Říše neřesti

Říše neřesti https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497874/bmid_rise-neresti-vg4-497874.jpeg 4 432 79

Savage Trilogy série

< 3. díl

Strhující finále série SAVAGE TRILOGY Nemyslitelné. Neuvěřitelné. Nepředstavitelné. Nepoznávám, co se stalo s mým životem. Už nedokážu říct, kde končí lži a začíná pravda. Vpadl do mého světa a vyhnal mě z mého bezpečného koutku. Všechny moje sny se plní až na jednu věc, po které toužím nejvíc – být šťastná. Ale budu o to bojovat. Teď. Vždycky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Rogue Royalty


více info...

Přidat komentář

Shanib
02.04.2024 3 z 5

Příběhu ve třetím díle už trochu dochází dech. U prvních dvou knih jsem se od nich skoro nemohla odtrhnout, což se nyní říct nedalo. Zajímavá byla první třetina, ale pak už se trochu vařilo z vody.
Vyústění kriminální zápletky jednoduše nebylo dobré. Autorka jako by do poslední chvíle nevěděla, kdo je tím velkým padouchem a aby to nebylo nudný, ale šokující, přišla s tím čím přišla.
Jinak Mount by ve všech třech dílech neskutečně otravný a vyzněl jako nazajímavá plochá postava, jejíž hlavní charakteristika byla jeho božská / ďábelská moc. Docela mě štvalo, jak si z něj všichni cvrnkali do kalhot.
Musím však pochválit epilog, tak byl skvělý. Mám ráda, když se po roce dvou máme příležitost podívat na život hrdinů, o kterých jsme celou dobu četli.

adela.hol
25.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Temperance poslední měsíc jen přežívá po tragédii, která se v jejím životě stala. Zoufalá, nešťastná a se zlomeným srdcem. Kiera, Harriet a Valentina ji postupně pomáhají s tím, aby začala zase žít. Temperance se opravdu snaží, ale zatím je to spíš neúspěšné předstírání. Ve chvíli, kdy chce se všemi bolestivými vzpomínkami jednou provždy skoncovat ale zasáhne ruka osudu. A ona zjistí skutečnou pravdu. Dá se tohle všechno odpustit?

I v posledním díle se ve vyprávění střídají Temperance s Kanem a jak má autorka ve zvyku, díly gradují. Zatímco zápletku, kterou končil druhý díl jsem snadno odhalila (ale vůbec mi to nevadilo, protože já tohle u párů můžu), tak zápletkou na konci tohoto dílu mě autorka pěkně svezla z cesty. Temperance dostala pěkně naloženo.

Chemie mezi ní a Kanem byla díl od dílu lepší, protože tady už to bylo hlavně o té lásce a o tom, že by už jeden bez druhého nedokázali žít a to mě vždy dokáže pohltit. Potěšil mě i epilog ohledně Kaneovy mámy. To by mi chybělo, kdyby tam nebylo.

Mám ráda, když mají autoři své knihy nějak propojené, takže jsem rozhodně byla potěšena, že se ve všech třech dílech objevili Keira s Lachlanem, i když už jen jako vedlejší postavy. Z nových postav byla rozhodně nejlepší Harriet, která to tam svým humorem vždy rozsvítila (nejvíc mě pobavila její reakce na dárek, který si myslela, že jí Temperance dává, ale ten dárek už měl jinou majitelku).

Doufám, že od autorky budou vycházet knihy častěji. Mám už doma jen poslední vydanou sérii, kterou si budu muset chvíli šetřit.


Books_by_Dee
20.02.2024 4 z 5

IG: books_by_dee

Po přečtení Mount Trilogy od autorky jsem prostě nemohla přestat a ihned jsem sáhla po její další sérii Savage Trilogy, která lehce navazuje na sérii Mount, ale není nutné ji přečíst jako první. Je však nutné tuhle sérii číst postupně a pokud nesnášíte cliffhangery, tak její díly číst ihned za sebou. Tak jsou to knihy, takové jednohubky s pár stránkami, takže jsem měla za dva dny přečtené všechny tři díly.

Bratr hlavní hrdinky Temperence je na černé listině s úkolem pro jednoho zabijáka – zabít! Zapletl se totiž s nesprávnými lidmi. Jenže tenhle vrahoun je také najat druhou stranou, aby Temperence chránil. Ta se pro něj stává naprostou posedlostí.

Savage je trošku mírnější verze Mounta, ale zamilovala jsem se stejně. Prostě to ani nešlo. On byl takový bad boy puppy. To je asi správný výraz. Zloduch, ale vlastně takový roztomilý štěnátko zároveň. S Temperence jsem také neměla problém, mě docela sedla. V některých recenzích jsem četla, že vám někomu nesedla. Nevím docela mě bavila celá její storyline s tím, jak vytvářela sochy, její backstory v podstatě.

Erotika mě přišla o něco slabší, ale pořád silných 4 plamínků. Opět mě přišel druhý díl nejlepší. Ale celkově je ta série prostě skvělá a rozhodně vám doporučuju sáhnout po Meghaniných knihách. Už mě teď chybí její Sin série a k té se rozhodně brzy také dostanu.

Papimami
30.12.2023 5 z 5

Začátek série mě nic moc neuchvátil. První kniha nemastna neslaná, druhá kniha už byla o poznání lepší a trojka vyrovnala zklamání z prvního dílu. Ocenila bych více prostoru pro Mags a bratra, ale zápletka byla fajn. Naprosto zbytečné mi přišly scény v klubu a o análním sexu, klidně bych je přeskočila.

Ála1968
13.10.2023 5 z 5

Ano,ano,ano,tohle je prostě úžasný.Sice druhý díl byl slabší,ale tenhle to vyrovnal, prostě mě úplně dostal. Hlavně ten konec byl neskutečný.Nikdy bych si netypla, že to takhle bude.

