Vše končí láskou

Vše končí láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42249/bmid_vse-konci-laskou-Izb-42249.jpg 4 84 13

Sestry Huxtableovy série

< 3. díl >

Sestry Huxtableovy: - Nečekaná svatba - Vášnivé námluvy - Vše končí láskou - Svedený anděl Skandály, intriky, fascinující vášně v podání královny romantického psaní, která čtenáře znovu zavádí do rodiny Huxtableových. Tentokrát jej seznamuje s riskantním dobrodružstvím nejstarší ze sester, Margarety. Zoufalý Duncan Pennethorn, nechvalně známý hrabě ze Sheringfordu, je nucen se, kvůli mimořádnému skandálu, vrátit domů. Navíc se musí do patnácti dnů oženit, jinak přijde o všechny své příjmy. Vybírá si ženu, o níž ví, že potřebuje manžela, a přemluví Margaretu Huxtableovou, aby přijala jeho nabídku. Ta pozdě zjišťuje, kdo se stal jejím manželem. Ale dává mu ultimátum: pokud ji chce, musí se jí dvořit. A tak mezi se partnery, kteří se spojili z praktických důvodů, postupně rozněcuje vášeň... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

At Last Comes Love , 2009


více info...

Přidat komentář

Ála1968
27.04.2023 4 z 5

Tohle byl zatím nejhezčí díl ze série.Byla jsem mile překvapená a jsem ráda, že jsem to po prvním díle nevzdala.Tak snad bude pokračování ve stejném duchu.

pip11
24.05.2021 5 z 5

Příběh nejstarší ze sourozenců, Margaret, se mi líbil zatím nejvíce. Po mnoha letech přišlo na řadu také soukromí třicetileté Meg, která svůj život pouze odsouvala do pozadí, aby dala přednost svým blízkým. Pět let starý skandál hraběte Duncana skrývá také velmi nečekané tajemství, do kterého se zaplete neuváženým výrokem i ona sama. Pěkný a zábavný příběh.


biki
27.12.2020 5 z 5

V období, kdy jsem neměla přístup k novinkám, jsem se vrátila k některým starším knihám a oblíbeným autorům, k nimž patří i Mary Balogh. Z celé série o sestrách Huxtableových tuto knihu považuji za nejlepší a je také mou nejoblíbenější. Stejně jako předchozí komentující jsem se těšila na Margaretin příběh a autorka rozhodně nezklamala. První setkání Meg a Duncana na plese mě moc pobavilo, ale také další vývoj jejich vztahu byl na tento typ příběhů docela zajímavý: Meg, která kolísá mezi nejistotou, na niž má do jisté míry vliv také názor její rodiny, a mezi svým jinak pragmatickým postojem ke své situaci. Duncan, který se ocitl v nepříjemném postavení a starý slib ho nutí skrývat pravé motivy svého jednání, díky kterému se v minulosti stal vyvrhelem společnosti, a nyní je nucen vše vsadit na jednu kartu a svěřit svůj osud do rukou Meg. A že důvěra musí být oboustranná dokazuje i to, že se Duncanovi málem nevyplatilo opatrné postupné odhalování starých událostí, a že tak o Meg mohl i přijít. Ale co by to bylo za romanci, kdyby se vše nevysvětlilo ke spokojenosti všech zúčastněných. Moc pěkný příběh.

petraj30
08.10.2020 5 z 5

Zatím nejlepší díl z celé série a řekla bych, že to byla taky nejlepší autorčina kniha vůbec - tedy alespoň prozatím.
Na Meg jsem se těšila od úplného začátku, byla naprosto úžasná. Sice na tom konci si vše mohla nechat v klidu vysvětlit, (ale právě na konec musí přijít nějaké drama) ale jinak mi přišla povahově nejlepší a výhradně jí jsem nejvíc přála štěstí. Duncan byl taky skvělý, člověk jej mohl jen obdivovat.
Každá spisovatelka popisuje vysokou společnost a její pravidla trochu jinak, i když to má všude stejný základ. Tady mi ta společnost přijde až moc přísná a ve všech směrech udrbaná. Myslím, že kdyby se takhle psalo o každém, tak by museli zrušit sportovní a politické rubriky a věnovat se výhradně společenským událostem:-):-).
Krásný příběh, který si ještě s chutí přečtu.

