Její tajemství

Její tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483555/bmid_jeji-tajemstvi-Y14-483555.png 4 445 90

Objekty touhy série

< 5. díl >

Uznávám, zpackala jsem to. Chyba číslo jedna: Požádala jsem Petera Barnidge o práci. Chyba číslo dvě: Jeho nabídku jsem přijala, místo abych mu ji vmetla do tváře, jak jsem plánovala. Chyba číslo tři: V zájmu zkrácení tohoto seznamu, abych se nedostala až do řádu stovek, budu předstírat, že jedinou další chybou bylo zatajit jednu malinkatou informaci během pohovoru. Peter Barnidge… Tak kde mám vůbec začít? Co třeba tím, že po mém prvním pracovním dni pro pana Superstara, nejlepšího a nejprodávanější mezinárodního autora, se jeho jméno stalo mou oblíbenou náhražkou nadávek. Nakopla jsem si palec u nohy? Do Petera Barnidge! Přečerpala jsem bankovní účet? Ten Barnidge! A když jsem si uvědomila, že jsem se zamilovala do svého šéfa? No pro Petera Barnidge? Kéž bych ho mohla prostě nenávidět, místo té zvrácené, matoucí směsi nenávisti a přitažlivosti, kterou k němu cítím. A je to ten špatný druh přitažlivosti. Temný s nádechem spalujícího žáru. Takový žár, že se mám chuť pokřižovat pokaždé, když se na něj podívám, protože mi stačí jen jediný pohled, abych se ocitla ve světě hříchu. Když už mluvíme o hříchu… Je tu ten drobný detail, co jsem zatajila při pohovoru. Ale jsem svobodná matka a udělám cokoli, abych zajistila svoji dceru, i kdyby to znamenalo udržet jedno malé tajemství. Bohužel, i malá tajemství časem nabobtnají. Myslím, že je jen otázkou času, než na to přijde, a mám pocit, že z toho nebude mít radost…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Kontrast
Originální název:

Her Secret , 2019


více info...

Přidat komentář

Nevr
08.03.2024 4 z 5

Ze začátku jsem se děsila už pátého stejného příběhu, ale nakonec se mi četlo dobře, i když zápletka stejná, autorka umí příběh vystavět tak, že mě chytne.

Iva B.
29.02.2024 3 z 5

Další jednodenní záležitost. Pohodovka, neurazí nenadchne.. netřeba přemýšlet, jak to celé dopadne.. ale přiznám se, že to tajemství jsem čekala aspoň trošku originálnější...


vera5841
30.01.2024 4 z 5

Jsem moc ráda, že jsem se rozhodla tuto sérii dočíst, protože tento díl mi z ní přišel nejlepší.
Příběh Petera a Viollet je milý, něžný, oproti předchozím relativně reálný.
Autorka tu trochu upustila od dvojsmyslností a spustila vlnu sarkasmu, což mě velmi potěšilo. Avšak babču a její humor bych klidně vynechala.
I když od začátku víme, co je její tajemství (a že je hodně neoriginální a nudné) a jak příběh skončí, tak se jedná a velmi pohodovou, oddechovou romantiku

Zuzanka45
18.01.2024 5 z 5

Tato série splňuje přesně to, co splňovat má - oddechové, vtipné, sarkastické a romantickoerotické čtení. Příběh v knize se mi moc líbil, troufám si říct, že z celé série je nejlepší zároveň s Jejími třešničkami.

miruska1
21.12.2023 4 z 5

Tento díl se mi moc líbil, četlo se to samo.....

rumund
30.11.2023 4 z 5

Na to jak je tato klasická kniha od Penelope Bloomové průhledná a prostoduchá, četla se mi, ovšem jako všechny knihy této spisovatelky, krásně, lehce a dost mě bavila. I když už dopředu víte jaký bude průběh, samozřejmě zádrhel nesmí chybět, tak dobrý.

