Annabella Annabella komentáře u knih

☰ menu

Ve stínu Hvozdu Ve stínu Hvozdu Naomi Novik

Z této knihy jsem absolutně nadšená. Krásný příběh, vývoj postav a dynamika s jakou kniha plyne. Musím říct, že také velice oceňuji, že to není na pokračování.
Fantasy knih na jeden díl je teď jak šafránu.
Vřele doporučuji a určitě se k ní ještě někdy vrátím

20.11.2019 5 z 5


Hledá se doprovod! Hledá se doprovod! Sophia Money-Coutts

Předem se omlouvám těm, kterým se tato kniha líbila.
Nevím jak se k této knize vyjádřit.
Popis děje zněl dobře, ale ta kniha... bože. Musela jsem se donutit jí dočíst. Do půlky jsem četla každou stránku, ale pak už jsem musela začít přeskakovat.
Věřte mi vlastně mi nic neuteklo.
Sáhodlouhé popisování postav, kde se potkali, jak proč.... Prokládání děje co řešila s jakou kamarádkou mi přišlo zbytečné. Kniha vůbec neubíhala, neměla žádný spád.
Hlavní hrdinka mi nebyla moc sympatická. Na to, že jí je třicet, přemýšlela jako sedmnáctiletá.
Kniha měla i svoje pěkné momenty.
Konec byl pěkný, ale na to jak vše ostatní bylo rozepsáno, by se mi líbilo kdyby se konečným postavám autorka trochu pověnovala.
Za mně špatná kniha

30.08.2019 1 z 5


Mechanický anděl Mechanický anděl Cassandra Clare (p)

Kniha nebyla vyloženě špatná, ale některé části byly zdlouhavé a nudné. Příběh byl poutavý a záporáka jsem nečekala, ale neřekla bych, že byl nepředvídatelný. Je to možná tím, že postavy se trochu podobají postavám z Nástrojů smrti.

11.01.2019 3 z 5


Sushi – Doma, krok za krokem Sushi – Doma, krok za krokem Roman Vaněk

Skvěle popsáno. Díky této knize se mi sushi konečně daří. Rozhodně knihu doporučuji všem, kteří doma sushi zkouší a nedaří se jim. V této knize je spoustu rad a zvládne to opravdu každý.

06.12.2018 4 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

To, že znáte jména postav a vlastně nevíte, kdo je kdo je skvělé,jelikož vás to celou dobu co to čtete, nutí přemýšlet kdo je kdo. Jsem i příjemně překvapená, že v tomto případě princezna není naivní a hloupá, jako většina ostatních hrdinek... V součtu jsem byla mile překvapená a kniha mě velice bavila. Kniha se četla velice pěkně, měla spád a nápad. Těším se na pokračování

07.04.2018 4 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Myslím, že věta na knize je naprosto vystihující. Konec první knihy mě naprosto donutil začít číst další díl. A měla jsem ho přečtený za chvilku. Reeda a Eastona jsem s hrozně oblíbila. Kniha je plná zvratů a na konci jsem byla napnutá. Jak to bude s Reedem, zůstane Ella u Royalů? Ještě že už mám třetí díl doma abych mohla hned číst dál.

07.04.2018 4 z 5


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Velice pěkně se kniha četla. Hlavní hrdince Elle jsem fandila. Neměla to jednoduché a Reeda bych asi na místě zabila.Konec knihy naprosto vybízí ke koupi dalšího dílu. Kniha je příjemná oddychovka ideální na víkend. Doporučuji

07.04.2018 5 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Vtipná kniha, která mě naprosto pohltila. Doporučuji přečíst.

03.02.2015 4 z 5


Smolný rok Smolný rok Joshilyn Jackson

Velice pěkná kniha. Chvílemi jsem se ztrácela v ději, ale nakonec vše bylo vysvětleno a byl to opravdu nečekaný závěr. Velice doporučuji

26.11.2014


Já a pan Darcy Já a pan Darcy Alexandra Potter

Tato kniha se mí líbila, místy byl děj příliš zdlouhavý a nebyly jasné přechody mezi realitami. Proto 3 hvězdy. Ale jinak byla knížka poutavá a přečetla jsem jí na jeden zátah. Byla to taková oddechová kniha. Doporučuji do deštivých dnů pro zpříjemnění nálady.

05.11.2014 3 z 5