havrmoni
06.10.2019 4 z 5

Tak tohle se mi líbilo zatím nejvíc. Nebylo to jen o drbech, které ničí pověst. Tenhle opakující se námět mě už nudí. Tady šlo o víc a to mě bavilo, jen zase ta zbytečná hysterická scéna na konci, ta mi ani k Maggi moc nepasovala. Duncan se mi líbil a ona až na tu scénu taky.

vcielka
17.08.2018 2 z 5

Velmi sa mi pacil zaciatok, ked Duncan Maggie dvoril, potom to u bola nuda a nijak ma to neoslovovalo. Hrdinovia podla mna nemali ziadnu iskru. Predchadzajuce knihy a tie potom sa mi ovela viac pacili.

karamelka57
08.08.2018 5 z 5

Ale ale ale, pozrimeže, vždy rozvážna, spôsobná a rozumná Meg dostala chuť urobiť niečo crazy :) a ako sa jej to oplatilo! skvelý príbeh, zatiaľ hodnotím ako najlepší z tejto série... zo zdanlivého zloducha sa vykľul úžasný človek. Z toho posledného tajomstva sa mi až žalúdok dvíhal, chudák nebohá Laura, čím si prešla.... No nakoniec ako vždy všetko dobre dopadlo, v Meg sa nezapreli materinské city a celé to bolo proste krásne prekráááásne, aaaach..... :)

moudivlacek
04.08.2018 5 z 5

Na díl s Meg jsem se těšila od prvního dílu, protože jsem si ji moc vážila a oblíbila a moc jsem jí přála štěstí. Teď se tedy jedná o Meg, zralou ženu, která vše obětovala pro rodinu, přesto náhle zatouží i po svém štěstí, a že shodou různých náhod rozpoutá zajímavý příběh, ze začátku určitě netušila. A Duncan? Jestli umíte číst mezi řádky tak jako já, pochopíte, že je v něm něco víc, než dává najevo i před Meg. Pravdu jí podává po malých lžičkách, až se mu to málem nevyplatí. Ale tam, kde jsou 2 srdce naplněná láskou a nesobectvím, tam se nakonec vše v dobro obrátí.
Tento díl pro mne moc znamenal. Skvělé. Jsem zvědavá na další díly.

ketvin
26.03.2018 5 z 5

Díl o Duncanovi a Meg byl skvělý. Asi druhý nejlepší (nejlepší byl určitě poslední díl o Conovi). Líbilo se mi, jak se postupně vztah hrdinů mění a jak Duncana rozdílně vnímají různí lidé v různých chvílích. Jeho proměna z vyvrhele v hrdinu byla krásně napsaná a změna názoru na svatbu u Meg rovněž. Líbilo se mi také, že příběh byl zamotaný a obsahoval spoustu "překvapení". Bylo tu i dost dojemných momentů - když Stephen vede Meg do kostela, když Duncan konečně řekne pravdu o všem a Meg ho podpoří.... Také se mi moc líbilo, jak se rodina za Sherryho postavila ve chvíli kdy přijeli Turner a spol. Prostě kniha byla super, krásně napsaná, napínavá, dojemná, radostná.... měla vše ;)

alzbeta4340
30.08.2017 5 z 5

Hodně dobře napsané romantické čtení. Nejstarší sestra, co vždy byla mladším sourozencům oporou, se chce narychlo neuváženě provdat. Při čtení jsem se skvěle bavila.

TaLu
20.04.2017 5 z 5

Sérii jsem přečetla již před časem. Tento díl byl opravdu zdařilý - téměř jako můj nejoblíbenější první. Vtipné dialogy, velmi zajímavá zápletka, romantika, komplikace a postupné zjištění, že vše dopadá tak, jak má. Co víc si můžeme od takové knihy přát. Hlavním hrdinům jsem přála to nejlepší od začátku do konce. :o)

helenkan
20.01.2017

Pěkná romantika,při které jsem byla stále zvědavější a zvědavější na pokračování.

Ms.Iris
23.01.2014

Priemerné oddychové čítanie

Štítky knihy

milostné romány romance historické romance

Autorovy další knížky

Mary Balogh
britská, 1944
2010  79%Nečekaná svatba
2011  87%Utajený poměr
2005  88%Čary lásky
2010  83%Vášnivé námluvy
2010  85%Vše končí láskou

Kniha Vše končí láskou je v

Přečtených122x
Doporučených2x
Knihotéce115x
Chystám se číst11x
Chci si koupit2x
dalších seznamech3x