Oči dokořán

Oči dokořán https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165551/bmid_oci-dokoran-4jh-165551.jpg 4 450 57

Aféra Blackstone série

< 3. díl >

Třetí část série Aféra Blackstone... Společná budoucnost Ethana a Brynne je v ohrožení. Oba musí bojovat o život, aby ji dokázali zachránit... Před Ethana a Brynne staví život samá překvapení. Temné stíny minulosti se pokoušejí zničit vášnivé pouto, které je k sobě váže, a to i přes slib, že je už nic nerozdělí. Zničující ztráta a příslib nové naděje jim otevírá oči a oni si uvědomují, co je pro ně nejdůležitější. Zvládnou oba milenci překonat bolestivou minulost, která je neustále pronásleduje? Dokážou se vypořádat s osobou, která má v plánu postarat se během olympijských her o notné rozptýlení? Brynne a Ethan mohou ztratit všechno. Podaří se jim situaci zvládnout a vybojovat si to nejcennější, po čem touží – společnou budoucnost? S očima dokořán je příběh plný vášně a čisté lásky, jež dokáže přemoci nebezpečí a neštěstí...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Eyes Wide Open , 2011


více info...

Přidat komentář

Ála1968
12.03.2024 5 z 5

Tak konečně asi nejlepší díl.Bylo to romantické, erotické a i zároveň napínavé.

Jita160
24.10.2022 5 z 5

Za mě má série rozhodně vzestupující tendenci. Žádná nuda. Tady to byla jedna akce za druhou plno vzrušení ,zvratu a plno emocí.
Na Ethna a Brynne se to válí ze všech stran...neustále se jim zla minulost připomíná .
Ale jak obálka knížky naznačuje ,nedějí se jim jenom špatné věci :⁠,⁠-⁠)


Domkoslavka
08.05.2022 odpad!

(SPOILER) První knížka mě celkem silně zaujala, ale postupně jdou díly hodně ke dnu. Tenhle díl jsem ani nechtěla dočíst, protože se mi nelíbil přístup Ethana- jediné co on chce, je Brynne, ale není to normální vztah, je to hrozně přetažené za vlasy. Nejvíc mě naštvalo, když zjistil, že Brynne je těhotná a jeho první myšlenka byla, že ho nikdy nebude moct opustit nebo že jí do telefonu nainstaloval GPS ?!
Nikdy mě žádná kniha tolik nenaštvala. Nebudu číst ani jiné knihy od této spisovatelky.

Janulkaxxx
05.08.2021 1 z 5

Mela jsem co delat abych knihu docetla od 1-3 knihy to byo porad jen jedno a to same ,, miluju te, nemuzu bez tebe zit, chci te osukat" mam rada takove romanticko- eroticke knihy ale tady to bylo na kazde strance. Jeste se mi nestalo abych knihu nedocetla a tak jsem docetla i tuhle ale musela jsem preskakovat jejich myslenky,abych se dostala na konec knihy a ktomu kdo byl ,,vrah". Myslim ze jsem o nic neprisla protoze to bylo stejne porad dokola. Knihu jsem teda docetla, ale pokracovat v serii rozhodne nebudu.

Maruš.D
26.05.2021 4 z 5

Tady už máme podstatně více stránek než u předchozích knih a musím říct, že je umění napsat jeden příběh do třech dílů tak, aby se čtenář nenudil a to se tady autorce povedlo.
Příběh plynul velmi přirozeně. I přes to, že se Ethan a Brynne znali tak krátce, vůbec jsem si nepřipadala, že by se neznali nebo pro sebe nebyli jak stvoření. Autorka vše zvládla s přehledem. Děj byl poutavý a zápletka zajímavá. Vášeň a láska mezi nimi byla krásná a pikantní. Super série, která se velmi lehce čte! :-)

petulkapeta
08.03.2021 4 z 5

Přiběh začal nabirat na obratkach, hlavně co se tykalo vyhrožovani Brynne...o erotiku a sex važně nebyla nouze a moc se mi libil pohled z obou stran ty přiběhy miluju..a najednu stranu musim přiznat že mit takoveho chlapa by se mi važně libilo...

jinbr
28.05.2020 4 z 5

Jednoznačně o více lepší než původní díly. Tady už to začalo mít smysl a hlavně styl psaní se dostal do takové upravenější fáze. Jinak ale stále stojím na tom, že tu jsou mnohem lepší série.

Kristy.Seb
26.04.2020 4 z 5

Ačkoliv v tomto dílu došlo k odhalení, tento díl se mi zdá nejslabší. Ale nebyla nouze o erotiku a už vůbec nebyla nouze o něžné chování Ethana.