Lucie.285
03.09.2023 5 z 5

Perfektní zakončení série. Poslední díl jsem si neuvěřitelně užila a zvrat na konci nečekala. Opět neuvěřitelně čtivé, máme tu kapitoly z obou pohledů a znovu scény, které Vás nenechají chladnými. Série se mi líbila úplně stejně jako Mount trilogy a moc doporučuji.

Laf
29.08.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila. Byla to jízda od začátku do konce. Tato kniha pěkně zakončila celou sérii, kterou vřele doporučuji :)

P3_tis
29.06.2023 5 z 5

Tak tohle byla jízda. Nečekané rozuzlení!

JaAnička
20.06.2023 2 z 5

Obyčejná eroricko-romantická částečně pohádková kniha z "mafiánského" prostředí s tématem pravé a nekonečné lásky, která má všechny potřebné atributy, aby do tohoto žánru pasovala: 1. dokonalá a chápavá hlavní hrdinka, 2. svalnatý muž s těžkou minulostí, který kvůli dívce zahodí celý svůj minulý život, 3. alespoň jedna falešná smrt, 4. hodně divných neprokreslených záporáků, kteří jsou zlí, jenom aby byli zlí, 5. všichni chlapi jsou neskutečně prachatí, auta, baráky..., 6. všechny spory se v konečném důsledku vyřeší strašně rychle, 7. minimálně jeden totální zvrat, který je vlastně divný, a 8. dobře napsané sexuální (BDSM) scény...

Leniii
11.06.2023 5 z 5

Dobré zakončení série! Velmi čtivé :)

Tacovševidí
06.06.2023 5 z 5

Nejlepší díl ze všech tří. Bylo to plné lásky, erotiky, a hlavně napětí a zvratů. To co se tam dělo, mi vyráželo dech. Naprostá pecka.

knihomolkaJani
26.04.2023 4 z 5

Velmi dobrý závěr celé série. Tento díl je plný zvratů, napětí, lásky a těžkých rozhodnutí.

Celou sérii hodnotím pozitivně, ale Mount Trilogy byla přeci jen trochu lepší!

Ewe291
24.03.2023 3 z 5

Docitana cela seria. A ja vobec netusim kde zacat, pretoze ..... Neviem nieco v tom chybalo. Nebolo to presne to co som cakala, a nech som sa snazila akokolvek nebolo to ono. Nehovorim, ze je cela seria zla, ale mna osobne nechytila tak velmi ako by mala. Nedokazala som si oblubit postavy a vsetko mi prislo strasne rychle. Ale inak da sa to citat no k serii sa tak skoro nevratim

miruska1
09.03.2023 5 z 5

Super, moc pěkný.....

lusitta05
01.03.2023 4 z 5

Dosť dobrá séria,fakt ma bavila,dala som ju na jeden záťah.

Lee7
07.02.2023 4 z 5

Pěkné zakončení příběhu, poslední díl byl pěkná třešnička na dortu :)

Gabux
06.02.2023 5 z 5

Důstojné zakončení série. Erotické romány této autorky mají prostě úroveň.

Začátek tento knihy je jiný. Celá tato kniha je jiná. Ale je skvělá. Plná napětí, rozvoje postav a hlavně plná nečekaných zvratů. Nestačila jsem zírat. Ale nakonec do sebe vše krásně zapadlo. Ráda bych napsala víc, ale bojím se, že bych prozradila něco důležitého. Líbí se mi jak autorka pracovala s jednotlivými postavami, a to i těmi vedlejšími, i samotným příběhem.
Kniha je opět velmi čtivá a vzrušující. O to nás autorka nepřipravila. A já jen musím říct, že když jsem v této sérii tak důkladně poznala některé postavy, tak si s chutí někdy znovu přečtu Mount Trilogy znovu.

Kane byl něžnější a lidštější než v předchozí sérii Lachlan Mount. Mount si více bral, co chtěl. Byl více arogantní a dominantní. Temperance a Kieru mám ráda stejně. Každou pro něco trochu jiného. Nutno podotknout, že Mount Trilogy, která u mě malinko vede, je více o sexu a chemii mezi hlavními hrdiny a Savage Trilogy je více zaměřená na příběh a zápletka je mnohem více propracovaná. Sérii to rozhodně prospělo.

Autorka mě nezklamala a řadím ji mezi mé oblíbené autorky erotických románů, které v sobě skrývají i nečekaní příběhy a skvělé hrdiny.

katallinka
01.02.2023 4 z 5

Tohle byla moc povedená série. Plná erotiky, ale i napětí. Hltala jsem každou stránku. Určitě zkusím autorčiny další knihy.

Radka1727
21.01.2023 5 z 5

Tak to byla jízda ...... Kane byl tak nějak něžnější než v předchozí sérii Lachlan Mount, i zápletka byla lépe propracovaná. Erotických scén bylo méně a určitě to této sérii prospělo. Konec byl sice přeslazený, ale celkově autorka opět nezklamala....

Lovana
19.01.2023 4 z 5

Okamžitě po dočtení druhého dílu jsem se pustila i do třetího dílu, protože po tom konci nemělo smysl čekat. A třetí byl opět skvělý, pár věcí mi trošku vadilo, ale nebudu to rozvádět, pokud někdo ještě nečetl druhý díl. Každopádně v tomto dílu nechybělo ani napětí, opět to bylo velmi čtivé, stránky mi samy utíkaly pod rukama. Rozhodně se zpětně pustím i do Mount trilogy a jsem moc ráda, že jsem se díky společnému čtení k autorce konečně dostala.
Hodnocení 4*/5*