Väznená

Väznená https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523757/bmid_vaznena-651d9f81e4a5b.jpg 4 249 57

Will Trent série

< 8. díl >

Manželia a manželky. Matky a dcéry. Minulosť a budúcnosť. Tajomstvá ich spájajú. A tajomstvá ich môžu zničiť. Autorka knihy Pekné dievčatá sa vracia s pútavým, citovo spletitým trilerom, v ktorom sa šarmantný hlavný hrdina dostane do najtemnejších hlbín tajomstva, ktoré ho môže zničiť. Willa Trenta z Georgijského vyšetrovacieho úradu (GBI) privolajú k prípadu vraždy na opustenom stavenisku. Všetko sa skomplikuje, keď mŕtveho muža identifikujú ako bývalého policajta. Keď však Sara Lintonová – nová súdna lekárka GBI a Willova milenka – obhliadne telo, zistí, že obrovské množstvo krvi nájdené na mieste činu nepatrí mŕtvemu policajtovi. Krvavé stopy vedúce z miesta činu naznačujú, že môže ísť o ďalšiu obeť – ženu, ktorá zmizla... a ktorá zomrie, ak ju nenájdu včas. Will ťahá za kratší koniec, pretože stavba patrí najobľúbenejšiemu človeku v meste: bohatému a mocnému športovcovi s konexiami na tých najvyšších miestach – mužovi, ktorému napriek Willovej snahe prešlo znásilnenie. Keď však dôkazy spoja Willovu problematickú minulosť s prípadom, následky na seba nedajú dlho čakať a spôsobia v jeho živote, ako aj živote jeho blízkych vrátane kolegov, rodiny a priateľov a rovnako v živote podozrivých, ktorých prenasleduje – hotovú smršť.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Aktuell
Originální název:

The Kept Woman , 2016


více info...

Přidat komentář

naad
08.03.2023 4 z 5

Dobrá kniha, ale za mě zbytečně dlouhá.

judith141
29.01.2023 5 z 5

Není co dodat, jdu na další díl!


monte
09.12.2022 4 z 5

Opět skvělé čtení

kahuda01
28.10.2022 3 z 5

Sérii s Willem Trentem mám rád. Po dlouhé době jsem se k ní vrátil, ale jsem spíše zklamaný. Zbytečně dlouhé, prvni 3/4 se nic neděje. Angie už mě dost vadila. Do dalšího dílu se hned tak nepustím.

mataj
10.10.2022 4 z 5

Autorka píše opravdu čtivě a jednotlivé díly mají velmi zajímavý děj, hlavně co se týče řešených případů. Nicméně vztah mezi Willem, Sárou a Angie mě začíná docela unavovat. Rovněž mi vadí neustálé připomínání a vysvětlování jejich minulosti, i když chápu, že pro někoho, kdo nečte celou sérii, je to důležité.

hanzmb
24.04.2022 5 z 5

Asi by tento díl neměl být řazen mezi detektivky. Průběžně jste informováni o detailech vražd. Spíš jde o klasický thriller. Přesto vás dokáže udržet po celou dobu v napětí. Jediné co bych vytkl je uštvaný závěr, laděný spíš do románu pro ženy. Určitě by pomohlo přidat pár dalších souvislostí. Jen nevím, proč se série jmenuje WT, když už v několikátém díle hraje spíš vedlejší úlohu. Asi se autorka dokáže lépe vcítit do psychiky žen v jeho okolí. Universálně nazvaná GC se přitom Sáře věnovala mnohem víc.

vera4669
23.07.2021 5 z 5

Tak tohle byla jízda a jeden z nejlepších dílů série, od začátku do konce skvěle rozehraná partie, napětí, spousta otazníků a povedený závěr, knihu jsem si hodně užila a uvidíme, jaké budou další díly, autorka je pro mě trošku jako na houpačce, jeden díl úplná bomba a pak slabota a tak stále dokola :D

berila
13.05.2021 3 z 5

Autorku mám ráda a s ní i tuto sérii. Ale bohužel, tento díl mě nějak nenadchl, do poloviny knihy se toho moc nedělo, až teprve druhá část dostala nějaký spád.

