Dokonalá vášeň

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Darius intuitivně vnímá Marianninu touhu po sebeodevzdání a rozhodne se, že on bude tím, kdo dívku zasvětí do tajů lásky, sexu, dominance a submisivity. Netuší však, že Mariannino chování je zapříčiněno tragickou událostí z její minulosti. Dokáže Marianne muži svého života prozradit děsivé tajemství? A pokud ano, vyrovná se s ním Darius?...celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184079/big_afera-blackstone-dokonala-vasen-Fjj-184079.jpg 3.4222
Série:

Komentáře (51)

Kniha Dokonalá vášeň

Katka7922
04. března

Z mé čtecí krize mě to nevytáhlo, ale příběh je to milý a nenáročný. Hodně předvídatelný a bez velké zápletky. Prostě jen spousta manželského sexu :-) :-)

Radka1727
14. ledna

Nenáročná oddechovka na kterou nás autorka navnadila už v příběhu Ethana a Brynn. Možná by si zasloužila víc stran, každopádně bylo osvěžující, když Darius neřešil vše sexem jako Ethan a dominantní byl tak akorát. Možná by autorce víc sedly romance, než erotické příběhy .... Když ale v roce 1837 řekne anglická panna manželovi " chci ti kouřit ptáka" vyznívá to jako parodie...

MAU256
05.11.2022

Romantická jednohubka prodchnutá sexem. Nic neočekávejte, jen se nechte unášet láskou, kterou Darius cítí k Marianne. Nenáročné, pro romantická srdíčka jak dělané.

Jita160
30.10.2022

(+ SPOILER) Takové milé a hodně krátké čtení o vášni a spoustě sexu.
Historický román o Dairusovi, který je okouzlen tajemnou a nevinnou Mariane.
Cítí z ní submisivitu a rozhodne si ji podmanit a uči tajemství sexu a rozkoše.
Ta se nejdříve brání ...je přesvědčena,že si nic nezaslouži. Jeji trauma z dětství ji brzdí k tomu aby se úplně odevzdala a začala naslouchat hlasů svého srdce a milovat.
Ale Dairusova dominance a přesvědčovací metody zaberou :⁠,⁠-⁠)

Aghatte
29.09.2022

Neznám jiná dílka autorky, líbilo se mi to, málo omáčky okolo, hodně nápaditého a příjemně popsaného sexu, bez úchyláren, přečteno za chvilenku,
určitě nezavrhuji, dobré čtení, každá žena by si zasloužila být obdivována, uctívána a milována a pomilována takto :-)

Mona7741
16.03.2022

Takové ,,primitivní" čtení, bez jiskry. Kniha mě nijak nechytla. Děj jednoduchý, předvídatelný, přeslazený. Hvězdičku dávám jen za erotické pasáže.

tinka1974
26.02.2022

nenadchne, ale ani nezklame. Takové čtení na nedělní odpoledne.

johana3160
15.11.2021

Chtela jsem eroticky roman.. ten jsem dostala ale nic vic. Pribeh byl velice jednoduchy a zbytek zabrala erotika.. ale jednou a dost.