Spoutaná

Spoutaná https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145250/bmid_spoutana-AYB-145250.jpg 4 1127 138

Crossfire série

< 2. díl >

Je stále přitažlivější, víc sexy než kdykoli dřív… Druhá kniha z erotické trilogie Crossfire pokračuje dalšími osudy Evy a Gideona z Obnažené, podle New York Times „EROTICKÁ ROMANCE, která vám nesmí chybět“ (Romance Novel News). Poddávám se jeho spalující vášni, která mě ničí, ale nedokážu od něho odejít. Žárlím a on mě prosí, abych mu věřila. Jsem k němu připoutána neviditelnými řetězy a nedorozumění, které mezi námi vzniká, protože jsme byli oba v minulosti poznamenáni bolestí, mě trhá srdce ve dví. Někde hluboko v duši ale vím, že my dva patříme k sobě…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Reflected in You , 2012


více info...

Přidat komentář

Ála1968
04.01.2024 5 z 5

Tak tohle jsem vážně nečekala.Uf,asi mě to zabije.Je to čím dál tím lepší.Nemůžu se od příběhu Evy a Gideona odtrhnout,pospíchám na další díl

evineckY
01.09.2023 5 z 5

Série je moje srdcovka. Tolik krát jsem ji četla a ještě číst budu.
Tento díl je dramatičtější, než předchozí.
Eva a Gideon spolu začínají více komunikovat a důvěřovat si.
Terapie, na kterou Gideon přistoupil pozvolna vydává své plody.
To, co udělal pro Evu sice úplně neschvaluji, ale na druhou stranu...
Jejich láska je nebeská.


mich_krat
03.11.2022 2 z 5

I tento díl mě vcelku bavil, spisovatelka prostě píše čtivě, ale spoustu věcí jsem musela brát s nadhledem. Hlavní postavy u mě oproti prvnímu dílu, kde už jsem i tak měla smíšené pocity, o trochu klesly. Situace, které se mezi nimi řešily, mi nepřišly zrovna jako drobnosti, které se po jednom rozhovoru urovnají, natož odpustí. Zde ovšem na všechno platí sex - tím se vyřeší vše, což původně silnou a inteligentní Evu vykresluje jako naivní postavu, která s sebou nechá až téměř manipulovat. Chování a majetnost Gideona, které obvykle u mužských hrdinů oceňuji, zde nabírá nové rozběry, a to zrovna né v dobrém slova smyslu. Také na celkovém dojmu ubírá fakt, že tři z hlavních postav si v minulosti prošly zneužíváním - s tragickou minulostí to autorka vzala zřejmě až moc vážně. Ve výsledku jsem místo empatie skoro už protáčela očima. Přesto sérii zatím nevzdávám a zkusím dát šanci pokračování.

Lavina
08.10.2022 3 z 5

Jako příběh opravdu silný... Řešit sexuální zneužívání ještě v páru no to je mazec, ale řešit to jen sexem?... Už bylo trochu moc... Kdyby mě nezajímalo jak to dopadne tak to v půlce vzdám, ale přesně po polovině to nabralo spád a ke konci člověk většinu pochopí... 4 hvězdy za přemiru pořád stejného sexu jinak ok

Veruru1981
16.08.2022 4 z 5

(SPOILER) dávám 4 hvězdy a jenom proto, že se mi nelíbilo, jak mu Eva odpustila a místy byla až naivní. až na určité pasáže, kdy já bych rozhodně sebe tak zadarmo nedala, byla kniha dobrá. závěr byl perfektní, Gideon vrahem... už se těším na další díl.

cukrovka
17.06.2022 5 z 5

Čtivá erotická oddechovka. Zajímavý příběh, který nenudí.

Ewe291
14.04.2022 1 z 5

(SPOILER) To co bolo? On kontroluje vsetko a nepovie nic? Ona sa zmieri s vysvetlenim, ktore ani nieje vysvetlenie?! Matka kontroluje a uraza sa?! Jeho byvala, jej byvali?! Spolubyvajuci tiez nevie co zo sebou.To je pripad pre doktora, citala som to s nadhladom ale ..... Prva cast hroza pre mna a druha tiez..... Viac uz nedam pretoze toto je pre mna prilis zle prosto sa to nedalo

adelinka
31.12.2021 3 z 5

Tu mi to v mnohom pripomínalo ako 50 odtieňov, každý nejaké to svoje tajomstvo, čo ovplyvňovalo ich vzťah, ale dalo sa..

