Šteklivé tajomstvá

Šteklivé tajomstvá https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244394/steklive-tajomstva-psS-244394.jpg 4 78 15

Sestry Huxtableovy série

< 5. díl

Fascinujúci romantický príbeh, ktorý uzatvára skvelú sériu o rode Huxtablovcov. Hannah Reidová je po smrti svojho manžela vojvodu Dunbartona rozhodnutá nájsť si milenca. Nemá ním byť nik iný ako záhadný Constantine Huxtable. Nemanželský syn grófa Mertona nezdedil titul ani majetok, a keďže mu všetko odopreli, on sám si neodopiera nič: povráva sa, že si na svojom statku užíva zmyselné rozkoše a každý rok si vyberie za milenku čerstvú vdovu. Krásna Hannah sa mu skvelo hodí na krátkodobý vzťah a zdá sa, že ani jej nejde o nič viac...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

A Secret Affair , 2010


více info...

Přidat komentář

Ála1968
29.04.2023 3 z 5

Na příběh Cona jsem se těšila,ale tak nějak mě to moc nezaujalo.Když si vezmu předchozí dva díly, přijde mi tento takový obyčejný.Je pravda, že se tady spousta věcí objasnilo a dořešilo,ale čekala jsem víc

pip11
27.11.2022 5 z 5

Na čtení jsem neměla moc času, ale i po chvilkách jsem se u tohoto příběhu bavila. Konečně se na řadu dostal temný a tajemný Constantin a … ledová vévodkyně. Byl to moc krásný příběh, který nádherně zakončil celou sérii.


petraj30
10.11.2020 5 z 5

Krásný příběh na závěr. Moc jsem se těšila na příběh Cona, i když mi na začátku nebyl zrovna dvakrát sympatický, teprve v dalších dílech jsem ho vzala na milost a celkem si jej oblíbila.
Na Hannah jsem z počátku měla stejný názor jako na Cass z minulého příběhu. Moc se mi nezamlouvá laciné podbízení se, ani v případě vévodkyně, ale s postupem stránek jsem změnila své stanovisko. Což se oproti minulému dílu říct nedá.
Příběh byl pěkný, plynulý, čtivý a vážně povedený. Moc pěkný konec

havrmoni
08.10.2019 5 z 5

Tak tohle bylo přesně podle mého gusta. Sice sladké, ale romantické a oba hrdinové velmi sympatičtí. Bohužel z celé série jen tenhle a pak ten třetí díl stáli za to. A jelikož starání se o postižené a staré lidi se mě osobně dotýká, tak to bylo další velké plus tohoto příběhu. Opravdu to nejhezčí na konec.

zdenca5653
12.03.2019 5 z 5

přečtena jedním dechem. Hodně jsem se u ní bavila.

mikika
07.01.2019 4 z 5

na rozdíl od některých současných tahle je vtipná, svižná a má hlavu a patu. škoda, že tuhle autorku už nikdo nevydává.

moudivlacek
24.12.2018 5 z 5

Tak tohle byla třešnička na dortu v celé sérii. Moc jsem si Cona oblíbila hned v úvodním díle. Přestože mu byl odepřen titul a rodinný majetek, tak si nakonec oblíbil nového hraběte Stephena a jeho sestry i jejich protějšky.
Proto mi nepřišlo divné, že o něj mají upřímnou starost a chtějí, aby jeho vyvolená mu nemohla nikdy ublížit. K vévodkyni Hannah mají zpočátku velkou výhradu.
Ale jak řekl Con i plno jiných lidí (i já sama), člověka nesuďme podle drbů a podle cizích lidí, ale až potom, co jej důkladně poznáme. Když se dostaneme pod slupku člověka a uvidíme jeho pravé já. A i potom máme jen velmi malé právo každého soudit.
Con a Hannah jsou šokováni právě tím, že si o tom druhém mysleli vše možné, a o to víc jsou překvapeni jeho jádrem.
Romantika, trochu napětí, vysvětlení minulosti u obou hrdinů.
Krásný závěr série, až je mi líto, že skončila.

karamelka57
23.12.2018 5 z 5

Super séria a to najlepšie nakoniec... Kedže mám silné sociálne cítenie, v druhej polovici knihy som v kuse slzila. Celou sériou sa tiahne myšlienka, že nie vždy je všetko tak, ako sa zdá na prvý pohľad....Za mňa super.

vcielka
17.08.2018 5 z 5

Najlepsia knizka serie je zrejme tato zaverecna. Pacili sa mi oba hlavne charaktery. Con sa mi pacil v celej serii a nestratil ani raz svoje osobnostne kuzlo. Keby nie tejto knihy tak celu seriu zaradim do uzadia ako priemerne citanie ktore sa oplati precitat len ak nie je nic lepsieho po ruke.

