Andrea996 Andrea996 komentáře u knih

☰ menu

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Tahle autorka se mi dostala pod kůži, je to 3 kniha od ní a i kdyby napsala sebevětší slátaninu tak já ji to žeru.

Jako třeba u téhle knihy, hlavní hrdina je prostě... idiot je asi slabý výraz. Ta postava mi nesedla, chování je zvláštní, ke všem se choval jako prase a bylo až otravné jak moc chtěl mít Emílii v posteli.
Naštěstí hlavní hrdinka byla fakt super, občas se prostě zamilujete do pitomce a já ji to nemám za zlé.
A jak už to u takových knih bývá, ke konci se vše otočí, svět je najednou růžovější a končí to happyendem.
A to mám prostě ráda.

08.04.2024 4 z 5


Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Na tuhle knihu jsem se těšila, ale přiznám se, že jsem čekala o něco více...
Asi jako každý druhý, jsem i já viděla seriál a musím přiznat že se mi líbí více.
Chybí mi zde ta chemie, nějaké to napětí mezi milenci, knižní postavy jsou celkově takové nemastné neslané. Kniha u mě prostě nedokázala vyvolat nějaké pocity.
Oddechovka je to jinak pěkná, taková jemná milá romanťárna kterou zhltnete vcelku rychle, jen škoda že tam něco navíc postrádám.
Nic víc, nic míň :)

08.04.2024 3 z 5


Na jedné vlně Na jedné vlně Jenn Bennett

Jak už to bylo zmíněno, jedna se o YA knihu, mě se ale líbila, škoda že jsem ji nečetla par let zpět, určitě by se zařadila mezi mé top knihy.
Co mě ale opravdu štve, je prozrazení dějové linky v anotaci. Proboha, proč??
Kniha najednou ztratila šmrnc, jak moc bych si užila hledat Alexe společně s Bailey.
Je to druhá kniha od spisovatelky a neřekla bych že by se mi líbila o něco méně.

19.02.2024 4 z 5


Hejno havranů Hejno havranů Kate Stewart

Tak tohle se mi líbí. Není to klasická slaďárna, ale to vůbec nevadí, tahle kniha má své kouzlo. Líbí se mi styl psaní, nenajdete tady žádné prázdné stránky o popisování detailů, autorka jde přímo na věc a to je super.
Kniha se točí kolem tajemství, spoustu otázek a žádné odpovědi, to vás nenechá v klidu. Určitě si přečtu druhý díl, jsem moc zvědavá jak tohle všechno dopadne.

25.01.2024 4 z 5


Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Konečně po dlouhé době kniha, od které jsem se nemohla jen tak odtrhnout. Musím přiznat že začátkem jsem se musela trochu prolouskat, ale je třeba vzít v potaz že je potřeba se seznámit s postavami i dějem, pak už to šlo jako po másle. Postavy sice mladšího věku, ale všechny jsem si oblíbila, každá měla něco do sebe. V knize najdete napětí, akci, fantasy ale také lásku a přátelství. Určitě doporučuji a těším se na druhý díl.

04.08.2023 4 z 5


Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Opravdu nedoporučuji pro dospělé, možná kdybych se vrátila o 10 let zpět tak bych to vnímala lépe. Ani nevím čím začít, udivuje mě že spousta lidí píše jak je kniha čtivá, přiznávám že jsem nějaké odstavce přeskočila. Někdy jsem se nemohla přemoci a převracela oči, ano třeba oslovení maminko a tatinku nebo chování Ruby. Dále pak samotná postava hrdinky, spisovatelka se snažila vyobrazit dokonalou mladou studentku, se kterou jsem bohužel vůbec neztotožnila, ani James mě moc nebavil, chápu že spisovatelka chtěla něco jiného, ale představa bohatého sexy zrzka mi do hlavy prostě moc nešla... Bylo by toho mnohem víc co bych chtěla vytknout, ale asi by to nebylo fér vzledem k tomu že nejsem cílová skupina. :) Původně jsem zamýšlela dvě hvězdy, ale svižnější děj ke konci a celkově zajímavý otevřený konec knihy mě příjmul jednu hvězdu přidat, ovšem si nejsem jistá jestli se vůbec do druhého dílu někdy pustím. :)

23.04.2023 3 z 5