Turnaj na Gorlanu diskuze

Turnaj na Gorlanu https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284763/bmid_hranicaruv-ucen-prvni-leta-turnaj-v-SRJ-284763.jpg 5 458 70

Prolog k mezinárodně úspěšné sérii Hraničářův učeň Dlouho předtím, než se z nich stanou hrdinové, jsou Crowley mladým hraničářem a Halt uprchlíkem ze země za mořem… Zrádný baron Morgarath shromažďuje pod svým praporcem další šlechtice hladové po moci. Král Osvald chřadne a princ Duncan – dá-li se věřit zvěstem – pustoší sever země. Halt a Crowley se vydávají prince hledat, aby ho požádali o pomoc a pak mohli obnovit oslabený hraničářský sbor. Kdysi loajální hraničáři jsou roztroušeni po celém království. Podaří se je opět spojit k boji za svou zemi? Dva mladí muži musejí připravit své plány dříve, než začne každoroční turnaj na hradě Gorlanu, protože tentokrát bude v sázce mnohem víc než jen to, kdo se stane vítězem. Pokud si Morgarath prosadí svou, dojde na souboj o život – a o počátek nové vlády.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

The Tournament at Gorlan , 2015


více info...

Diskuze o knize (5)

Přidat komentář

Alyss
09.08.2016

Druhý díl o bitvě na Hackhamské pláni už prochází prvními korekturami:-)
Těšte se

gabriela3310
27.07.2016

Dobrý den, prosím mužů se zeptat jestli tato kniha je už i jako e-kniha nebo jestli ještě ne? A popřipaně kdyby jste ni napsali do zprávy kde ji mohu jako e-knihu koupit děkuji :)


Jass
29.04.2016 4 z 5

Schválně jestli si už tady Halt stříhá/řeže vlasy saxonským nožem :D

Jůšo
29.04.2016 5 z 5

Myslím, že překvapit určitě dokáže. ;) Hlavně mi přišlo zajímavé představovat si Halta a Crowleye jako mladé muže. Přece jen dvanáct dílů, ve kterých už mají šedé vlasy a vousy udělalo svoje. :)))

Jass
29.04.2016 4 z 5

Přesto, že vím, že kniha bude zajisté opět skvělá, nemůžu se ubránit jistému skepticismu, samozřejmě, že nechci, aby tenhle jedinečný příběh skončil, ale tak nějak mám pocit, že se opět bude opakovat to, co už jsme jednou viděli. U Hala a Volavek to ještě vcelku fungovalo, protože to vše bylo dosazené do námořního prostředí, které celému příběhu dodalo nový háv, ale tady... Jsem vážně zvědavá... Doufám, že mě autor ještě dokáže překvapit.