Šteklivé tajomstvá zajímavosti

Šteklivé tajomstvá https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244394/steklive-tajomstva-psS-244394.jpg 4 78 15

Sestry Huxtableovy série

< 5. díl

Fascinujúci romantický príbeh, ktorý uzatvára skvelú sériu o rode Huxtablovcov. Hannah Reidová je po smrti svojho manžela vojvodu Dunbartona rozhodnutá nájsť si milenca. Nemá ním byť nik iný ako záhadný Constantine Huxtable. Nemanželský syn grófa Mertona nezdedil titul ani majetok, a keďže mu všetko odopreli, on sám si neodopiera nič: povráva sa, že si na svojom statku užíva zmyselné rozkoše a každý rok si vyberie za milenku čerstvú vdovu. Krásna Hannah sa mu skvelo hodí na krátkodobý vzťah a zdá sa, že ani jej nejde o nič viac...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

A Secret Affair , 2010


více info...

Zajímavosti (2)

„Co tě přimělo vědět bez stínu pochybnosti, že si chceš vzít Vanessu za manželku?" vyptával se Constantin.
„Nic," přiznal se Elliott. „Ona mě o ruku požádala sama a já byl tak šokovaný, že jsem řekl ano, ještě než jsem si uvědomil, co dělám, a byl jsem pak svázán se svým rozhodnutím už navěky."
„Jestli mi to nechceš říct," urazil se Constantin, „tak to řekni normálně."

:D (ketvin)


„Co se to děje s časem, Babs?" zeptala se Hannah sedící na obvyklém sedátku u okna ve svém soukromém obývacím pokoji. „Když se člověk baví, čas letí rychle jako pták, dychtivý dostat se po zimě do země, kde se narodil, a stejně jako ten pták nejde zastavit. A jindy se táhne jako želva nadopovaná laudanem." (ketvin)