ketvin
26.03.2018 5 z 5

Na knihu o Constantinovi jsem se těšila od prvních stránek prvního dílu této série a ani mě vlastně moc nezajímalo, jak se zamiluje apod. ale vyřešení neshod mezi ním a Elliotem. Trvalo jim to snad 9 let, ale dočkala jsem se :) Každopádně ale i část s láskou stála za to - Hannah byla skvěle vytvořená postava s velkou hloubkou a mnoha "osobnostmi". Zezačátku je to prostě namyšlená vévodkyně, ale postupně se stále více otevírá a mění v jemnou Hannah. A to by bylo hodně divné, kdyby se do Hannah Con nezamiloval :) Velice se mi líbila část, kdy sestry Huxtableovi odmítnou Hannino pozvání na venkov a Con se za ní u Meg postaví (i když nevím, jak by Hannah reagovala, kdyby to zjistila...). Následná návštěva samotné vévodkyně je také hezky napsaná a odhaluje další velkou část její osobnosti.
Ve chvíli, kdy Constatnin na venkově obdrží dopis ze svého sídla se příběh zcela promění a stává se doslova strhující. A poté konečně dochází i na 4 díly očekávané setkání s Elliotem. Musím říčt, že u podobných knih nikdy neslzím, ale při "udobření 2 chlapů" to nešlo zarazit, bylo to fakt dokonale napsané a i jen kvůli tomu se ke knize ještě někdy vrátím. Mrzí mě, že se vztah Cona a Elliota v sérii neobjevuje, chtěla bych číst další díl, kde by bylo více jejich přátelství/bratrství a špičkování, bohužel je to ale díl poslední. Pro mě určitě nejlepší ze série a lepší než mnoho a mnoho dalších podobných knih. Přirovnala bych tento díl knize Černý markýz, na kterou jsem se těšila stejně a stejně mě nezklamala :)

P.S. Konečné setkání v parku je napsané absolutně bravurně :)

tyrone5
12.11.2017 5 z 5

Tenhle příběh byl opravdu moc krásný a je velká škoda, že kniha není známější, protože si myslím, že to není klasická přeslazená historická romance, kterých jsou na světě stovky. Postupně poznáváme Constantina i Hannah a dozvídáme se o jejich životních milnících, chybách, které učinili a jak se je snaží odčinit. Jsou to opravdu skvělé postavy, tak reálné a živoucí, až se mi draly slzy do očí. I když se příběh odehrává v minulosti, tak rozhovory nejsou zkostnatělé těmi šílenými společenskými pravidly a často jsem se pobavila. Rozhodně nedávejte na anotaci, protože lže jak tiskne a nepřesvědčí vás ke čtení, i když tahle kniha stojí za to :)

alzbeta4340
31.08.2017 5 z 5

Příběh Cona a Hannah se mi velmi líbil, už proto, že oba potkáváme v knize ve věku třicátníků a oni se podle toho chovají. Také mě bavilo, jak Hannah překonávala nedůvěru všech Huxtableových. Velmi příjemně jsem si při čtení odpočinula.

TaLu
20.04.2017 5 z 5

Na příběh Cona jsem byla opravdu zvědavá a musím říci, že se povedl. Autorka umí psát. Namíchá právě tolik romantiky, dobrodružství a pohraje si i se zápletkami a překvapujícími momenty. Nebudu prozrazovat. Raději si přečtěte - pro věčné romantiky i pro unavené člověky po celodenním stresu, kteří si odpočinou u tohoto žánru, mohu vřele doporučit, Rozhodně autorka patří k těm nejlepším v této skupině. Jen škoda, že některá její díla česky ani nevyšla, myslím, že by bylo hezké, kdyby to někdo napravil.

ariel platto
27.06.2016 5 z 5

Tento poslední díl mě dokonce místy rozplakal dojetím. Bylo to opravdu hodně růžové :)

ivule85
04.04.2012 5 z 5

Krásný příběh kde se konečně dozvíme že není Con takový jak se zda v prvním díle této serie pravě naopak...ani Hannah není taková jak si všeci mysleli...a nakonec to oba završí láskou :-)

Štítky knihy

pro ženy romance historické romance

Autorovy další knížky

Mary Balogh
britská, 1944
2010  79%Nečekaná svatba
2011  87%Utajený poměr
2005  88%Čary lásky
2010  83%Vášnivé námluvy
2010  85%Vše končí láskou

Kniha Šteklivé tajomstvá je v

Přečtených118x
Doporučených4x
Knihotéce109x
Chystám se číst15x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x