Ivo Toman

česká, 1966

Diskuze (6)

Přidat příspěvek

JancaMia
13.01.2019

Ivo Tomana sleduju už roky , obdivuju jak na sobě zapracoval a co dokázal (i přes svoje handicapy) .
Ke knihám , když pominu vykřičníky a otazníky , tak si myslím že Toman říká to co potřebujete slyšet a ne to co chcete slyšet a "nutí" Vás o sobě přemýšlet a začít se sebou něco dělat ..

Teron
26.11.2018

Jeden z těch dobrých tuzemských lektorů a mentorů, kterého sleduju už roky.


Klamm
25.10.2016

Spousta lidí nadává že Toman vykrádá jiné autory a recykluje jejich myšlenky. Mě ta jeho ,,stručnost" a parafrázování naopak vyhovuje. Alespoň se pak nemusím probírat haldou ukecaných knih o osobním rozvoji.
Raději mám jeho knihy a rozhovory, než namluvené audio a video přednášky. Tam mi jeho projev nějak vadí. Nemyslím jeho hendikep ale intonaci, kterou se snaží šokovat, zapůsobit a hlavně prodat!

venduschka
06.02.2016

Pán na mě působí děsně nesympaticky (a ne kvuli handicapu, to fakt ne-e :)), ale spíš strašně negativní energií co vyzařuje...Knihu jsem si bohužel jednu koupila, po přečtení byla v šoku co za brak to je a našla jsem si ho na youtube a jinde na netu a fakt ne-e. Veliké zklamání. Teď zpětně mi dochází co řeší v té knize jakožto závist a nepřejícnost atd. že to asi bude mít hodně v sobě :) a už se ani nedivím že ho kamarádi "po tom co se stal úspěšným" (já ho za úspěšného nepovažuji...úspěch vidím spíše v růstu celé osoby, duchovní, dušecní i fyzické stránky člověka) opustili...(jak píše v knize)

tisha8409
26.04.2015

Namyšlený tupec, kterým vládnou prachy a mamon.
Ve svých knihách píše o sobě, ne o tom, o čem kniha , jak slibuje, má být.
T.syndrom není nic tak závažného, pro co by k němu měli lidé vzhlížet a říkat ("toho obdivuji že i přes ten hendikep to dokázal"... Nedokázal nic než se posmívat těm, co jsou "níž" než on.
Prostě podnikatel ..to už mluví za vše - jde za ziskem no.
Píše zmateně, nadnášenlivě, rýpavě a tak nějak..o všem, jen ne o daném tématu.

DonFilipson
13.01.2012

Tohoto pána si nesmírně vážím a rád bych jej osobně poznal, i přes svůj veliký handicap dokázal toho víc než kdokoli z nás ,,zdravých,,