Aida Aida komentáře u knih

☰ menu

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Zajímavý životní příběh plný různých situací.Až jsem si říkala jestli je možné někdy tohle zažít ale myslím že v dnešní době je možné vše.Akorát konec se mi moc nelíbil,pořád jsem doufala že hlavní hrdina vyřeší své problémy a polepší se.

02.04.2018 2 z 5


Deníky Poliny Žerebcovové - Děvčátko uprostřed čečenské války Deníky Poliny Žerebcovové - Děvčátko uprostřed čečenské války Polina Žerebcova

Nedokážu si představit kdyby se dělo něco takového u nás v tu době kdy byla válka v Čečenska. Jsem jen o rok mladší než autorka deníků.Když jsem četla její deníky pořád jsem věřila že jí někdo pomůže odjet do Evropy . Chtěla bych číst dál jak se dostala do Finska.Skončilo trochu jinak než jsem očekávala ale jinak super čtení.

11.02.2018 5 z 5


Apage Satanas! Apage Satanas! Vlastimil Vondruška

Parádní středověká detektivka skoro až do poslední kapitoly jsem netušila kdo je vrah.Jinak dobře čtivé nemohla jsem se odtrhnout,pořád se něco dělo.Už se těším na další knihu od V. Vondrušky

23.10.2017 5 z 5


Maminka není doma Maminka není doma Jaroslava Pokorná,

Kniha obsahuje různé krátké příběhy, některé zajimavé, některé nudného.Moc mě kniha nezaujala.

18.11.2016 1 z 5


Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Nevím co napsat o tak zajímavé knize,líbila se mi.Paní autorka umí psát,dobře se čtou její díla.

02.11.2016 5 z 5


V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Byla jsem nadšena tímto příběhem. Nedokážu si představit v dnešní době něco takového zažít. Hlavně jestli by jsme přežily? A je to i o lidského obětavosti, zlosti a chamtivosti..........
Příběh byl realistický, ale nic se nepřehánělo, což se mi líbilo. Věřím že s těmi lidmi takhle zacházeli ,bylo to otřesné.

06.08.2016 5 z 5


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Úžasná kniha,mohu doporucit.

23.05.2016 5 z 5


Frida Frida Bárbara Mujica

Velice pěkný příběh,kniha mě hodně zaujala už od začátku.Příběh byl skutečný i když si spisovatelka něco přibarvila.Frida opravdu žila a takové příběhy mám ráda a dokážu se přenést do knihy.Škoda že v knize nebyli zobrazeny její obrazy.

02.03.2016 5 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Ze začátku se mi ta kniha líbila,hlavně sem se při ní bavila ale skoro u konce už mě to moc nenadchlo.Hlavní hrdinové podlehli jedem druhému a už to nebylo ono.Na konci když už byli milenci spolu už se dalo čekat co bude.Z poslední stránky v knize jsem byla překvapená byla věnována kocourkovi Clivovi,a to se mi líbilo ze všeho nejvíce.
Jinak pěkný příběh.

25.02.2016 3 z 5


Klikaté stezky vášní Klikaté stezky vášní Karel May

4.díl se mi líbil,byl napínavý,dobře se mi četl.Začala sem od tohoto dílu,tak sem zvědavá na ostatní.

08.02.2016 5 z 5