Čas lovu

Čas lovu https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521818/bmid_cas-lovu-yVv-521818.jpg 4 67 13

Colter Shaw série

< 4. díl

Najdi ji, než oni najdou tebe. Čtvrtý případ Coltera Shawa. Colter Shaw je ostřílený specialista na hledání lidí, ale Allison Parkerová a její dcera jsou oříškem i pro něj. Allison je totiž geniální konstruktérka a při útěku využívá veškeré své znalosti a schopnosti. A že to skutečně potřebuje – v patách má nejen zarputilého bývalého manžela, ale i dva nájemné vrahy, kteří ke své práci přistupují se sadistickým potěšením. Colter Shaw se za matkou a dcerou vydává až do odlehlých koutů amerického Středozápadu. Kam ho neznačené stezky zavedou tentokrát?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

Hunting Time , 2022


více info...

Přidat komentář

biki
25.02.2024 5 z 5

Opět spokojenost. Hodně zamotaný případ s několika zdánlivě nesouvisejícími motivy, který dal Colterovi opravdu zabrat. Řada postav, z nichž jen málo bylo jednoznačně kladných či záporných. O některých jsem se nemohla rozhodnout, jestli jsou mi sympatické či nikoli, další se v průběhu děje vyprofilovaly úplně opačně, než jak byly do děje uvedeny - prostě taková barvitá směska. Jak je už u autora zvykem, dovedně vystupňoval napětí až k akčnímu vyvrcholení se zcela překvapivým hlavním hrdinou. A mně teď nezbývá, než se těšit na další díl.

Niu
09.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Od Ježíška jsem dostala snad poprvé knihu a vybral tuto. Od mého oblíbeného spisovatele. Ani nevadilo, že je to až čtvrtý díl série, ale tím pádem jsem neznala Coltera tak dobře. I když jsem knihu přečetla za dva dny, tak jsem jela na vlně - ty jo, já nevím, a pak ty brďo, tak jo. Mělo to spád a bylo to rychlé. Líbí se mi pozadí městečka znečištěného vším možným. Sice se tam našly úseky, kdy jsem si říkala, že nechápu, jak někdo někoho našel nebo proč se tam najednou někdo zjevil, ale budiž. Na konci jsem byla totálně mimo, ale pak jsem si vzpomněla - no jo, Deaver, mistr kliček a nečekaných zvratů (sákryš, jak jsem mohla zapomenout?!). V tom světle jsem si na konci knihy řekla, že se k ní jednou vrátím a budu na to nahlížet trochu jinak, jestli to dává smysl. Colter se mi líbil, ale musím ho poznat blíž. Sonja byla taky super. Vlastně ... všechny postavy (až na Hannu, ta mě někdy pěkně sejřila). Není to klasická detektivka s Rhymem nebo Danceovou, ale jako thriller super.


soukroma
28.01.2024 4 z 5

Minulý díl mne dost otrávil, ale tady mne děj zaujal hned. První část mi totiž připadala příjemně Reacherovská, zatímco v druhé části to už spíš bylo v duchu Kinga (mnohomluvné, nesnesitelná puberťačka, přitom mávnutím proutku šikovnou a zodpovědnou obránkyní rodiny...).
Nesmírně (=neuvěřitelně) komplikované úklady, a tím i celá zápletka se spoustou aktérů. Naštěstí připomínek Colterova otce jen přiměřeně, a to především vhodně ohledně rad pro přežití. 75%

kuruteku
12.01.2024 4 z 5

Já tu sérii mám rád. Kromě thrilleru zavání i zdravým vlastenectvím, láskou k přírodě i normálním lidem. Přežiju i rychle zvraty. Ale to, co udělal autor se zápornou postavou v poslední třetině knihy, mám nějak problém rozdychat a rozklíčovat. Prostě - nečti před vlastní četbou - prepoloval vedlejší hrdiny. Hodně z nich. Takový malý Deaveruv tajfun. Konec dobrý, s příslibem pokračování, vše dobré?

čef
12.01.2024 4 z 5

Pronásledování dvou žen, matky a dcery si pachatelé užívají, ale obě jsou vynalézavé a mají na své straně také hodně ostré hochy. Následuje proto řada drsných honiček a soubojů, život všech visí mnohdy na vlásku, někteří se konce nedočkají. Několik dějových zvratů se dá od tohoto spisovatele vždy očekávat, ale pokud mohu odhadnout, pravděpodobnost, že bude tento román považován za nejlepší autorovo dílo, se limitně blíží nule.

Nelly
10.01.2024 5 z 5

Typický Deaver - zase si mě pěkně povodil na vodítku - a proto ho miluju! Nejlepší Colter.

Dédečko75
07.01.2024 5 z 5

Deaver neumi zklamat ani trošku, je to zase bomba

Maky806
17.12.2023 5 z 5

Opět skvělé čtení.

Nekonečná
04.12.2023 4 z 5

Kniha se čte dobře, hlavní hrdina je sympaťák a klaďas, závěr překvapil, moc dobře napsané, vůbec jsem to rozuzlení nečekala! Doporučuji.

rokocb
29.11.2023 4 z 5

J.D. je jeden z mých velice oblíbených autorů, jenom Calter trochu zaostává za Lincolnem

Didi15
20.11.2023 5 z 5

Nejradši mám stejně Lincolna , Colter mě tak za srdce nechytil . Ale tímto dílem si mě získal, nejlepší z celé série.

netopýrek1985
04.11.2023 5 z 5

Opět nezklamal. Já prostě tohoto autora miluju. To byla zase taková jízda. Prostě super. Nečekala jsem takový konec. Super no

cathyblack
28.10.2023 5 z 5

Myslím si, že tenhle díl byl rozhodně nejlepší z celé série. Colter nabral zběsilý tempo hned na začátku a nezastavil se skoro do poslední kapitoly. Ano, Colter je v tomhle díle výbornej a ano Deaver pořád umí.