Neústupná princezna

Neústupná princezna https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494675/bmid_neustupna-princezna-jVC-494675.jpeg 4 469 74

Savage Trilogy série

< 2. díl >

Je tajemný. Hádanka. Jeho totožnost je tajemství pohřbené pod vrstvami klamu. Je také posedlostí, které se nedokážu zbavit. Lákadlem, kterému nedokážu odolat. A potom jsem zjistila, kdo vlastně je – muž nebezpečnější než samotný ďábel. Teď ho potřebuju, abych zachránila všechno, na čem mi záleží. Musím ustoupit. Chránit se před nebezpečím, které provází každý jeho krok. Což by bylo jednoduché… kdybych se do něj nezamilovala.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Iron Princess


více info...

Přidat komentář

Shanib
01.04.2024 3 z 5

Temperance má očividně problém se závislostí (nebo s přeháněním). Pořád posloucháme, jak je závislá na Kanovi a pak je zase závislá na vytváření soch, což je mimochodem zvláštní, protože v první knize se na vrakoviště vrátila po letech. Mimochodem to její umění se mi nějak nezdá, respektive pochybuju, že by ve skutečnosti člověk dokázal dát dohromady sochu za dvě hodiny. Nejsem umělec, ale tomuhle opravdu nevěřím. Pak tu je ten vtip s Batmanem. Vtip to byl v prvních třech stránkách, ale jak se říká, opakovaný vtip není vtipem a tohle už začalo být spíš trapný.
Nicméně příběh svižně plyne a mě stále zajímá, jak se bude vztah hlavních hrdinů vyvíjet.

adela.hol
24.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Z tajemného pana cizince se stává Kane Savage, nájemný vrah. V bytě Temperance se objeví, aby jí řekl, že byl najat, aby zabil jejího bratra. Zároveň ale pracuje pro Mounta a má Temperance chránit, protože i ona je v nebezpečí.
Jejich vztah se nyní mírně řečeno zkomplikoval a to nejen tím, co je Kane zač, ale i tím, že si oba velmi brzy uvědomují, že se zamilovali. Má ale takový vztah vůbec šanci?

Zatímco v předchozím díle se dostala ke slovu jen Temperance, v tomto díle se už s Kanem ve vyprávění střídají. Vidíte do hlavy jim oběma, jak si toho druhého zakazují a zároveň nechtějí nikoho jiného. Proč také? Kane podporuje Temperance v její sochařině, ona mu zase dává najevo, že z něj nemá strach, protože ví, že jí by nikdy neublížil. Protože by nikdy neudělal to, co by sama nechtěla.

Nechyběly ani mé oblíbené žárlivé scény. Temperance by si radši v Kaneově nepřítomnosti představila, že právě někoho zabíjí, než že by měl spát s jinou. Kane by zase nejradši zabil každého, kdo o Temperance jen zavadí pohledem.

Jejich chemie celým dílem graduje a vy jen čekáte, čím to zase autorka ukončí, že hned budete muset pokračovat dál. To, co se tam stalo, vypadá sice jednoznačně, ale myslím, že tuším, jaká bude pravda.


Books_by_Dee
20.02.2024 5 z 5

IG: books_by_dee

Po přečtení Mount Trilogy od autorky jsem prostě nemohla přestat a ihned jsem sáhla po její další sérii Savage Trilogy, která lehce navazuje na sérii Mount, ale není nutné ji přečíst jako první. Je však nutné tuhle sérii číst postupně a pokud nesnášíte cliffhangery, tak její díly číst ihned za sebou. Tak jsou to knihy, takové jednohubky s pár stránkami, takže jsem měla za dva dny přečtené všechny tři díly.

Bratr hlavní hrdinky Temperence je na černé listině s úkolem pro jednoho zabijáka – zabít! Zapletl se totiž s nesprávnými lidmi. Jenže tenhle vrahoun je také najat druhou stranou, aby Temperence chránil. Ta se pro něj stává naprostou posedlostí.

