Agata1988 Agata1988 komentáře u knih

☰ menu

Záblesk ve tmě Záblesk ve tmě Stacy Willingham

Jestli byla Chloe psycholožka, tak já jsem čínskej bůh srandy. Taková tupaňa by snad měla vrátit diplom. Jako psycholožka by měla mít větší odhad na lidi a předpokládat jejich jednání.

26.04.2023 5 z 5


Dotek smrti Dotek smrti Gustav Tegby

Chujovina!

20.03.2023 2 z 5


Zemřu o Vánocích Zemřu o Vánocích Tammy Cohen (p)

Psychopati všichni do jednoho! Víc netřeba dodávat.

13.03.2023


Zvěsti Zvěsti Aleš Novotný

(SPOILER) Peklo bylo zbytečné množství postav, které se střídali a já nevěděla, koho čtu. Snad jediný příběh Juliána vyčníval. Začínají se v knihách autora dokola opakovat témata jako rakovina, homosexuálové, pokřivený vztah k otci..... Chtělo by to trochu pozměnit, třeba místo teplých kluku zařadit lesbičky. Jinak to bude totožné čtení.
Jen můj postřeh.

21.12.2022


Rusky za 4 týdny Rusky za 4 týdny Rudolf Dittrich

Pokud bych neměla předchozí znalost z RJ,tak bych se v této knížce vůbec nechytala.
Úplnému začátečníku bych ji nedoporučila. Zbytečně mi přišla složitá.

21.12.2022


Dům na kopci Dům na kopci Shirley Jackson

Kniha mě nebavila a nudila. Strašidelná mi nepřišla ani náhodou.Pokud by ji někdo chtěl, tak mu ji rada dám zadarmo. Jinak musím přihlédnou, že se děj odehrával 50 letech minulého století. Postavy nesympatické. Celou dobu jsem čekala, že Eleanor a Theodora budou lesbičky. Možná se lidi v té době k sobě takhle chovali, ale připadalo mi to nezvyklé. Třešničku tomu dala ta nesympatická, panovačná babizna s destičkou pravdy. Toto čtení mi nesedlo.

03.11.2022


Mezi dvěma světy Mezi dvěma světy C. D. Major

Čekala jsem, že to tak dopadne a taky dopadlo. Jinak obálka knihy super. Nejvíc mě zaujala pasáž s Marion. Chudák holka. Marion byla malé dítě, ale přišlo mi, že uvažovala jako dospělá. To jediné bych vytkla. Ponurost domu mě strhla a hned jsem měla chut tam dát urbex. Plnej počet hvězd dávám narozdíl od knihy "Odbočka v lesích" se četla naprosto sama.

27.06.2022 5 z 5


Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

(SPOILER) Četla jsem to při covidu, tak možná proto mě nebavila a přišla mi ze série nejslabší. Knihu bych zařadila asi tak pro 10-12 čtenáře, kteří čtou Správnou Pětku. Celou dobu se tam děj převaluje mezi děckama na na návštěvě babičky/nebabičky. Dům ani mrazivý strašení tam nebylo vykresleno.... Konec byl divnej. Několik dní mrtvá babička/nebabička schovává mrtvoly všech příbuzných a sama jako mrtvá dál vstupuje jako živá a chce zlikvidovat vnoučata... Opravdu me tato kniha nebavila,už od samého začátku. Kdybych ji vzala jako první, tak si další nepřečtu.

16.06.2022 odpad!


Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Konec byl naprostá překombinovaná slátanina.

15.06.2022 3 z 5


Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

Nesympatická a hlavní hrdinka a její natroublej přítel. Chvilkama jsem měla pocit, že čtu román pro dospívající dívky. Jinak atmosféra domu byla na celkem dobře vystižená.

15.06.2022 2 z 5


Strašení v Rookwardu Strašení v Rookwardu Darcy Coates

Popis atmosféry je na jedničku. Jediné co mi na těchto knihách vadí, je že duchové ztrácejí svoje mysterično. Duchové vystupují pomalu jako reální lidé a všechno jde do kopru.

15.06.2022 3 z 5


Odbočka v lesích Odbočka v lesích Kateřina Karolová

Na knihu jsem se těšila, ale nezaujala.
Pro mne to byla parta nesympatických třicátníku. Mentálně na úrovni středoškoláku. Od knihy jsem očekávala více. Postavy takové nijaké. Z Beskyd tam byl snad použit jen název. Konec vyšel strašně rychle do ztracena...
Karin- hloupá afektovaná
Laura-zakomplexovaná a věčně závidící
Michael- to samé co Karin
Gábina- taková nijaká
Felix,Dalibor-ty mi splývají nejak dohromady.

14.06.2022 2 z 5