Myška43
14.03.2020 3 z 5

Tento díl, mě bavil o něco méně, přesto je kniha je velmi dobrá, příběh se nadále příjemně vyvíjí. Ethana jsem si vyloženě zamilovala. V tomto díle je kniha psaná z pohledu obou partnerů, což je také příjemná změna.

LucyBooks
02.03.2020 4 z 5

Knížka nebyla vyloženě špatná, ale po druhém díle jsem čekala větší boom. Pořád mě série vyloženě neposadila do kolen.
Na oddech mi to přijde dobré.

Shaki
21.11.2018 3 z 5

Tento díl mě bavil o něco víc než druhý. Bohužel mi tam ale něco chybělo. Na druhou stranu, spousta opakujících se vět by mi zas nechyběla. Jenže tak autorka prostě píse. Pro mě by to mohl být klidně i díl poslední. Přesto jsem zvědavá, jak bude příběh pokračovat.

LadyHip
14.03.2018 5 z 5

Jsem jednoduše nadšená. Příběh úžasně graduje, přichází (trochu) nečekané zvraty... Žádné plytké "miluje mě nebo nemiluje?" , postavy i jejich chování dávají smysl. A jako vždy se těším na další (poslední ) díl.

Szekynka
02.03.2018 3 z 5

Celá trilogie stojí za přečtení. Sice hodně podobné druhému dílu. Žádné velké překvapení se nekoná, klasický happy end :)

TerezaMondeková
24.02.2018 5 z 5

Na třetí díl jsem se hodně těšila a nezklamal mě. V tomhle dílu se toho dělo opravdu hodně a ani na chvíli jsem se nenudila. Příběh byl napínavý a překvapivý. Nečekané těhotenství, ztráta otce, manželství, Ethanova minulost. A to, že se Brynne svému pronásledovateli a vrahovi ocitla tváří v tvář. A nakonec ta svatba...
V tomhle dílu nechybělo překvapení, napětí, emoce, sex, láska, řešení společné budoucnosti. U toho jak jí umřel otec jsem i pár slzy neudržela. Nebo to, jak Ethan požádal Brynne o ruku... to byla krása! Nenudila jsem se ani na chvíli a moc jsem jim fandila. Taky se mi líbilo, že se střídal pohled hlavních hrdinů. Taky jsem se u knihy dost nasmála. A co jsem hodně, ale hodně ocenila a co se mi nejvíc na téhle autorce líbí je to, jak dokáže svoje knihy propojit. Autorka má prostě všechny svoje knihy tak výborně vymyšlené, že mě to ohromuje.

Mišule_11
24.01.2018 5 z 5

I třetí pokračování Ethana a Brynne se mi líbilo..! :) Snad zatím v tomto díle nejvíce napětí,smutných chvílí a čekání, co vlastně dál přijde..kromě toho, že Brynne otěhotnění, přijde také o svého otce a octne se tváří v tvář se svým pronásledovatelem. Nakonec své štěstí zpečetí svatbou, což jsem jim přála..! :) A těším se na poslední díl..:)

tinka1974
29.10.2017 3 z 5

četlo se to dobře, ale celá série není mým šálkem kávy

ardeas
21.07.2017 2 z 5

Dosť nuda. Autorka by sa mala trocha oboznámiť s frázou "menej je viac". Kopec šteklivých scén a myšlienkových pochodov, ktoré v tretej knihe sú tak omleté, že to ide hodne na nervy. Akčný prvok bol plusom, ale málo zapracovaný do deja. Škoda.

a.nnysek
24.06.2017 5 z 5

Napínavé pokračování série, moc se mi kniha líbila, přečetla jsem za jeden večer a těším se na závěrečný díl.

havrmoni
21.04.2017 5 z 5

Já si memůžu pomoct,ale mě se to stále líbí a oni mě baví. Možná je to tím,že znám spoustu emocí a situací z vlastní zkušenosti. Pravdou je,že díky některým komentům jsem věděla co se stane a že vrahem je zahradník,ale i tak jsem si to užila.

mazlak
11.11.2016 5 z 5

Opravdu zatim nejlepší díl. Skvělé bylo střídání pohledu Ethana a Brynne v jednotlivých kapitolách. Konečně se zde oběvuje i pořádně napínavá akce. Už se těším na ten poslední díl.

Autorovy další knížky

Raine Miller
americká
2013  74%Nahá
2014  68%Dokonalá vášeň
2014  82%Třešinka
2013  78%Oči dokořán
2014  78%Vzácná a drahocenná