Její keřík

Její keřík https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491703/bmid_jeji-kerik-Y8p-491703.jpg 3 354 60

Objekty touhy série

< 6. díl

Všechno se pokazilo, když jsem mu zastřihla keřík. A ne, není to to, co si myslíte. Jsem profesionálka. Klient si mě najal, abych zastřihla křoví v jeho zahradě a ozdobila ho na večírek. Omylem jsem ho proměnila v něco, co se rýmuje se jménem „Denis“. Představte si moje překvapení, když se umělecký svět rozhodl, že to je mistrovské dílo. Byly za můj keřový průšvih zodpovědné moje hormony? Asi bych se nedivila, kdyby tomu tak opravdu bylo. Když jsem poprvé potkala Harryho Barnige, můj mozek se přepnul do módu neadrtálky. Trápily mě ponižující představy, v nichž mě praštil po hlavě a unesl do jeskyně. Přišla jsem o velkou část slovníku a možná mi ukápla i slina. Ale nemohla jsem se na to soustředit. Na něj. Potřebovala jsem tuhle práci, abych mohla splnit sen své mladší sestře. Dosud jsem v profesionálním a soukromém životě dokázala všechno pokazit, ale jsem pevně rozhodnutá, že tohle vyjde. Takže, když mi pan Idol ženských srdcí nabídl, že mi pomůže zvládnout moji neúmyslnou uměleckou kariéru, nemohla jsem mu říct ne.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Kontrast
Originální název:

Her Bush , 2019


více info...

Přidat komentář

vera5841
25.03.2024 3 z 5

Nenáročná kniha víceméně o ničem. Tady pardon - o keři.
Je hezké, že autorka propojuje postavy v sérii, ale asi by mi byl milejší kdokoli jiný, než zrovna babča a William.
Inu.. Ať jsou všichni šťastni !

andy_nejedla
05.02.2024 5 z 5

Pěkná oddychovka. Překvapivě jiný příběh než u předchozích. Opět čtivě napsané.


Zirvith
28.01.2024 3 z 5

Ale jo, kniha docela ušla. Příběh sice průměrný, ale jinak se to četlo dobře a snadno.

Damonka12
25.12.2023 2 z 5

Hodně průměrná kniha, ale díky délce jsem ji měla hned přečtenou.

miruska1
22.12.2023 4 z 5

Začátek trochu slabší, ale pak už se to četlo samo

Ála1968
01.11.2023 3 z 5

Tak tohle mě moc neoslovilo.Z celé série je to takové vždycky napůl.Něco skvělé,něco méně.

janqa410
08.10.2023 4 z 5

(SPOILER) Tuto autorku si dovolím nazvat jako "moji oblíbenou". Vždy když sáhnu po knize od ní, vím, že jdu na jistotu a četbu si maximálně užiju. Píše čtivé, svižným stylem, příběhy jsou nabité vtipem, ale i těžšími chvilkami. Její tvorba mě neuvěřitelně sedí a baví mě. Toť obecně, nyní budu konkrétnější. Příběh Nell a Harryho mě znovu nezklamal, celkově ta banda okolo, byla úžasná a já si vždy ráda při čtení dalšího příběhu připomínám, jak to měli ti ostatní v knihách předešlých. Nell jsem držela pěsti a ačkoli bylo hned jasné, v čí náručí skončí, fandila jsem jim a chvílemi měla chuť po Damiánovi také skočit. Ale vše dobře dopadlo, uf těším se na další tvorbu.

rumund
19.09.2023 3 z 5

Kniha byla dobře čtivá, ale to je tak vše co o ní můžu říci.

medlovice
29.08.2023 3 z 5

Sarkastickou Nell si oblíbíte pro její humor. Je nešikovná, praštěná , vlastně nic neumí , ale její keř je středem zájmu a sexy sympaták po ní zatouží . Co víc si přát ? Každá po tom touží. Jako zakončení serie dostačující.

veronika9761
13.08.2023 1 z 5

To nejde ani docist.

Michelleee
15.06.2023 4 z 5

Taková jednohubka.

Books_by_Dee
08.06.2023 3 z 5

IG: books_by_dee

Taky jste vždycky smutní,když končíte s nějakou sérii! Já dneska dočetla sérii Objekt touhy od Penelope Bloom, která někoho baví a někoho prostě ne. Já se řadím k týmu, který ji zbožňuje. Vždy totiž od ní můžete čeka pořádně odpočinkové romantické počtení s nádechem erotiky, které vás skvěle pobaví.