Vknihách
26.07.2021 5 z 5

Tak, v prvom rade vrelo neodporúčam všetkým vyberavým čitateľkám tohto žánru, pretože tu nič nové nenájdete, je to klasický príbeh dominantného muža a dovolím si tvrdiť, ješitnej dospelo správajúcej sa ženy...napriek tomuto klišé stereotypu, sa mi kniha čítala veľmi dobre, zvládla som ju za dva dni. Na scénu vstupujú nové postavy, samozrejme prejavuje sa žiarlivosť hlavných postáv. Máme tu aj konečne odhalenú temnú minulosť Gideona, konečne sa zveril Eve, čo je fakt fajn, ale veľmi im to v úprimnosti nepomohlo. Medzi sebou majú stále kopec tajomstiev. Veľmi sa mi páčila záverečná zápletka, aj keď bola predvídateľná už asi v polovici knihy. Záverečné odhalenie ma fakt šokovalo, a čo je dosť zvláštne, že autorka čitateľa nenavnadí na ďalší diel tým, že by zatajila rozuzlenie drámy a nechala si to na ďalšiu knihu. Ona vám to proste vykváka,ale napriek tomu vo vás vyvolá zvedavosť a núti vás čítať príbeh ďalej.Hlavná hrdinka mala spolubývajúceho bisexuála, stane sa mu veľmi nepríjemný incident. Síce je promiskuitný (to mne na ľuďoch prekáža, pokiaľ sa tým dokonca prezentujú,aj keď je to ich vec),ale ako človek je skvelý, obetavý a vo vnútri utrápený,naozaj mi ho bolo veľmi ľúto. Som zvedavá aké habaďúry si na mňa prichystala Sylvia v 3. časti

princesse
22.07.2021 4 z 5

Tak jak jsem předeslala v komentáři u prvního dílu ... možná ... a bylo to silnější než já. Nějak si nemůžu pomoct a chci se dozvědět jako to všechno dopadne. I nadále se mi zdají některé věci až moc a i nadále si myslím, že to je téměř neuvěřitelné, ale ... takže pokračuji a čtu již třetí díl.

Ivanka83
01.06.2021 4 z 5

I druhý díl mě bavil. Konečně se dozvídáme více o Gideonovi. Jen ten konec, to jsem nečekala. Hned jsem musela začít číst třetí díl :-)

Toledo
03.03.2021 3 z 5

Hodnotím hůře než první díl, protože mi přišlo, že se toho vlastně ani moc nestalo. O hlavních postavách jsme se toho moc nového nedozvěděli a bylo to pořád jak na houpačce. Trochu tomu pomohl závěr, který nějaké pasáže objasnil, ale jinak to byl průměr.
Trochu zklamání po (za mne) skvělém prvním dílu.

Kristy.Seb
10.11.2020 4 z 5

Jsem ráda, že konečně Giedon odhalil, co prožil on. A jak se zachovala jeho matka?!

Misshell1
11.09.2020 4 z 5

Asi budu ujetá, když řeknu, že se mi líbilo. Mělo to příběh, mělo to zvrat a nečekaný. A jdu na další díl...no co občas člověk musí přečíst něco takového ????

CiaKawlone
07.08.2020 5 z 5

Jsem prostě nadšená. Bylo to víc zajímavé než první díl, z kterého jsem taky byla vedle. Nechyběla pořádná zápletka a hodně jsem se vcítila do Evy. Do posledních stran mi to moc nedávalo smysl, ale rozhodně to doporučuju dočíst.

Ivet1990
07.05.2020 4 z 5

Stejně jako první díl i tento mě bavil číst. Všimla jsem si, že hodně čtenářů tuto sérii přirovnává hodně k 50 odstínů což mě to tak nepřijde. Ano je tam hodně erotických scén, ale co jiného čekat od erotické knihy.

AelinBělotrn
15.03.2020 5 z 5

Je pravda, že to dost připomíná 50 odstínů šedi, ale kniha mě přesto velice bavila.Sexu je velice dost a je také pravda že je pokaždé podobný, ale postupné otvírání Gideonovi minulosti mě nutí číst dál a je to takové odpočinkové.Líbí se mi,že to není všechno tak růžové a ihned po seznámení si plně důvěřují.Dobrý popis.Určitě se vrhnu n další díl

Myška43
13.03.2020 5 z 5

Nechápu ženy, proč to srovnáváte s knihami 50 odstínů a stěžujete si na to, že je tam hodně sexu. Vždyť je to erotický román. Je dobré přečíst si celou sérii. Příběh je stále lepší a lepší. Za mě super!!!!

niced
14.10.2019 5 z 5

Druhý díl byl naprosto skvělý. Za mě lepší než první. Gideonovo chování mi sice bylo hned jasné a nechápu, že to Evu vůbec nenapadlo, ale závěr perfektní, jsem ráda, že z toho Eva nezačala vyšilovat a byla ráda.. zatím. Gideon konečně odhalil svojí minulost, už jsem myslela, že kolem toho budou kroužit pořád.

makynka911
04.05.2019 3 z 5

Hodně se mi líbilo asi prvních 200 stran, a to nemyslím z první knihy, ale z celé série. Věděla jsem, že to bude dalších 50 odstínů, ale na relax dobré.
Dalších xxx stran série nebylo přímo zlých, ale už to určitě nebylo něco, co bych si chtěla zopakovat. Hlavně se některé věci v knize, viz Evina noční můra, řešili dost zvláštním, až neuvěřitelných způsobem.

Celkově v průměru za 3*.

Štítky knihy

pro ženy erotika Padesát odstínů

Autorovy další knížky

Sylvia Day
americká, 1973
2012  79%Obnažená
2013  82%Spoutaná
2013  81%Nezkrotná
2015  78%Nenasytná
2014  52%Očarovaná

Kniha Spoutaná je v

Právě čtených7x
Přečtených2 104x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených95x
Knihotéce553x
Chystám se číst209x
Chci si koupit52x
dalších seznamech12x