Napravený prostopášník

Napravený prostopášník https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/369237/mid_napraveny-prostopasnik-IKx-369237.jpg 4 137 20

Jeremy Greymont si užívá svobodomyslného života plnými doušky. Mezi jeho vášně patří tvrdý, nezávazný sex na jednu noc a skotská whisky. Jeho dědeček mu však dává ultimátum, buď se ožení a zajistí pokračování rodu, nebo se s dědictvím a s titulem může rozloučit. Krásná Georgina, sestra jeho přítele, mu připadá jako ideální řešení. Jeremy už se nemůže dočkat, až ji učiní svou manželkou a začne pracovat na potomcích. Dokonce je ochoten kvůli ní zklidnit svůj dosavadní styl života. Osud jim však do cesty postaví tvrdou překážku. Georgina je po brutálním útoku přesvědčena, že není hodna a nedokáže být řádnou manželkou žádnému muži - dokonce ani Jeremymu Greymontovi.... celý text

Přidat komentář

Radka1727
03.06.2023 2 z 5

....... tak to se teda fakt nepovedlo. Naštěstí jsem jako první přečetla sérii Aféra Blackstone, která byla po přečtení "K nezaplacení" a "Napraveného prostopášníka" jako by ji snad napsal někdo jiný.

Jita160
09.12.2022 3 z 5

Myslím si ,že teto autorce svědčí novodobé erotické romány. Ty historické má moc překombinované a úplně mě nesedí.
Příběh je dost vulgární i když v něm nechybí láska, sex ,vášeň a jiskření.
Jak může dopadnout sňatek ke kterému je Jeremy přinuceny aby nepřišel o dědictví?
Když k sobě dostane tu správnou pokornou a poškozenou ženu ke kterému ho to neuvěřitelně táhne?
Jak jinak než to v těchto knížkách bývá...láska zvítězí a zlo je potrestáno.


johana3160
27.05.2022 2 z 5

Nic moc.. pulka knihy jaks taks usla pak uz to bylo o nicem, nic prekvapiveho… a pulka informaci na konci mi prisla nadbytecna, jako “proc to tam autorka vlastne cpe?”

Maruš.D
31.01.2021 2 z 5

Ze začátku jsem si řikala, že nechápu proč má kniha docela nízké hodnocení. Četla se mi dobře a dokonce jsem si myslela, jak je fajn číst historický román, který je však psán stylem new adult. Po 30% knihy jsem se však začala docela nudit. Jeremy mi přišel, že mění své názory snad každou minutou. A Gina mi začala lézt na nervy. Až do 80% knih to bylo jen o sexu, který byl buďto dobrý, a nebo moc zběsilý, takže vyvolal špatně vzpomínky. Když pak Gina udělala tu hloupost, tak se ve mne jen více prohloubila antipatie k této postavě. Konec předvídatelný, což by nebyl problém, ale už mi i lezlo na nervy to, jak se oslovovali.

MinaHawke
11.01.2021 3 z 5

Co mi na knize vadilo, že v ní bylo tolik vulgárních slov. Nemám ráda, když někdo mluví sprostě a ještě k tomu v romantické knize. Prostě mi to nejde dohromady. A dále, když hlavní hrdinka byla znásilněná, tak by si člověk řekl, že nebude spěchat se sexem, nebo tedy takhle to beru podle sebe. Ale sexuje se ostošest. Nevadí mi, když je v knize sex, ale nemusí být skoro na každé druhé straně. Ale zase někdo to má rád. Jinak příběh nebyl špatný, ale celkem mě místy štval Jeremy.

Dellphi
09.12.2020 1 z 5

(SPOILER) Tak tohle ne, to nebylo nic pro mě. Komentuji jenom knihy, které jsem opravdu přečetla celé, ale u téhle se musím přiznat, že jsem občas přeskakovala. Zvláště tedy erotické scény. Spoiler: Opravdu si nemyslím, že žena pět měsíců po brutálním znásilnění, si dokáže užívat takhle sex. To by ten chlap musel být opravdu kouzelník. Ale budiž, měla to být romantika a erotika, tak bych to asi mohla přehlédnout, ale mě to nešlo. Nevtáhlo mě to do děje, nebavilo mě to, jen jsem to zkrátka chtěla dočíst.
Abych byla vůči autorce spravedlivá, tak musím říct, že na jednu stranu jsem se nedokázala do knihy začíst, ale na druhou jsem potřebovala vědět, jak to dopadne. Hlavně s těma dvěma šmejdama... A tady jsem byla spokojená, asi jsem trochu krvežíznivá, ale mám ráda, když je spravedlnosti učiněno za dost. A to, jak autorka potrestala ty dva mi udělalo radost. Ale knihu už si rozhodně znovu nepřečtu a ani po další knize od této autorky nesáhnu.

petulkapeta
30.10.2020 4 z 5

Nechci kecat ,ale možna moje prvni nebo maximalně druha historicka romance a popravdě mě překvapila a to přijemně..hlavně dobro zvitězilo a to se mi libilo a i oddana laska k jeho mile ženě :)

Myška43
14.05.2020 5 z 5

Mně se kniha líbila. Pěkný příběh, dobro vítězí nad zlem, láska nad nenávistí. Hned bych skočila s Jeremym Greymontem do svého příběhu. Pro mě to byla krásná oddychovka.

