Adriana Michálková

Adriana River · pseudonym

česká, 1988

Diskuze (12)

Přidat příspěvek

Lenga
26.10.2020

Dobrý den.
Když se moje maminka léčila s rakovinou, hledala jsem knihy, které by jí pomohli se odreagovat od těžkých myšlenek. Začala jsem jí kupovat literaturu duchovní, přímo to, co bylo spojeno s Anděly. Až mi Vás a vaše knihy andělé poslali do cesty. Maminka již přečetla Očistec, Sedmé nebe, Soudný den, Inferno a teď čte Navěky. Je nadšená celou Vaší řadou. Zákeřnou nemoc porazila pozitivním myšlením, které načerpala četbou a touhou žít, pro nás děti a vnoučata...určitě se budeme těšit na další knihu. Díky moc

jyoannah
31.08.2020

Sága Sedmé nebe mě dostala naprosto strhujícím dějem a hloubkou sdělení. V začátku mě překvapilo u české spisovatelky zasazení děje do San Franciska, ale pak mi došlo, že to ani jinak nebylo možné. Sága by určitě zasloužila také překlad a vydání v angličtině. Četla jsem všechny díly jedním dechem a zase k nim vracím od začátku. Očistec jsem proplakala spolu s Elaine. Byla jsem pohlcená dějem a ještě teď nenacházím slova, jakými pocity a vhledy jsem byla zaplavená.... Adriana je úžasná spisovatelka a moc jí děkuji, že mi pomohla k pochopení poselství, které celý příběh nese.


Evik2812
15.04.2020

Evik2812
Již jako malá holčička jsem milovala knihy. Vždy jsem se nechala unášet na křídlech fantasie a cestovala díky knihám i tam, kde se bosou nohou nedostanete. Věřím na anděli a kniha Sedmé nebe mě vynesla hodně vysoko. Pokud mě kniha neosloví a nezaujme na prvních deseti stranách, odkládám. Tato kniha mě upoutala hned na začátku. Má v sobě prvky romantiky, dobrodružství, nadpřirozeno. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Jsem ráda, že se mohu opět začíst do dalších dílů, Očistec, Inferno a Soudný den. Nebylo lehké je sehnat. Proč takové knihy nejsou k sehnání? S láskou děkuji Autorce, že mi umožnila ponořit se do světa andělů tak, jak ho neznám.

1Katuška
31.03.2020

Bývala jsem velký čtenář všech možných žánrů. Pak dlouho nic, pár kousků a teď Sága Sedmé nebe. Nikdy jsem nic takového nečetla. Ten příběh je fascinující, úžasný, plný lásky, naděje a světla, vtáhne vás od první stránky, vy všechno prožíváte s postavami a chcete vědět, jak to celé dopadne. Takže si udělejte čas, připravte si všechny díly a dejte se do čtení. Nebudete potřebovat spát, jíst, jen číst. Jednu knihu za druhou. Děkuji a těším se na další :-)

Nurbanu
05.01.2020

Autorka má úžasný dar psaní. Příběh vás drží, knížku jen s těžkých srdcem odkládáte, abyste dělali i něco jiného, než četli. Zároveň vás příběh nabije nádhernou pozitivní energií. Vše, co se děje v knížce, jako by se dělo i vám. Smějete se, pláčete, buší vám napětím srdce... Děkuji autorce, že se mohu ponořit do jejího andělského světa ❤

marpe2619
18.10.2019

Velmi talentovaná spisovatelka. Jeji sága o andělech je velice povedená. Je to čtivá droga která pro milovníky fantasy, love story, nebeské tématiky a napětí je to pravé. Knihy se čtou velmi rychle a lehce. Vzhledem k tomu že se děj odehrává v americe (i různě po světě) a píše jej česka, tak mi nezbývá jen chválit. :) Doporučuji

MartinaMariana
01.08.2019

Adrianka je milující světelná bytost. Pro mě je to milosrdný anděl seslaný z nebe.

Její knihy jsou jako pohlazení po duši. Předává v nich víru, že i v té nejhlubší tmě je plamínek světla a že stojí za to bojovat o to, co je nám svaté.

veronika8675
10.07.2019

Adrianko, tak jsem dočetla očistec...teda nemohla jsem se od knížky odtrhnout,takže doma všechno stálo...napínavé, dojemné a neskutečné...a teď mi řekněte, jak mám vydržet čekat na další díl????moc doporučuji všem...tleskam

Gabi212
24.04.2019

K autorčiným knihám jsem se dostala přes kamarádku, která bojuje s rakovinou a autorka právě podporuje nadace pro pomoc onkologicky nemocným dětem a spolupracuje s nimi. Doslova rozsévá světlo a lásku tam, kde je to nejvíc potřeba. Takových lidí si moc vážím a po přečtení knihy Pod ochranou andělů jsem se ještě víc utvrdila v tom, jak výjimečná bytost to je. Prožila si hotové peklo na zemi a i přesto neúnavně pomáhá druhým. Obdiv.

Roman1111
06.07.2018

Dnes docteno, silny pribeh.. Pravdive, inspirujici, krasne. Skvele napsano. Sambala 1024 jako ciste a kristalove znalosti, ktere nosime vsichni v sobe. A tato kniha vam da odvahu to vsechno v sobe objevit a srdcem vyuzivat pro svuj zivot.

DéňaPéňa
29.10.2017

Mně se spisovatelčin styl psaní taky moc zamlouvá. Teď je to všude samý zahraniční krimi a vyvražďovačky, šíří se to jako tuberkulóza a takových knih jako je Sedmé nebe je pro nás mladý fakt málo. Adriana je mi moc sympatická. I když jsem ji zahrnula trilionem otázek, ráda mi na všechny odpověděla a dokonce mi jako poděkování za moji podporu poslala prolog z druhýho dílu. A ten je fakt suprovej! Teď jsem ještě víc navnaděnější.

jita229
27.10.2017

Nejlepší a nejúžasnější začínající spisovatelka. Je poznat, že spisovatelka přesně ví, o čem píše a má do detailu vše popsané a promyšlené :) Její knihu jsem četla jedním dechem. Nemám ráda, když už od začátku vím jak to skončí a tady jsem se toho nemusela bát. Kniha Sedmé nebe je plná zvratů a tím byla pro mě hodně vzrušující. Postavy měla komplikované, ale i přesto je dokázala do detailu nádherně popsat tak, aby to čtenáři bylo srozumitelné a dobře se mu kniha četla. Autorku mám velice ráda a budu se těšit na její další díly a fandím jí. Kéž by bylo takových spisovatelek více :) Škoda, že lidi se začínajících autorů obávají. Tahle spisovatelka je sice začínající, ale plně jí podporuji. Začínající autoři by se měli dle mého podporovat více než tomu je doposud.