Už žádné výmluvy!

Už žádné výmluvy! https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182279/uz-zadne-vymluvy-182279.jpg 5 14 7

Dostali jste se v životě do situace, kdy se vás okolí snažilo odradit od toho, co děláte, nebo chcete dělat? "K čemu ti to bude." " To tě neuživí." "Neumíš zpívat." "Nemáš jedničky." Jistě to znáte. Kniha Už žádné výmluvy! je právě o tom - učí děti, jak se nenechat odradit, jít si za svým snem a nevymlouvat se! Kniha vypráví příběh chlapce, který má zdánlivě neuskutečnitelný sen. Výmluvy a pochybnosti jako "nejsem dost chytrý" nebo "je to příliš těžké" ho však téměř odradí od jeho naplnění a on se svého snu málem vzdá. Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Tomáš Keltner
Originální název:

No excuses!


více info...

Přidat komentář

alyce14
09.11.2021 5 z 5

Kniha je fantastická. Objevila jsem ji kdysi v Montessori. Škoda, že za mě takové knížky nebyly. Mělo by ji mít doma každé dítě i dospělý;)

komatom
07.11.2021 5 z 5

Tahle kniha je určena pro mladistvé. Je hlavně o tom,aby si člověk nenechal vzít své sny a nespoléhal se na výmluvy. Ty jsou totiž zabijákem pokroku. Postupně Vás mohou přesvědčit, že jakýkoliv sen je nemožný, protože na to prostě nemáte. Opak je pravdou. Nic není v životě nemožné, pokud před sebou máte pevný cíl a jdete si za ním. Hodně lidem se to podařilo a nevidím žádný důvod, proč zrovna Vám ne.


Knihomura
05.05.2020 5 z 5

Povedené. Dá se s ní "pracovat" s dětmi nebo vnoučaty doma - krásně si ji užijte. Je poučná i pro dospělé abychom se zamysleli nad tím, co /často automaticky/ svým potomkům říkáme. Ale dá se připravit super čtenářská lekce pro žáky ve škole nebo v knihovně, když přijdou s celou třídou.

Karinka2012
09.12.2019 5 z 5

Knížka na pár minut. Moc se mi líbila. Poučný příběh o chlapci, který šel za svým snem a nenechal se odradit. Než jsem vrátila do knihovny, četla jsem 2krát.

mariva
12.03.2019 5 z 5

Další skvělá motivační knížka pro děti, které snadno porozumí. Jen varování pro rodiče - děti pak poznají, kdy se vy vymlouváte, že na ně nemáte čas...

haaabi
05.03.2016 5 z 5

Děti ( 3,5 a 5 let) moc zaujala, často ji čteme. Myslím, že se jim tam hlavně líbí ty mořské želvy (chlapec se chce stát mořských biologem) a že ji ocení ještě víc o něco později. Povedená knížka o tom, jak se nenachat odradit okolím a jít si za svým snem i přes překážky. Když se chce, všechno jde :-)

bibi.r
04.02.2015 5 z 5

Moc pěkná. Kvíz nakonec pomůže při dalším vyprávění si o snech.

Štítky knihy

esoterismus, ezoterika

Kniha Už žádné výmluvy! je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce4x
Chystám se číst13x
Chci si koupit6x