Šestý díl Její keřík je kupodivu docela slow burn, kdy k nějakému fyzickému kontaktu dojde až ve 3/4 knížky, to u Penelope není zrovna obvyklé. A ano, děj je předvídatelný. A ano, je to story jako z pohádky, ale prostě vás to baví číst dál a fandíte hlavní dvojici.

Nell omylem namísto tvaru tučňáka vytvoří z keře tvar penisu a pozdvižení je na světě. Najednou je zvaná na VIP party, všimne se jí agent a všichni chtějí kousek jejího umění. Samozřejmě jí doprovází milionář Harry, u kterého doma penis vytvořila. Láska na první pohled by byla, ale dohání je jejich minulost. Oba dva se musí sakra snažit, aby si k sobě cestičku nalezli a uvědomili si, že historie se nemusí opakovat. Byla to typická vtipná kniha na kterou jsem u Pen zvyklá, ale rozhodně nedosahovala kvality, jako moje oblíbené Třešničky.

krevetka79
05.06.2023 5 z 5

Poslední díl série:-)
Další oddechová jednohubka.
Knížce opět nechybí vtipné hlášky a situace.
Na odreagování vřele doporučuji.

thessi98
30.05.2023 5 z 5

(SPOILER) Ano, začít tím, že se to vždycky v jejich knihách opakuje je asi správné - ale zastala bych se autorky v tom, že zatím z erotických knih, co jsem měla možnost přečíst, je to prakticky stejné: chudá žena a bohatý vlivný muž se do sebe po různých úskalích zamilují.

Tady se mi však líbilo, že to nebylo jen o lásce a útrapách - že to bylo i o umění, které mám ráda, byť nejsem v něm žádný znalec. Mělo to nakonec i jinou zápletku, mělo to jiný děj a já byla spokojenější, než u ostatních knih. Upřímně jsem dle obálky a názvu knihy čekala bůhví co, takže mě mile překvapilo, když se jednalo skutečně o to, že šlo o zahradničení a ne rovnou o něco úchylného a nevhodného.

I proto se nebojím u této knihy dát o hvězdičku navíc.

adabraz
03.05.2023 3 z 5

Dočtena celá série. Jak jsem psala už u předchozích dílů, děj se pořád dokola opakuje. Nemůžu ale říct, že by mi to vyloženě vadilo. Je to fajn oddechovka, která mi vždy zvedne náladu svým humorem. Pro relaxaci doporučuji :).

Kačkalka
08.04.2023 3 z 5

Mám přečtenou celou sérii, je to slabší a slabší, ale jako oddychovka se mi to líbilo.

Lucynell
01.04.2023 4 z 5

Opět skvělá oddychovka, stejně jako u předchozích příběhu se kniha dobře četla a člověk se u ní občas zasmál.

kacenka6144
17.03.2023 3 z 5

Sérii jsem dočetla tak trochu z povinnosti. Jsem zvědavá na její další knížky.

knizni.taurus
16.03.2023 3 z 5

Tak. Oficiálně jsem dočetla sérii objekty touhy a jsem ráda. Ačkoliv mi série sloužila jako výborná odreagovačka, tak 6 dílů je fakt požehnaně a myslím, že většina nápadů už byla vyčerpána a tak je čas se rozloučit.
V 6. dílu začínáme hned zostra a kniha vás rovnou hodí do rozjetého vlaku, kde po pár stranách narazíte na keř ve tvaru penisu, díky kterému to vše začne. Fakt byli všichni uneseni z keře ve tvaru penisu? :D
Tahle série se netají svou bizarností a já ji to vlastně vůbec nemám za zlé. Postavy jsou i v tomhle dílu velmi sympatické, je zde propojení s předchozími díly a máte to přečteno za odpoledne s pocitem: tohle bylo fajn, ale za chvíli zapomenu, co se tam vlastně dělo.
Autorka píše jednoduše, čtivě a nemá nouzi o dialogy, čímž kniha pěkné ubíhá. Jako odreagování je to fajn kniha, občas se zasmějete, občas si řeknete, tak tohle už je trapné. :D
Do dalších knih od Penelope Bloom se možná ještě někdy pustím, ale zatím si dám pauzu.

Eva_Skala99
16.03.2023 5 z 5

Další díl nezklamal, ale ani ničím novým nenadchl. Dávám plný počet, protože celá série je i tak hezky a čtivě napsána. Doporučuji!!