Savage je trošku mírnější verze Mounta, ale zamilovala jsem se stejně. Prostě to ani nešlo. On byl takový bad boy puppy. To je asi správný výraz. Zloduch, ale vlastně takový roztomilý štěnátko zároveň. S Temperence jsem také neměla problém, mě docela sedla. V některých recenzích jsem četla, že vám někomu nesedla. Nevím docela mě bavila celá její storyline s tím, jak vytvářela sochy, její backstory v podstatě.

Erotika mě přišla o něco slabší, ale pořád silných 4 plamínků. Opět mě přišel druhý díl nejlepší. Ale celkově je ta série prostě skvělá a rozhodně vám doporučuju sáhnout po Meghaniných knihách. Už mě teď chybí její Sin série a k té se rozhodně brzy také dostanu.

Ála1968
13.10.2023 3 z 5

Tak nevím,bylo to takové trochu utahané.Ten konec předvídatelný a i vlastně ,co bude tak trochu i dále.Snad poslední díl to vyrovná

Lucie.285
03.09.2023 5 z 5

Přesně jak jsem čekala, druhý díl nám ukazuje více o osobnostech hlavních hrdinů. Opět tu máme děj, erotiku a více akce, co víc si přát. Neuvěřitelně čtivé. Oceňuji kapitoly z Kaneovo pohledu. Doporučuji mít třetí díl, protože konec je slušný zvrat.

Laf
27.08.2023 5 z 5

Tohle byla jízda. Mnohem lepší než první díl. Konečně se toho děje víc a taky jsem se i víc dozvěděla o hlavních postavách. Opět se to četlo skoro samo a čtení mne bavilo. A ten konec? To bylo něco. Kniha se povedla. Vřele doporučuji.

Tacovševidí
06.06.2023 5 z 5

Hezký náhled do jeho života. Pěkný vývoj jejich vztahu, který byl opravdu pěkný. Pikantní scény. Napínavý konec.

knihomolkaJani
26.04.2023 4 z 5

O trochu lepší jak první díl série. Postavy se zde začínají vyvíjet a přidaná hodnota jsou i kapitoly z jeho pohledu.
Jen teda konec mě zase dostal a donutil mě pochybovat. Doporučuji mít u sebe hned další díl.

Leniii
03.04.2023 5 z 5

Opět velmi čtivé, ale ten konec? Jsem zvědavá na poslední díl

Ewe291
24.03.2023 3 z 5

Zhltla som to, doslova som to zhltla ale aj tak som zmetena a nestastna. Stale som si nenasla cestu k Temprence a Kaneovi ( var som to napisala spravne) aj postavi z Mounta mi pridu ine a ja netusim preco. Ako nemam nic proti knihe ale neziskala si ma tak ako by mala a mne osobne tam nieco chybalo. Ale seriu nenecham nedocitanu a uvidim cim ma prekvapi posledna cast

miruska1
08.03.2023 5 z 5

Příběh je skvělý, stejně tak hlavní postavy....... A hurá na další díl

pikilo
13.02.2023 5 z 5

Autorka je mistrine napeti a marketingu, to nacasovani kdy ma utnout pribeh je proste genialni. Kdo by si sakra nechtel precist dalsi dil?

Gabux
06.02.2023 5 z 5

Lepší než první díl. Za sebe přiznávám, že hlavní hrdinové první série mě bavili o něco více, ale přesto jsem si našla cestu i k těmto.

Příběh získává na obrátkách. Sexu malinko ubývá a do popředí se dostává příběh. Temperance je naprosto skvělá hlavní hrdinka. Má své kladné i záporné stránky a díky tomu je neuvěřitelně uvěřitelnou postavou. ON je dobrá hlavní postava a my konečně zjišťujeme kdo je. A jaký je. A je úplně jiný. Než by člověk čekal. Temperance se v tomto díle rozvíjí, získává přátele a začíná konečně žít. Stejně jako první díl je to velmi čtivé a já to zhltla za den. Chemie mezi hlavními hrdiny funguje a hlavní příběhová linka taky. A ten konec? Co prosím?

P.S. Oceňuju lepší popisy sexuálních scén než jaké byly v prvním díle.

