0175 0175 komentáře u knih

☰ menu

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Od knihy jsem čekala něco víc. Začátek a konec mě sice bavily, ale to všechno mezi tím bylo pro mě strašně nelogické, nudné a přetažené... Mrzí mi to, moc jsem se na tuto knihu těšila. Alespoň to překvapení na závěr bylo dost šokující, abych nebyla naštvaná, že jsem nad knihou ztrácela čas zbytečně.

01.05.2018 2 z 5


Amazonie Amazonie James Rollins (p)

Trošku jiný Rollins, než jsem zvyklá, ale rozhodně nelituji přečtení. Spíše taková oddechovka, ale dost mě zaujala. Čte se sama, jako pro mě všechny knihy tohoto autora.

03.03.2018 4 z 5


Dívka na kusy Dívka na kusy Kathleen Glasgow

Chvilku mi trvalo, než jsem si zvykla na styl psaní, ale příběh mě tak upoutal, že to nebyl velký problém. Rozhodně palec nahoru za zpracování pocitů hlavní hrdinky a žádnou cenzuru života těchto lidí. Jen jsem čekala více propracovaný začátek příběhu, co se vlastně všechno stalo, než se hlavní postava dostala tam, kde je. Ale i tak za mne doporučuji přečíst.

03.03.2018 4 z 5


Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Skvělá kniha, ačkoli konec chtěl trochu více propracovat. Ze začátku vše potrobné s napínavé, konec trochu odfláknutý. Ale jinak perfektní na zamyšlení.

18.02.2018 5 z 5


Kronika katů Mydlářů Kronika katů Mydlářů Karel Štorkán

Za mě nádherná kniha, velice čtivá a příběh mne zajímal až do konce. Ačkoli poslední kapitoly trochu skomíraly, i tak jsem knihu přečetla jedním dechem. :)

18.02.2018 5 z 5


Prozření Prozření Kelley Armstrong

Krásná série. Čtivé, napínavé... avšak konec trošku nedotažený. :( Pokud nebude další díl, veškeré chování postav (především v tomto třetím díle) nebude mít žádný efekt. :( Zvlášť nové postavy, které se tu na chvilku objevily, by potřebovaly vysvětlit, jinak jsou zbytečné a jen zamotají hlavu. Rozhodně ale mohu doporučit všechny 3 díly. :)

16.08.2017