moudivlacek
12.02.2021 5 z 5

Po dlouhé době jsem se opět dostala k dalšímu dílu s mým oblíbencem Willem, jeho novou láskou Sárou. Samozřejmě že autorka nezapomněla ani na potvoru Angie, které je Sára a její láska k Willovi trnem v oku. A i když je zde (jak jinak) vyšetřování vraždy, jedná se zde především o tyhle tři postavy. A stojí to opravdu za to, vše je propletené, vše je záhadné, ale nakonec se plno odhalí a vysvětlí.
Knihu jsem si užila a ještě víc vážila Willa a držela mu palce. Závěr má tak trochu otevřený konec, a tak tuším další pokračování. A moc se na něj těším. Příznivcům této autorky, a hlavně Willa a Sáry, toto čtení vřele doporučuji.

Mousí
06.11.2020 4 z 5

Další super čtení od spisovatelky Karin!
Sára a Will vždy zaručí, že kniha se čte jedním dechem od začátku až do konce.

Amízek
02.10.2020 5 z 5

Tak tohle byla bomba. Zanechala ve mě hluboké BOOOOOM !!! Pro mě a mojí osobu bezpochyb ta nejlepší kniha, co jsem kdy četla. Propracovaný bohatý plný příběh, zářicí všemi barvami. Kniha dle mého gusta, při níž se čtenář nemůže nudit, i se něco přiučí. Nemotá se furt dokola, nýbrž jde fur a fur dál. Postavy propracované, příběh práce a myšlenky taky tak. Nemám co dodat, klaním se mistrovskému dílu a doporučuji padesáti prsty z desíti.

LusSyNDA
28.09.2020 5 z 5

Další skvělá kniha od Karin! Tento díl nebyl tak "krvavě nechutný", ale přesto byl skvělý! Zápletka byla tak rafinovaně zamotana, že jsem četla další a další kapitoly s otevřenou pusou. Úžasný díl - za mě plný počet.

Kami33
06.05.2020 5 z 5

Mám moc ráda knížky s Willem Trentem a proto i tahle se mi moc líbila. Jsem ráda, že Will konečně začíná vědět, co chce.

TerezaJágrová
30.04.2020 3 z 5

Nevím, co si mám o knize myslet. Fajn detektivka, ale něco mi tam vadilo. Nebyla to kniha u které bych hltala každou stránku.

Didi15
21.04.2020 4 z 5

Něco mi na příběhu vadilo, ale nedokážu říct přesně co. Ale od autorky jsem již četla lepší knihy,nicméně se nedá upřít čtivost.

jfialova
17.03.2020 3 z 5

Řekla bych, že tento díl patří k těm lepším v sérii. Příběh je sice poněkud zamotaný, ale je napínavý a některé momenty zvláště v závěru knihy vám nedovolí knihu odložit z ruky. Příběh Willa a Sáry je tentokrát trošku v pozadí, což beru jako jednoznačné plus, protože i to, co v knize je, je na mě moc. Jejich citové pochody jsou nějak mimo moje rozlišovací schopnosti. Kdo má rád Angie, přijde si tentokrát na své, protože celá kniha se vlastně točí kolem ní. Závěr knihy nechala autorka poněkud otevřený, uvidíme, co přinese pokračování.

aralka
11.02.2020 3 z 5

Mám ráda tuto autorku, ale tento díl mi moc nesedl, pro mě zatím nejslabší ze všech, co jsem četla, bylo to trochu zmatené, přitažené za vlasy a překombinované, veliké množství postav těžké k orientaci, zvláštní krkolomné závěry... ale i tak dobrá oddechovka :-)

Nymfadora.T.
10.02.2020 4 z 5

Pro mě, jako vždy, velmi čtivé...souhlasím ale s názory, že Will a Sára nevědí, co chtějí...protože konec byl takový, jaký byl, určitě bude další kniha, ve které už si to konečně ujasní...je to další série detektivek, které si chci přečíst všechny, zatím jsem četla jen 3, těším se , že začnu od začátku

SilvieSisinka
30.01.2020 4 z 5

Skvěle napsané, jen moc stránek. Angie je hrozná mrcha. Sára a Will jsou jak malé děti, které neví co chtějí.

barusak1
27.01.2020 5 z 5

Další skvělý díl se Sárou a Willem