Lee7
02.02.2023 4 z 5

Zhltla jsem ji jedna báseň, ten konec byl pro mě emočně vysilující a říkala jsem si, to přece ne.. určitě ne - tím, že mám načtené detektivky, zápletka je jasná. Ale zajímá mě, jak tohle skončí. Super čtení a Mount se nezapře ani tady.

Lovana
19.01.2023 4 z 5

Že se do druhého dílu Savage trilogy pustím bylo jasné okamžitě po dočtení prvního dílu a stejně tak bylo jasné, že to bude zase rychlovka. Stejně jako první díl i ten byl velmi čtivý a v kombinaci s malým počtem stran a velkým písmem to byla opravdu jednohubka. Jednohubka, která mě bavila více než první díl, konečně zjišťujeme, kdo je pan tajemný. Oproti prvnímu dílu (zejména teda jeho první polovině) je tu méně sexu a zejména zvláštních popisů.
Tento díl skončil velmi zajímavě, i když se dalo tušit, že není vše, jak to vypadá…

Hodnocení 4*/5*

katallinka
10.01.2023 4 z 5

Druhý díl mě bavil mnohem více, konečně tam nebylo v erotických částech tolik divných výrazů a celkově mám pocit, že tam bylo mnohem více děje. Konec zase v nejlepším, takže nutnost se pustit do dalšího dílu.

dencazrnu
30.11.2022 4 z 5

Pokračování Savage triology mě určitě bavilo více, než předchozí díl. Autorka konečně vynechala úchylná slovní spojení, která mě v předchozím díle doslova ničila a zaměřila se tentokrát více na dějovou stránku. Je fakt, že "číči" se asi jen tak nezbavíme, ale určitě je kniha čtivá a bude vás bavit. Závěr knihy zůstal opět úplně otevřený a autorka si skvěle nachystala prostor na další díl, který si nutně budete chtít přečíst, protože vás bude zajímat, jak tohle všechno dopadne :-) Takže pokud hledáte oddechovou literaturu na pár večerů, určitě Neústupnou princeznu doporučuji. :-)

petulik330
30.11.2022 5 z 5

V tomto díle se dozvíme, kdo je tajný hlavní hrdina. Cekala jsem něco takového když měl za šéfa krále podsvětí.
Hlavní hrdinka musí mít nervy z oceli, když se dozví co její pan tajemný dostal za úkol a následně věřit že ochrání ji a splní slib co ji dal.
Kniha má svižné tento, při kterém kniha rychle ubíhá. I tento díl je nabitý erotikou i napětím.
Konec nebyl až tak překvapivý. Člověk s to mohl domyslet podle pár narážek co měl hlavní hrdina. Nic to knize neubralo. Čtenář se jen o to víc těšil na další díl.
Za mě mohu doporučit.

alzbeta2843
13.11.2022 5 z 5

Konečne sa dozvieme, prečo sa táto trilógia volá Savage Trilogy. Ja som si myslela, že je to prenesený význam toho slova savage=divoch. Autorka si pekne vyhrala so slovíčkami musím uznať. V tejto knihe sa dozvedáme i o tajomnom hlavnom hrdinovi a ja som si ho úplne zamilovala. Rozprávanie z jeho pohľadu ma bavilo najviac ako uvažoval a ako sa choval. Táto kniha bola opäť plná napätia a tajomna, takže nudiť s aurčite nebudete. A ten koniec zase som zostala visieť na poriadnom vlásku a musela sa vrhnúť okamžite na posledný diel.

EvikU.
28.10.2022 4 z 5

Začátek knihy se tak trochu táhnul. Oproti prvnímu dílu to nějak nebylo ono. Četlo se to stále dobře, ale nemělo to tu šťávu. Proto jednu hvězdičku ubírám.

Hlavní hrdinové Temperance a Kane se k sobě dokonale hodí. Děsně se mi líbila scéna v jeho Clubu a také když nechtěně absolvovala seznamovací rychlo rande. To bylo vtipný.

Chyběla mi tu sousedka stará paní, která byla v prvním dílu a hezky knihu doplňovala svými hlášky.

A konec? Tak to byl zase masakr. Jako nemít hned další díl, tak jsem hodně nervózní. Doufám, že to není tak jak to vypadá. Proto hurá na třetí díl. :-)