Cmacuba Cmacuba komentáře u knih

☰ menu

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Tenhle žánr nečtu, fantasy me nikdy nelákalo, už vůbec ne draci. Čím větší reklamu ta kniha měla, tim víc me odrazovala. Pak jsem přestala číst recenze a začala číst knihu. Prvních pár stránek jsem se trochu ztrácela. Samá letka, křídlo, velitel, zrádce... Ale pak... Přečetla jsem knihu za 2dny. Nemohla jsem se odtrhnout a asi potřebuju draka a další díl :-) každopádně vztah na pozadí se dal trochu předvídat, ale to u většiny tehle knih. Konec byl překvapující, to mi spadla brada na zem. Takže za mě doporučuji, ale nečekejte žádný složitý vojenský bitvy a popisy. Těším se na další díl

01.05.2024 5 z 5


Marco Marco Marcy Jell

Za mě skvělý!!! Kdo má rád tyhle mafiánsko-erotický jednohubky, tak bude nadšený :-) Už jsem jich přečetla fakt hodně a tahle série mě teda pohltila tak, že se mi chtělo jenom číst a číst.

25.04.2024 5 z 5


Transcendence Transcendence Jewel E. Ann

Čekala jsem klasickou romantiku, milostný trojúhelník, oddechovku. Ale teda páni, to bylo něco. Ani jsem si nevšimla, že jsem na konci. Skvělá zápletka, nikdy jsem na nic podobného nenarazila. A ted nejhorší bude čekat na další dil :-(

28.04.2023 5 z 5


Nová zkouška Nová zkouška Kinga Litkowiec

Pokračování mi nepřišlo ani lepší,ani horší. Prostě taková úchylná oddechovka, u které člověk nemusí přemýšlet a vlastně by ani neměl, protože jinak zjistí, že čte úplný blbosti :⁠-⁠D škoda jen, ze se v některých zajímavých pasážích nerozepsala spisovatelka trochu víc. Když uz konečně bylo něco zajímavého, utnula to na jedné stránce :⁠-⁠| třetí díl asi taky přečtu,at to mám kompletní. Ale tuším podobný děj jen a jinými aktéry :⁠-⁠D

03.02.2023 5 z 5


Cizí dluh Cizí dluh Kinga Litkowiec

Navzdory většině komentářů se mi to líbilo. Bala jsem se, co to bude za materiál a za mě super :⁠-⁠) asi jsem prostě násilný úchyl. Nevadily mi ani vulgarity, ani drsny sex (klidně se mohla spisovatelka jeste rozepsat). Děj celkem ušel, uz jsem takovych knížek pár četla, takže je to tak nejak porad dokola. Každopádně mi to přišlo jako příjemně úchylná oddechovka :⁠-⁠)

03.02.2023 5 z 5


Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Případy 1.oddeleni jsou skvělé, takže knížka byla jasná volba. A zklamání se nedostavilo, naopak v knize jsem poznala spoustu případů, které byly v tv. A spoustu vrahů jsem si googlila a dočetla jsem se zajímavé věci. Knížka je famózní. Psaná jako rozhovor, takže pěkně ubíhá. Měla jsem ji přečtenou za 2dny.

29.12.2022 5 z 5


Vysoko (v oblacích) Vysoko (v oblacích) R. K. Lilley

První i druhý díl se četly dobře. Je to trochu červená knihovna s nádechem BDSM, ale rozhodně žádná divočina. Mrzí mě velmi otevřený konec bez pokračování.

22.02.2022 4 z 5


Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Příjemné oddechové čtení s okorenenim sexem. Moc pěkně se četlo :-)

30.04.2020 5 z 5


Osvětimská ukolébavka Osvětimská ukolébavka Mario Escobar

Silný příběh, čtivě napsáno. Pořád jsou doufala ve šťastný konec, ale bohužel :-(

01.08.2019


Krev a stříbro Krev a stříbro Sabine Ebert

Kniha se mi moc líbila. Válka byla sice krvavá, ale to války bývají. Autorka mě vtáhla do děje stejně jako při pentalogii porodní báby. Je mi líto, že není psáno něco mezi... tady v knize se o Christianovi a Martě mluví spíše jako legendě. Ale osud Anny a Markuse mi hodně připomínal CH. a M. Za mě 5hvězdiček :-)

23.03.2016 5 z 5