Reid

Reid https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468575/bmid_reid-fob-468575.jpeg 4 476 81

Vested Interest série

< 4. díl >

Muže z BAM už znáte. Pojďte poznat rebela. Kdo je Reid Matthews? Dítě opuštěné a nemilované. Napospas osudu ponechaný a opovrhovaný teenager, který své vynikající technologické znalosti používal ke špatným účelům. Během dospívání se nad jeho budoucností vznášel stín záznamu z vězení a jeho život se stal nekonečnou smyčkou samoty. Dokud nedostal druhou šanci a nezačal mu nový život. Dokud se na obzoru neobjevila kariéra, o níž se mu mohlo jenom zdát, a dokud nebyl obklopen lidmi, kteří mu dokázali, že rodina a domov nejsou jen slova. Dokud mu jedna dívka neukázala ten nejlepší a nejsložitější kód, jaký kdy mohl napsat. Lásku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Reid , 2018


více info...

Přidat komentář

Luciee113
28.11.2023 5 z 5

Reid nezklamal. Jeho otevřenost a chytrý mozek mě bavili. Samozřejmě měl své chvilky, ale ty si dokázal vyřešit. Tak jako vše ostatní. Je prostě boží!

Ewe291
04.11.2023 5 z 5

Tak toto bolo take mile, az to bolo skvele. Priznavam, ze som sa aj smiala aj plakala a aj nadavala. Prosto skvela kniha a vsetko BAM su skvely a Reid medzi nich skvelo zapadol


Laf
21.10.2023 5 z 5

Super kniha, která se čte úplně sama. Nechyběl tam ani humor. Navíc se mi na tom líbilo, že se tam dost objevovali i postavy z předchozích dílů, ne jen tak okrajově nějaká zmínka o nich. Líbilo se mi to. Vřele doporučuji :)

Ála1968
17.09.2023 5 z 5

Tak to se fakt povedlo.Reid byl strašně milý kluk a zasloužil si kus
štěstí.Nejlepší ale byl taneční kurz.To co předváděl Aiden,to mě dostalo.Tak hrozně jsem se smála.A vlastně konec byl taky moc emotivní. Celá série je super a zatím není díl, který by nebyl skvělý.

Domkar9116
10.05.2023 4 z 5

Tento díl byl celkem srovnatelný s díly předešlými. Jako vždy se četlo dobře a svižně. Dávám opět 4 hvězdy. Knihy se mi líbí, ale není tam dfc žádné napětí, nic co by vám nějak zrychlilo tep, zkrátka je to předvídatelné, ale nevadí to. Zkrátka pohodové čtení. Jdu na Vana.

miloslava3256
13.04.2023 4 z 5

Tento díl byl asi nejvtipnější, prosáklý trapasy na každém rohu a to mně bavilo :D . Kluci z BAM, taková pohádka :)

Mondaika
31.03.2023 3 z 5

Kniha se krásně čte, ale prostě už asi kluci s BAM stačí. Konec byl tak strašně předvídatelný, že už netreba knihu dočíst.
Reida bych chtěla znát osobně, vlastně každého kluka s BAM. Vlastně jsou tak ohromně dokonalý, že...

Petra38
24.03.2023 5 z 5

Asi takhle, v reálném životě bych si přála ,aby byl Reid můj nej kámoš :-) moc dobre popsána postava se skvělým charakterem. Tenhle příběh mě bavil asi zatím nejvíce. Byl vtipněji laděný než předchozí díly,což mě nadchlo. Za mě moc pěkné čtení,co za to stojí

cukrovka
13.11.2022 5 z 5

I tento díl série byl zajímavý a čtivý. Oddechová pohádka pro romantičky. Sympatická dvojice hlavních postav, humor, špatné dětství, láska, erotika. A stále je tam i propojení s předešlými dvojicemi. Super čtení.

janaky
22.10.2022 5 z 5

Páči sa mi, že každá kniha je napísaná z pohľadu hlavného hrdinu.
Reid je nesmelý a hravý. Snaží sa potešiť a zároveň pomôcť všetkým okolo. Nikdy si nemyslel, že toho dokáže tak veľa a napriek všetkým pochybnostiam jeho život má zmysel. Páči sa mi, že hrdinovia tejto série vedia spolupracovať a zároveň sa vedia popasovať so svojimi problémami.
Kniha sa čítala ľahko a zároveň som bola smutná, že to skončilo. Príliš krátka. :)

Nermal
29.09.2022 4 z 5

Tento díl série měl spád, humor i lásku a dobře se četl. Nemůžu opomenout postavu květinářky, anebo první taneční po Bečině obratné manipulaci.
Jako bonus po přečtení mě vedl k zamyšlení, že zázemí a láska v rodině nemusí být pro každého samozřejmostí, a tak si jí važme, pokud se nám jí dostává.

