Pomsta diskuze

Pomsta https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239939/bmid_pomsta-BLy-239939.jpg 4 245 56

Jack Reacher série

< 19. díl >

Jack Reacher stále sám a sám… Z kdysi obávaného vojenského policisty se stal tulák bez domova a bez adresy. Armáda si ho však přesto najde. Potřebuje ho, protože kdosi vystřelil z neuvěřitelně velké vzdálenosti na francouzského prezidenta. To by dokázal pouze jediný člověk. A Reacher je jediný člověk, který by ho dokázal najít. Lee Child ve své další napínavé knize z návykové řady o Jacku Reacherovi posílá svého hrdinu přes Atlantický oceán do Paříže – a pak dál do Londýna. Musí najít zabijáka, který prahne po pomstě. Ještě nikdy nebylo tolik ve hře… Jelikož tentokrát je to osobní záležitost.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , BB art
Originální název:

Personal , 2014


více info...

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

Loubooker
14.05.2018 3 z 5

Ted me napadlo, ze mam taky dojem, co psal jeden z komentujicich - ze reacherovky jsou nejak slabsi a slabsi...i kdyz nevim, ktera kdy vysla, tak pro mne zsutavaji nejlepsi ty, kde Reacher vypravi v 1. osobe, coz jsou vetsinou pribehy z jeho vojenske kariery a ty se mi taky, asi, vetsinou libi nejvic.
Podobnou nemoci trpeli i R. B. Parker a Ed McBain - zpocatku byly jejich knizky utle {papamutuji na meho prvniho Carellu Zabijak vydaneho jako brozovana edice Napeti] a po letech byly knihy tlustsi a tlustsi a mene zazivne... Coz u Childa neni, knihy jsou porad stejne obsahle, ale zrovna tahle Pomsta je slabsi, coz v komentarich napsalo vice lidi. Docela jsem uvazoval, ze to nedoctu, bylo to nejake upracovane...
A napr. ve Varovnem signalu jsem po asi tretine knihy preskakoval a cetl jen casti, kde vystupoval a patral Reacher...cili jsem si vynahrazoval jeho vypraveni v 1. osobe.
Mozna to bude tim, ze jsem reacherovek precetl asi 7, tak to bude chtit od nich asi odpocinek. Ve srovnani s tim, kdyz jsem nedavno cetl Exnera nebo H. Proskovou {Horac a kapitan Vasatko], tak jsem se tesil na dalsi cteni {ale to je neporovnatelne v zanru i stylu...}.