Struny lásky

Struny lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439674/bmid_struny-lasky-dhg-439674.jpg 4 463 104

Play On série

< 2. díl >

Skylar bývala zpěvačkou velice úspěšné pop-rockové kapely. Sláva pro ni však byla utrpením. Když ji navíc potkala nečekaná rodinná tragédie, Skylar se otočila ke světu zády a vytratila se. O rok a půl později si vydělává na jídlo zpěvem na ulicích Glasgow. Zatím ji nikdo nepoznal, neunikla ovšem pozornosti ambiciózního manažera hudebního vydavatelství. Killian pracuje v renomované nahrávací společnosti Skyscraper Records. Vychoval ho přísný strýc, a nebýt milované sestry, vyrůstal by bez lásky. Killian je odhodlaný přinést firmě větší úspěch než kdy dřív a tahle mladá žena by mu s tím mohla pomoci... Skylar dá Killianovi jasně najevo, že nemá zájem pro něj pracovat, když ale na vlastní kůži pocítí, jak nebezpečný může být život na ulici, nemá na koho jiného se obrátit. Vytvoří se mezi nimi nepopiratelné pouto, a když navíc Skylar dožene její minulost, Killian stojí před rozhodnutím, které ho může zničit. Dá přednost Skylar před vším, na čem doposud pracoval? Nebo ztratí ženu, jež pro něj znamená víc, než by si kdy pomyslel?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

As Dust Dances , 2018


více info...

Přidat komentář

Annkag
02.03.2024 3 z 5

I život hvězdy se občas přejí, hlavně když se láska k hudbě potká s rodinou tragédii.

Lucie.285
10.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Znovu se mi potvrdilo, že autorka umí psát. Knihu nešlo odložit. Máme zde Skylar, známou zpěvačku, která od všeho utekla a v Glosgow žije na ulici a vystupuje s kytarou, aby měla na jídlo. A tam jí okamžitě pozná Killian, který dělá v hudebním nakladatelství. Některé části byly opravdu silné, třeba moment, kdy se jí pokusili znásilnit a ukradli jí kytaru. Erotické scény opět perfektní a to jiskření mezi hrdiny ani nejde popsat. Příběh je celý vyprávěn z pohledu hlavní hrdinky a máme tady tropy: hudební průmysl, slow-burn a malý age gap (6 let). Kniha měla vše, co jsem si přála a očekávala.


klarka009
23.10.2023 4 z 5

Příběh Skylar a Killiana z hudebního prostředí je moc pěkně napsaný. Knížka mě bavila hned od začátku, kdy Skylar zpívala na ulici. Nechápu, že by tam někdo chtěl skončit dobrovolně :-/ I když prostředek mě chvílemi nudil, celkově to bylo fajn oddechové čtení. Moc se mi líbily texty písní, které v knize byly :) Skylar a její hysterické záchvaty mi přišly někdy už přes čáru, ale na druhou stranu mi ji bylo líto, čím vším si musela kvůli své slávě projít. Nechtěla bych být slavná ani za nic :D Killianovi jsem moc nepropadla tedy, ale jak řekla jeho sestra: I když navenek působí drsně, uvnitř je to opravdu plyšák :D Knížka je čtivá, oddechová a je v ní plno hudby, takže vám ji doporučuji :)
Vím, že v této sérii je dílů víc a i když na sebe prý nenavazují, mám v plánu si je přečíst :)

mignon
13.10.2023 4 z 5

Chvíli bavilo hodně, pak chvíli ne, pak zase jo.. Dávám slabší čtyři hvězdičky. :)

Ivana09
29.09.2023 1 z 5

Bohužel, kniha mě nechytla. Nemohla jsem se donutit pokračovat. Je to sice psáno čtivě, ale kniha má takovou divnou atmosféru, když to člověk čte. Nesedlo mi to jakože vůbec. Ostatní knihy od autorky jsem četla a tam se to přečíst dalo, nevím, co mi tady nesedlo...