LilianaFalcon
26.09.2022 3 z 5

Já si na ten autorky styl a charaktery postav nějak ne a ne zvyknout.

LucijeT
11.09.2022 5 z 5

(SPOILER) Jako super, bezvadně se to četlo a bylo to milé. Jedna věc mi tam ale nesedla.... Tak Reid Becce věnoval nadstandartní péči ve všem a v technologiích byl obvzláště pečlivý... Jen s jejím počítačem strávil tolik času. No a ona se pak chytne do pasti pishingu? To mi přijde dost přestřelený prostě, ajťák ve mně trpěl. Ale přecijen kvůli takovým věcem to přeci nečtu, že jo :D no a ač mam ráda ty o 5 měsíců později... O 3 roky později.. Tak poslední dva díly o dětských jeslích byly moc odfláknuté, pokus o ideálno trochu infantilně pojmutý... Spisovatelka má na víc :)

MAU256
28.08.2022 5 z 5

Další krásně čtivý díl, tentokrát o Reidovi. Byl neuvěřitelný, čím vším si musel projít, jak ho minulost stále doháněla a ničila. Ale našel svou "rodinu" (Maddoxe, Aidena a Bentleyho), která mu dala šanci, on ji využil, a dostal to nejvíc, co kdy mohl dostat - lásku, úctu, naději v budoucnost. Becca se k němu hodila, moc jsem jim to přála. Jejich vše poprvé bylo super. A sexuální bůh? No, kdo by si ho nepřál :-). Už se těším na další díl. Určitě mohu jen doporučit.

Nuttelka
23.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Asi už chápu ten pocit, když se někdo zamiluje do knižní postavy... Tohle bylo tak moc krásné, Reid je naprosto úžasný, že předčil i Maddoxe. Zapomeňte na to, že to je přeslazené, neuvěřitelné a prostě si příběh Reida maximálně užijte, protože ten kluk za to opravdu stojí. Miluju jeho osobnost, oddanost, loajalitu a hlavně, v jaké úctě chová Beccu. Naprosté pohlazení po duši. Smála jsem se, ale hlavně i dojímala, slz ukáplo docela dost. V knize je několik momentů, které se mi vryly pod kůži a budu se k nim často vracet.
Úplně ty nejlepší: taneční lekce (dlouho jsem se smála), rozhovor mezi Reidem a Sandy po Maxově smrti (plakala jsem s nimi), všechny hovory mezi touto silnou čtyřkou úžasných mužů, kteří stojí při sobě, ať se děje co se děje (svíralo se mi srdce dojetím)...
Řadím mezi nejlepší knihy, které jsem letos četla, miluju tuto sérii!

Gabriela456
17.07.2022 5 z 5

Zatím nejlepší díl z celé série.

princesse
23.06.2022 4 z 5

Skvělé počtení. Odfrkla jsem si a pobavila se. Přesně co jsem čekala. Určitě se mi tento díl líbil víc než Maddox. Jen mi připadá hodně málo uvěřitelná ta soudržnost a to jak všichni za sebou stojí a kryjou si záda, jak říkají. Ale co tedy opravdu trochu rozdýchávám jsou ty sedánky s dětmi na konci minulého i tohoto dílu. Ale je fakt, že to k tomuto žánru asi patří a dostane nás to tam kam autoři chtějí. Ne že by neměli otcové rádi své děti, ale tohle cukrování je už trochu moooooooooooooc. Nicméně sérii určitě dočtu. Baví mě.

Lee7
27.05.2022 5 z 5

Na Reida jsem byla zvědavá a moc se mi líbí charakteristika postav, příjemného a vtipného děje.. navíc když už znáte zbylé postavy, hned má kniha vyšší stupeň.

smejkalova.m
04.05.2022 5 z 5

Pane jo, Maddox se mi líbil nejvíc ale na Reida opravdu nemá! Tento díl byl krásný, pořád jsem se musela něčemu smát, občas mi tekly slzy, když jsem se dojala... Kdybych měla čas, tak to přečtu na jeden zátah jak moc mě to bavilo! Lepší už to asi být nemůže, ale jsem zvědavá na další díly :)

KláraH.
19.04.2022 4 z 5

Nebylo to špatné, ale za mě pánové BAM vedou. Autorce jsem věřila Reidovu povahu, ta je moc hezky vykreslená, ale ta naivita v milostném životě mi přišla trochu přitažená za vlasy. Ale i tak mě to pobavilo. Reidova linka se mi ale jinak líbí v celé sérii, mám ráda jeho nadšení.