Pohřbené kosti

Pohřbené kosti https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502974/bmid_pohrbene-kosti-UAF-502974.jpeg 4 759 181

Jak hluboko musí Josie Quinnová kopat, aby našla pravdu? A co s jejím vztahem udělá podezření, že Noahova zavražděná matka Colette mohla být zapletená do série zločinů? Odpověď přináší bestsellerová autorka Lisa Reganová v mrazivém thrilleru Pohřbené kosti.

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

The Bones She Buried , 2019


více info...

Přidat komentář

Duchoslp
23.04.2024 3 z 5

Tenhle díl mi přišel trošku slabší než ty předchozí. Chyběla tomu ta obvyklá dynamika a děj byl trošku rozvláčnější díky stále přibývajícímu počtu zavražděných

alnovka82
06.04.2024 5 z 5

Na tenhle díl jsem se moc těšila, ale vůbec jsem se nemohla začíst. Nicméně po pár kapitolách jsem se chytla a přečetla za dva dny. Za mě asi nejlepší díl. Přesto mě závěr nepřekvapil, jenom motiv původního zločinu jsem neodhadla.


-markéta-
04.04.2024 4 z 5

Jsem moc ráda, že paní spisovatelka napsala i takový případ, protože i takové případy se, bohužel, dějí a je to velmi složitá záležitost. Pro tým je vždy náročné, když se řeší případ, který se týká jednoho z nich a pro Josie to byla dvojitá rána, protože ne jenom že se jednalo o jejího parťáka, ale hlavně se jednalo o jejího partnera.

Noah mi v tomto díle velmi vadil a jeho sestru nenávidím z celého svého srdce, doopravdy. Snažila jsem se Noaha pochopit, ale myslím si, že se choval jak malý kluk. Moc dobře věděl, jak Josie musí postupovat a že dělá maximum pro to, aby se dopadl vrah jeho matky, a nejen ji a že se zároveň snaží co může, aby byla v ten těžký moment pro něj oporou.

Děj se krásně četl, netáhl se a konec byl překvapivý. Další super díl a já se těším, co dalšího nám paní spisovatelka připraví v tom nadcházejícím.

AlbionFoxyFox
01.04.2024 5 z 5

Nemůžu nic vytknout, děj měl spád, čtení mě bavilo a těším se na další porci :)

katka134
01.04.2024 4 z 5

Smutná a nelehká pracovní záležitost pro Josii. Odhalení vraha bylo překvapující.

Kami33
28.03.2024 5 z 5

Souhlasím s předchozími komentáři, že za chvilku člověk zapomene, o čem to vlastně bylo. Ale na druhou stranu oceňuji čtivost série, kdy děj pěkně ubíhá, nejsou zde žádné do očí bijící nelogičnosti, lidé se chovají přirozeně, což se o mnoha podobných sériích říct nedá. Proto já jsem spokojená.

BaPe895
25.03.2024 3 z 5

Průměrná detektivka, u které za týden nebudu vědět, o čem byla.

Toňula
23.03.2024 4 z 5

U této série s Josie Quinnovou mám trochu problém si vzpomenout, co se odehrálo v dřívějších dílech..přesto si vždy užiju nový díl, ve kterém vždy autorka nenásilně stěžejní momenty z minulosti připomene aniž by nějak narušila právě vyprávěný příběh, ve kterém nikdy nechybí napětí, je čtivý a plný nečekaných zvratů. Určitě se s Josie nevidím naposledy..

mataj
26.02.2024 4 z 5

Další případ Jossie se opět týká někoho z jejího týmu. Tentokrát se jedná o matku Noaha, která byla za podivných okolností zavražděna. Ale není jedinou obětí vraha, který se snaží udržet minulost pod pokličkou. Zápletka docela zajímavá a oceňuji i překvapivé rozuzlení, ale neskutečně mě rozčilovalo chování Noaha a jeho sestry a nakonec i samotné Jossie, myslím ve vztahu k nim.

Didi15
23.02.2024 4 z 5

Skvělý a čtivý díl , akorát jsem teď srdcem ve Three Pines , takže musím dát o hvězdu méně.

Lucy
15.02.2024 4 z 5

Další díl s Josie Quinnovou, nový případ, který se dotkne jejího přítele Noaha a jeho rodiny. Trošku pomalejší začátek,ale pak akce střídá akci.Jen můj osobní pocit - moc se mi nelíbilo,jak se chová Noah k Josie, doposud, takový charakter a teď úplně změna? Chápu, že prožíval trauma,ale po předchozích dílech, mi to k němu nešlo. To samé jeho sestra. Jinak případ z minulosti,trochu nečekaný důvod, všech vražd v současnosti a konec pro mě malinko zvláštní. Předchozí díly mi přišly o trochu lepší. Ale celkově tahle série super.