Laf
26.09.2023 5 z 5

Krásná kniha, která mne hned chytla. Kniha má sice pomalý rozjezd, ale pak to stojí za to. Mohu vřele doporučit :)

petraLI
18.07.2023 2 z 5

Na začátku knihy mě Skylar nesmírně rozčilovala. Její sebelítost byla strašná a dle mého zbytečná. Vybrala si sama, takže na co si vlastně stěžovala?! Někdy v polovině se to zlepšilo a tak mi kniha už nevadila. Dočteno, ale Samantha umí psát mnohem lepší knihy.

lena.o.knihach
24.06.2023 4 z 5

Nenapadá mě příběh z hudebního prostředí, který by se mi nelíbil. Mezi Skylar a Killianem to skvěle jiskřilo a sympatická mi nebyla jen hlavní dvojice, ale i Killianova sestra a asistentka nebo členové kapely Tellurian.

Byla to má první kniha od autorky a teď mě uklidňuje jen to, že mám doma další dvě, do kterých se můžu pustit, protože mi Struny lásky neskutečně sedly a moc jsem si knihu užila.

Karolin77
22.06.2023 4 z 5

Moc hezká romantická kniha.
Příběh mě bavil a postavy mi také sedly.
Bohužel znovu si jí asi nepřečtu,i když nevím proč.
Mohu ji doporučit, určitě patří k těm lepším toho žánru.
Od autorky to rozhodně nebyla moje poslední kniha.

Čtenářka368
09.05.2023 5 z 5

Skvělá kniha. Silný příběh, který si pamatuji i po několika týdnech do detailů a znovu a znovu si na knihu vzpomínám. Tomuhle opravdu nic nechybělo. Chemie fungovala, romantická linka byla silná a dojemná hlavní postavy byly uvěřitelné i když se jednalo o lidi z hudební branže. Určite se ke knize v budoucnu znovu vrátím.

Any26
27.04.2023 5 z 5

Naprosto boží knížka. Ze začátku mě to přišlo takový "ufňukaný", ale pak jsem dostala možnost pochopit celou situaci okolo Skylar a její slávy, a proč tak a onak jednala ... a nakonec jsem se od knížky nemohla odtrhnout a bavila mě!
Krásný a romantický příběh z hudebního prostředí.

Marfuška89
29.03.2023 3 z 5

Tuto knihu už si chci přečíst hoooodně dlouho a dostalo se na ní až teď v březnu díky společného čtení.
Všem se kniha líbila na tolik, že z ní byly úplně nadšené. Já mezi ně bohužel, nepatřím.
Nechci říct, že by se mi příběh nelíbil - líbil, ale byl to za mě takový průměr. Místy mě ty hlavní postavy štvali.

luccys194
07.03.2023 5 z 5

K této autorce jsem se vrátila po letech a nemůžu si ji opět vynachválit. Krásný romantický příběh Skylar a Killiana, plný emocí, snů a minulosti. Kniha Vás vtáhne rychle do svých spárů a nenechá Vás jen tak odejít... doporučuji.

"Láska neznamená rozervat někoho tak, aby klesl na tvoji úroveň. Láska je vidět v tom člověku, kterého miluješ. Tu nejlepší možnou verzi osoby, kterou může být."

bafuskyBaf
07.03.2023 5 z 5

Takhle knížka by si zasloužila i o hvězdu víc.. Krásná, romantická knížka. Moc sem si to čtení užila. Hlavní hrdinové k sobě pasovali a chemie mezi nimi byla znát.