Ála1968
01.11.2023 4 z 5

Tak tohle se mi líbilo.Bylo to vtipné a romantické zároven

Zanda96
30.10.2023 3 z 5

Kniha na odlehčení, u které není potřeba moc přemýšlet, jelikož je od začátku jasné, jak skončí

Tess_BooksNerd
28.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Tato kniha byla jedním slovem dokonalá. Tento "dark romance" sice není můj šálek kávy, tedy nebyl, ale při této knize jsem se opravdu bavila. Přečíst ji, mi zabralo jen pár hodin. Nemohla jsem ji odložit. Sledujeme příběh Violett a Petera. Violett je nezávislá konzultantka a Peter je celosvětově uznávaný spisovatel. Oba dva za sebou mají těžkou minulost co se milostných vztahů a důvěry týče. Po oslovení Petera na veletrhu a jeho odmítnutí, si Violett usmyslela, že mu ukáže. Neomaleným způsobem si zařídila pohovor v jeho kancelářích. Aby si získala práci, musela zatajit svou dceru Zoey. Peter je typický "Bad Boy", který se na všechny mračí a je neustále nepříjemný. I přes to k hlavní ženské postavě cítí od samého počátku touhu. Proto jí nabídne až nepatřičně vysoký plat. Příběh pokračuje nesmyslným donucením Violett jet s ním na knižní veletrh. Čím více času spolu stráví, tím více se do sebe zamilují. Ačkoli si to ani jeden z nich nechce přiznat. Kniha končí velikým vítězstvím, kdy Peter získá zpět svou ukradenou knihu, Violett i její dceru Zoey.
Kniha je plná zloby, frustrace a škodolibých poznámek. Zároveň je ale plná vtipných poznámek na účet Petera i Violett. U některých pasážích čtenář prostě musí vybuchnout smíchy. Příběh je velice dobře napsaný. Autorka nám představila dokonalý příběh dvou zlomených lidí, kteří nakonec našli cestu jeden k druhému. Dokázali zapomenout na minulost a uvítat společnou budoucnost. Knihu vřele doporučuji všem, kteří mají rádi romány a příběh typu náprava Bad Boy. Určitě se ke knize v budoucnu opět vrátím.

Honey0105
24.09.2023 2 z 5

Tato série od autorky je pro mě prakticky jednohvězdičková. Humor většinou přemrštěný, dialogy trochu slaboduché. U každého dílu jsem si říkala, že další číst nebudu. Člověk ale vždy dojde k nějaké chvíle, kdy potřebuje úplně vypnout. To knihy od téhle autorky dovolují, jelikož u nich není potřeba vůbec přemýšlet. Proto jsem nakonec došla i k tomuto dílu. Z celé série bych řekla, že jde o nejlepší díl. Nejsou zde šílená dramata a je zde málo babičky i Williama (za mě velké plus). Rozhodně se nejedná o dílko, které by nějak nadchlo. Přeci jen už mám načteno mnohem zajímavější romantické i lechtivé příběhy. Přesto jako nejlepší díl série si kniha tentokrát zaslouží alespoň dvě hvězdy.

janqa410
27.06.2023 4 z 5

Tohle mě po dlouhé době, kdy jsem nečetla, opravdu pobavilo. Odpočinkové, pohodové čtení, při kterém jsem občas prskala smíchy. Charaktery obou postav naprosto super, protože oba dva byli svým způsobem naprostí střelci. Supr letní kniha na večery, kdy z horka nemůžete spát ;)

warca
22.06.2023 2 z 5

Jednoduchý příběh, který dostává spád a čtivost někde v polovině. Do té doby mě nezaujaly ani postavy, ani konverzace.
Humor je velmi slabounký. To jediné, co odlehčené konverzace dokázaly, že jsem se trochu pousmála. Jinak jde o milý příběh bez větší kolize a dramat.

Michelleee
15.06.2023 4 z 5

Rychlé pěkné pokračování.

Books_by_Dee
08.06.2023 4 z 5

IG: books_by_dee
Když jsem tento týden přemýšlela nad tím co číst, věděla jsem, že potřebuju knížku , u které moc nebudu namáhat mozkové buňky, a to zrovna knížky od Penelope Bloom pro mě jsou mě baví, je to vtipné, obsahuje to nějakou fajn hot scénku, ale není to žádný literární skvost. Pro mě to splnilo to jsem v danou chvíli potřebovala.