Lexie321
14.02.2024 5 z 5

Ako vždy super pokračovanie pútavej serie.

Jaruš7
23.01.2024 4 z 5

Dost zapeklitá zápletka.
Audiokniha v super kondici.
Autorka si dala záležet, aby vyšetřování zločinu ještě navíc lehce rozhodila nesouladem ve vztahu amorem zasažené detektivní dvojice.
(Asi bych ho nechala, i když dnes extrémně frčí omluvy, tak asi ...)
Případ z hlediska podivného zvyku zakopávat růžence má tedy nitku.
A tak dochází na minulost, a to ze stáří na dospělost i na dětství. (Ergo další zářez ve Čtenářské výzvě.)
Konec velké drámo, ale dobrý.

monte
21.01.2024 5 z 5

Tato série je naprosto úžasná.

jana-cisarova
30.12.2023 4 z 5

Tento díl se mi podařilo přečíst celkem brzy, i když začátek šel trochu ztuha. Bylo v něm moc náhlých překvapení. Navíc opět se opakovalo to, co u předchozích dílů. Jednalo se o osobu blízkou z řad vyšetřovatelů. Tentokrát to nebyl nikdo z příbuzných detektiva Josie, ale jejího blízkého přítele Noaha.
Nemohu říct, že by byl děj nudný a nezaujal mne. Ale první tři díly z této série byly určitě zajímavější a napínavější. Váhala jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Dávám čtyři, neboť spisovatelka dobře píše a dovede děj zpestřit dalšími nečekanými událostmi.

dencazrnu
27.12.2023 5 z 5

Další případ ze série Mizejících dívek a opět musím přiznat, že tohle byla zase skvělá jízda plná napětí a zvratů. Asi se budu opakovat, ale u Lisy Regan se mi moc líbí, jak je případ ze začátku vždy úplně zamotaný a na poslední chvíli do sebe vše zapadne takovým způsobem, že ani nestačím zírat. Kniha měla všechno, co každá správná detektivka by měla mít. Bylo to napínavé, zamotané, dobrodružné, zkrátka a prostě, mělo to koule! Na Josie se vždy moc těším a už se nemůžu dočkat, až se pustím do dalšího dílu.

Belanna
25.12.2023 4 z 5

Další napínavá detektivka série, zajímavá zápletka i rozuzlení.
Po prvních dílech jsem sice nadšená nebyla, ale nakonec jsem si na Josie zvykla a oblíbila si ji i její kolegy a přátele.
Jen mě trochu mrzí, že většina případů se točí pouze kolem rodiny a kolegů. Možná, že další díl nás už zavede dál.

Ellkao
21.12.2023 5 z 5

Josie miluju, je to trošku moje hrdinka, až mám někdy pocit že jí znám osobně a nejsem schopna hodnotit knihy objektivně :D Nikdy jsem se uplně nepřenesla přes smrt Raye, vlastně ani nevím proč :D
Kniha mě velmi bavila, jako předchozí. Líbili se mi propracované zápletky, rozuzlení velkých případu, žádné malé vraždičky z vášně :D
Pohřbené kosti opět plný počet bodů.

Rose-Mary
21.12.2023 3 z 5

Jestli jsem v komentáři ke předchozímu dílu Lisy Reganové „Nečekané přiznání“ napsala, že tato kniha mne zdaleka tak nenadchla, jako díl předchozí, u této, v pořadí páté knihy z cyklu o Josie Quinnové, to platí dvojnásob. Od samého začátku jsem se při čtení nudila. Byly tam sice vraždy, ne jenom jedna, a další násilné činy na více osobách. Jenže vyšetřování mělo strašně pomalý ráz. Nic se nedařilo. Noah, Josiin nejbližší přítel a kolega ve vyšetřování, zůstal úplně mimo, neboť šlo o vraždu jeho nejbližší osoby, matky.
Mezi oběťmi i podezřelými bylo tolik osob, že mi dalo zabrat, abych si všechna ta jména zapamatovala. Kdo měl to všechno na svědomí, mne nenapadlo ani náhodou. Proto jsem v poslední části knihy, kdy se všechno jako o překot začalo ukazovat a řešit, byla velmi překvapená. Neméně překvapená jsem byla z toho, kdo zavraždil Noahovu matku Colette. Za mne s bídou dávám tři hvězdičky.

FejKýý
10.12.2023 4 z 5

Kniha mě opět skvěle bavila a byla super čtivá. Ale to je prostě tahle série vždycky. Kdo zabil Colette, mě vůbec nepřekvapilo, ale na zbytek jsem tak nějak nepřišla, ani jsem neměla žádné své tipy a nechala prostě příběh plynout. Noah mě tento díl trošičku potrápil a Laura tak ta mi vůbec nesedla. Těším se na další díl. 3,5*