Annyshga
22.11.2022 4 z 5

I tento díl byl skvělý jde vidět, že autorka psát prostě umí! Přesto, že Struny lásky mají lepší hodnocení, mě osobně víc za srdce vzal předchozí díl. Možná to bylo i kvůli hlavní hrdince Skylar, ta mi přišla chvílemi né tak vyspělá jak se prezentovala a občas zbytečně věci dost dramatizovala. A to byla paradoxně o pár let straší než Nora z první knihy. Killian i přes svoji drsnou slupku byl úplný miláček. Jeho přátelská sestra do děje krásně zapadla a vnesla vždy pohodovou atmosféru po Skyleřině zbytečné scéně. Co se ale hlavní hrdince musí nechat, jsou písně, které složila. Jsem moc ráda za to, že byl přeložen i jejich text. Hodně to napomohlo příběhu.

avalonek
12.11.2022 5 z 5

Tady není co vytknout.Jako vždy jsem byla moc spokojená.Autorka opravdu umí psát,a její knihy si vždycky ráda přečtu..Jen tak dál

Lilinka.Ká
08.11.2022 5 z 5

Bála jsem se, že druhý díl už nebude tak skvělý jako Bez rozloučení, ale jsem stejně nadšená jako u předchozího dílu! Hudební témata mě baví a ten příběh byl strhující.

Michelleee
25.10.2022 5 z 5

Hezká kniha z hudebního prostředí. Skylar byla úspěšnou zpěvačkou a dobrovolně se ocitne na ulici. Až po nebezpečné zkušenosti se rozhodne znovu nahrát album s Killianem. Oddechové, pěkné čtení.

*Muzika je výbuch duše.

HockeyGirl
02.09.2022 4 z 5

Těšila jsem se na tuto další knížku od Samanthy a byla jsem opět mile překvapena. I Bez rozloučení se mi moc líbila, Struny lásky na tom nejsou jinak. ;) Knížka má sice trochu víc stránek, než čtu běžně, ale to mi nevadilo. Nenudila jsem se, příběh byl napínavý, zajímavý, poutavý, romantický (i se sexuálními pasážemi :-P), všechno bylo od začátku do konce skvělé a celý příběh neměl chybu. :) Určitě si od Samanthy přečtu i další knížky, už teď se na ně těším a věřím, že nezklame. :)

Littlemonday
08.08.2022 5 z 5

Struny lásky - Samantha Youngová

Knížka, ke které jsem se dostala díky knižní štafetě. ️

Anotace:

Co byste obětovali pro lásku? Skylar bývala zpěvačkou velice úspěšné americké pop-rockové kapely. Sláva však pro ni byla utrpením. Když ji potkala nečekaná rodinná tragédie, Skylar zmizela ze světa. O rok a půl později si vydělává na jídlo zpěvem na ulicích Glasgow. Zatím ji nikdo nepoznal, neunikla ovšem pozornosti ambiciózního manažera hudebního vydavatelství. Killian pracuje v renomované nahrávací společnosti Skyscraper Records. Vychoval ho strýc a majitel vydavatelství, kdyby však nebylo jeho milované sestry, vyrůstal by bez lásky. Killian je odhodlaný přinést firmě větší úspěch než kdy dřív a tahle mladá žena by mu s tím mohla pomoct. Ví, že když se její muzika dokáže dotknout jeho temné duše, všem ostatním prozáří život. Skylar dá Killianovi jasně najevo, že nemá zájem pro něj zpívat, když ale na vlastní kůži zažije, jak nebezpečný je život na ulici, nemá na koho jiného se obrátit.

Recenze:

Opět jsem na scéně já a román. A víte co? Funguje to. Tenhle příběh nebyl nijak hluboký, všude na mně vykukovala samá klišé, jak už to v románech bývá… ALE! Bylo to tak skvěle a poutavě napsaný, že jsem tomu věřila, ponořila se do toho a užívala si příběh Sky. Občas jsem na ni byla naštvaná pro její dramatičnost, hysterii a nepragmatičnost, ale to bych nebyla já.
Každopádně moc doporučuju! Zamilujte se, poplačte si, užijte si to!

5/5 ⭐️

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat také na IG: little.monday ️️️