alyce14 alyce14 komentáře u knih

☰ menu

Anglické listí aneb Coolturní šok Anglické listí aneb Coolturní šok Alena Damijo

Knížka je poskládána z několika autorčiných fejetonů. Tleskám, protože Alena Danijo má skvělý pohled na život a výborný smysl pro humor. Tleskám, protože přesně takhle to má vypadat, a jsem ráda, že si knížka vysloužila tak krásnou obálku. V knize nás nečekají pouze Aleniny zážitky, ale také spousta užitečných informací a zkušeností z různých směrů. Je to moc příjemně napsané, autorka se ve fejetonech neshazuje, a ani se nesnaží na něco si hrát.

09.11.2021


Za objektivem Za objektivem Laura Magni

Knížka přináší pěkný vhled na velikány světové fotografie a když se informace z ní vyčtené propojí s informacemi které se o zde představených fotografech dají najít třeba na webu, je to docela příjemný zážitek z poznávání velikánů fotografie.

09.11.2021 5 z 5


Vesmír ti kryje záda Vesmír ti kryje záda Gabrielle Bernstein

Úžasná, jsem z ní nadšená!

09.11.2021 5 z 5


Zázraky na počkání Zázraky na počkání Gabrielle Bernstein

Zázraky na počkání? Budete se možná divit, ale existují. Samozřejmě nepřijdou sami od sebe. Trpíte strachem, nebo neustálým stresem. Máte problém se dlouhodobě soustředit ? Nebo chcete nalézt Váš smysl života ? Tato kniha opravdu poskytuje zázraky, nabízí 108 excelentních technik, které Vás velice rychle zbaví potíží. Uvedené duchovní techniky musíte samozřejmě cvičit a nakonec dovést k dokonalosti. Věřte mi, že se Vám to bohatě vyplatí.

09.11.2021 5 z 5


Zase ona: Zrození Meryl Streep Zase ona: Zrození Meryl Streep Michael Schulman

Jsem skalním fanouškem této dámy, takže knížka byla jasnou volbou, už jen protože u nás toho o ní mnoho zatím nevyšlo, což je škoda. Knihu jsem našla před dvěma lety pod stromečkem a přečetla jí během dvou dnů a to jen protože chodily návštěvy. ;-) Za mne je to kniha zdařilá a Ti kdož znají Meryl Streep jen z filmu se určitě dozvědí více o jejím soukromí a o tom kým je. Jinak slušelo by jí něco jako druhý díl, protože tato kniha končí ziskem prvního Oscara a to byl teprve začátek její vskutku bohaté kariéry.

09.11.2021 5 z 5


Proměň své sny ve skutečnost Proměň své sny ve skutečnost Gini Graham Scott

Krásná kniha o sobě samém. Život máme jen jeden, tak proč si ho neužít na sto procent.

09.11.2021 5 z 5


Městský mnich Městský mnich Pedram Shojai

Knížka napsaná nenásilnou formou pro laickou veřejnost přibližuje čtenářům jak východní duchovní tradice a moudrost, tak západní hektický uspěchaný svět a nabízí spojení těchto dvou světů ve fungující a spokojený život. Velmi hodnotnou součástí jsou i doplňkové materiály na webových stránkách knihy (videa, recepty, apod.). Knížka se mi moc líbila a můžu jenom doporučit. Čte se jedním dechem :-)

09.11.2021


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Neskutečné. Pořád mě tento autor nepřestává překvapovat. Každá stránka je napínavá. Pořád vás to nutí číst a číst. Jedna z jeho nejlepších knížek.

09.11.2021 5 z 5


Klíč k sebeuzdravení Klíč k sebeuzdravení Tobias Esch

Zajímavý pohled na to, jak si můžeme pomoct se svým zdravím sami. Líbilo se mi, že kniha není esoterická a nábožensky založená v tom smyslu, že "vše, co stačí ke zdraví je jen v to absolutně věřit" ... Spisovatel předkládal i různé výzkumy, takže to bylo vědecky vysvětlené, ale zároveň ne lékařským jazykem, takže dobře srozumitelné. Teď už stačí to jen začít aplikovat :)

09.11.2021 5 z 5


Už žádné výmluvy! Už žádné výmluvy! Wayne W. Dyer

Kniha je fantastická. Objevila jsem ji kdysi v Montessori. Škoda, že za mě takové knížky nebyly. Mělo by ji mít doma každé dítě i dospělý;)

09.11.2021 5 z 5


Tohle není kniha Tohle není kniha Keri Smith

Další super nápad autorky :D ráda kupuji jako dárek!

09.11.2021 5 z 5