Ála1968
05.08.2019 2 z 5

Vůbec to nebylo špatné,jen na můj vkus spousta vulgarismů.Celkově moc hezký romantický příběh,jen nechápu,proč autorka píše tolik vulgárních slov,když se určitá slova dají napsat i jinak.Pokud má takovou potřebu,měla by psát asi erotické povídky,tam by se to dalo očekávat,ale u romanticko-historického příběhu?Je to škoda,protože tím vlastně příběhu jen ublížila.Myslím,že spousta nás romantiček byla díky tomu hodně zklamaná.Nejsem žádná puritánka,ale tolik sprostých slov na každé druhé straně mě nutilo knihu odložit.Nakonec jsem ji dočetla,ale vracet se k ní jistě nebudu a velice si rozmyslím,jestli sáhnu po nějaké jiné knize této autorky.

TerezaMondeková
09.07.2019 5 z 5

Líbilo se mi, že kniha byla směsí historické romance, erotiky a detektivní zápletky. Moc se mi líbilo, že na začátku každé kapitoly je nějaký citát. Taky jsem moc ráda, že se v knize střídal pohled hlavních hrdinů. V knize nechyběla láska, erotika, napětí, detektivní zápletka, překvapení, krásný konec a epilog byl taky nádherný. Aspoň jsme se dozvěděli, jak to mezi hlavními hrdiny bylo po pár letech. Taky se mi moc líbilo, že jsme se v téhle knize setkali s Dariem a Marianne. Opět skvělé propojení.
Opravdu se mi líbilo, že mezi hlavními hrdiny byla láska, byla tam vášeň, byla tam touha... líbilo se mi, jak to projevovali. Bavilo mě, jak to u hlavních hrdinů od začátku jiskřilo. Ale myslím, že tím manželstvím oba úplně dospěli, vyzráli.
Georgina... taky tak nějak smíšené. Na jednu stranu hodná, milá, ale taky uzavřená a odtažitá. A taky mi přišlo, že se moc fňukala... "já nebudu dobrá žena pro nikoho, nemůžu si tě vzít...". Po čase vás to začne unavovat. Až když si vzala Jeremyho, tak se z ní začala stávat opravdu žena, která ví, co chce. To manželství oběma prospělo.
Jeremy... na jednu stranu se mi líbil, ale na druhou ne. Mám z něho smíšené pocity. Je to prostě ten typ, který není na manželství, ale rád si užívá s prostitutkami. Je to prostě ten chlap, který nechce závazky, ale chce si užívat. Začal se mi líbit, až když si Georginu vzal. To se z něho stal chlap, který by pro svou ženu udělal cokoliv.

mariva
20.01.2019 3 z 5

Chtěla jsem si přečíst něco oddechového a tohle bylo na můj vkus až moc. Kniha mi připadala až moc přeslazená, rozhovory nereálné a vulgární výrazy už mi k tomu vůbec neseděly. Ale kdo má rád nenáročnou četbu, asi si přijde na své.

Ryorka
16.11.2018 1 z 5

chtěla jsem červenou knihovnu............ a dostala jsem příšernou podivnost plnou naprostých stupidností.

Tesset
27.08.2018 1 z 5

Příběh nic moc, ale u takových knih žádnou extra zápletku ani nečekám. Ale proč hodnotím jen jednou hvězdičkou - naprosto nepochopitelné výrazy, které se do knihy vůbec nehodily, nejen do doby, ve které je příběh zasazen, ale celkové míchání různých stylů bylo velmi rušivé. Těžko říct, zda za to mohl překlad. Za mě můžu říct, že tohle už do ruky nikdy nevezmu.

domina
01.06.2018 3 z 5

Dobrá kniha. Neurazí, nenadchne.

mikika
21.05.2018 2 z 5

tak to bylo opravdu divné. suverén, co se změní v blekotajícího blba, holka, co bere sex jako manželskou povinnost, takže vůbec nepoznáte, kdy ho jaksi údajně začala milovat. a do toho dost vulgární výrazy...

Katka313
30.04.2018 1 z 5

Se divím že jsem ji nakonec dočetla. Autorka by měla raději pokračovat v psaní románu že současnosti. Přišlo mi to jakoby psala o současnosti a zasadila to do historie. Hrdina, který byl na začátku sebevědomý se postupem času stává ukňouraný a lítostivý. Zápletka nijak zajímavá a ani vyvrcholení mě nijak nepřekvapilo ani nenapjalo jak to celé dopadne. Některé pasáže dost nechutné, některé infantilní a od poloviny, krom konce, se pořád řeší sex, sex a sex a nebo se provozuje. Za mě tohle fakt NE :-(.

havrmoni
28.03.2018 4 z 5

Je to samostatná kniha,ale vzhledem k jménům co se tam objevují,by mohla patřit do jedné série a to do těch historických. Erotika,romantika sice hezké,ale bez té zápletky by to zas až tak zajímavé nebylo. Hrdina sympaťák,hrdinka až na tu jednu uškrtilabychjí blbost,byla taky fajn.

-Sinéad-
08.03.2018 5 z 5

Velmi podařená historická romance. Četla se sama.

mmmisulka.r
16.02.2018 4 z 5

Příjemná erotická, historická romance. Rozhodně potěší ženy, které si nepotrpí na přehršle erotických scén nebo dnešní novodobou sexuální vulgaritu.

Recenze v záložkách - Knižní deníček

Maxina
29.01.2018 5 z 5

Mám ráda historické romance a tahle byla nejen historická, ale taky ve stylu psaní R. Miller. Takže plno erotických scén, k tomu detektivní zápletka, láska... Je tam všechno a je to skvělá oddechovka.