V Tajemství byla taková směsice prvků šéf x podřízená, předstíraný vztah, tajemství Violetina dcera. Možná toho bylo moc, možná ne ale dle mě to byla jedna z těch povedenějších PB knih. Bylo to krátké čtení, vtipné, žádné velké drama, takže pokud hledáte něco podobného, tak určitě po knížce sáhněte. Za mě super, že se opět potkáváme s postavami z minulých knížek ale určitě nevadí pokud jste předchozí knížky nečetli. To, co jsem postrádala u Banána nějakou reálnost, vtip a chemie tak tady to byl pravý opak (až teda na to, že ji nabídl 100.000 plat, když neměla zkušenosti), ale reálné to jinak určitě bylo, vtipných scének bylo několik a chemie, no ta byla cítit od prvního kontaktu hlavních postav.

Pro mě druhá nejlepší knížka série, po třešničkách.

thessi98
30.05.2023 5 z 5

(SPOILER) Všechny její knihy jsem přečetla prakticky jedním dechem (a zároveň za 2-3h), takže bych rozhodně uvítala, kdyby byly delší, ale to je jen malý výtka nad tím, jak skvěle při nich člověk dokáže vypnout, zapomene na čas a okolí a problémy, které jej tíží ve skutečném světě.

Na jejich knihách mám ráda, jak si k sobě postavy pomalu nacházejí cestu - nikdy to není "hop šup jsme spolu", ale vždycky jsou tam mnohé útrapy a rozpory vnitřních myšlenek hlavních protagonistů. Přátele kolem nich jen utvářejí to, jak by to asi mělo pokračovat a co je dobré a co ne. V tomto se mi líbí i propojení všech knih a vždycky jsem ráda si připomenula, kdo jsou ti ostatní (v případě, že už tu knihu jsem přečetla, protože jsem její knihy četla na přeskáčku - ale to u ní rozhodně není problém).

Odtažitost těchto dvou postav na začátku se mi líbila. Bylo to reálné, sic jsem pak začala pochybovat o tom, když se dostali do bodu, kdy jí začal pomáhat, i když to bylo jen kvůli kotníku. Tam už mi to přišlo mírně nadrealistické, ale nepřekáželo mi to, protože se tam stále zachovávala ta část, kdy to dělal jen proto, aby se ujistil, že zvládne svou práci a jen těžko si připouštěl, že měl ještě jiné - dejme tomu postranní - úmysly.

To, jak to nakonec dopadlo - že mu tajila něco jen proto, aby dokázala, že i jako svobodná matka dokáže pracovat na 110 procent - se mi líbilo. Bylo to zase částečně nahlédnutí do jiného soudku života, kontrastující s tím, kde ve skutečnosti pracovala.

Dela90
26.04.2023 3 z 5

(SPOILER) Svobodná matka hledající práci. Získá ji, když zamlčí ten jeden detail, že má dítě. Jak tohle asi dopadne?

Klasické klišé. Ona hledá práci. On je její nadřízený a nemá ani páru o tom, že má ona doma dítě. Propukne mezi nimi touha a vášeň, pak se něco pokazí a pak je to zase sluníčkový. K tomu přidejte Williama a šílenou babičku. A vyjde Vám dokonalá oddechovka s pořádnou dávkou humoru.

Věděl jsem, že moje pocity k Violet připomínají sněhovou kouli valící se z kopce, která exponenciálně nabírá na velikosti i na rychlosti.

Žádný hlubší příběh to nemělo, ale jako oddechovka to splnilo svůj účel. Někdy jsou takové knihy potřeba. Já ji navíc četla v rámci výzvy.

marta14
26.04.2023 4 z 5

Za mě nejlepší díl. (Společně s prvním dílem). A tak moc čtivý .

adabraz
20.04.2023 3 z 5

Tuhle sérii jsem si oblíbila. Krátké a zábavné čtení na uvolnění. Trochu mě štval Peter a jeho hraní si na drsného šéfa. Jinak ale jsem se i dost nasmála :)

netopýrek1985
17.04.2023 4 z 5

Mě ten její styl prostě baví.

Eva_Skala99
16.03.2023 5 z 5

Milé pokračování této série. Čtivé, dobře napsané. Nenudíte se a zasmějete se. Doporučuji!!!