01.2015 5 z 5


Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard

První díl mi připomínal 50 odstínu šedi, druhý díl jsem přečetla jen tak a moc mě nezaujal, ale třetím dílem jsem nadšená. Nejen proto, jak autor popsal novomanželský život,ale hlavně tím, že se zabýval strachem o zdraví plánovaného dítěte a přenosu špatných vlastností. Knížka se četla fakt dobře, a klidně bych si přečetla i pokračování:-)

29.01.2015 4 z 5