Navěky

Navěky https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447852/bmid_naveky-fb0-447852.jpg 5 33 19

Sedmé nebe série

< 5. díl

Počátek myšlenky je jako slza z tajemných hlubin řeky. Je to místo, kde existuje jen ten pocit. Chce to odvahu jít hlouběji do sebe. Ukradnout si okamžik věčnosti a přivinout ho k sobě. Vdechovat vůni dálek a minulosti, prožít ji a proplakat znovu. A uzavřít. Ani jedna z těchto důležitých kapitol jeho života ho nepřebolela. Nikdy se neuzavřely. Nemohly… Adam k tomu nedostal příležitost. I když mlčel, truchlivě obracel dozadu stránky s nevyslyšenou prosbou, aby ho už konečně někdo osvobodil a ty bolavé stránky zapálil. Nebo dopsal… Nebála jsem se stínů. Psala jsem i za tmy.... celý text

Přidat komentář

Artep071
10.02.2024

Zdravím děvčata kde se dá sehnat/ koupit tento díl prosím?? Pokud některá máte ve čtečce a můžete přeposlat, pošlu vám ihned korunky. Děkuji za zpětnou vazbu :)

Dagmar108
22.08.2021 5 z 5

Krásná kniha


Knihodrak
25.02.2021 5 z 5

Ahoj, celá série je absolutně dokonalá! V mnoha ohledech mi změnila pohled na život k lepšímu. Moc bych si chtěla přečíst i tento poslední díl. Nevíte někdo prosím prosím, kde se dá sehnat?

Kukicka
02.02.2021 4 z 5

Jednu hvezdicku davam u toho dilu dolu za poslednich asi 10% pribehu. Na me asi az moc cukrkandl a valeni se smichy a vyprskavani smichu uz mi trochu vadilo :-) Jinak jsem si ale cely tento dil rikala, jak je vubec mozne, ze cela tato saga ma pouze jednotky hodnoceni a komentaru a knihy, ktere temto 5-ti kniham nesahaji ani po kolena se pohybuji v Databazi knih ve stovkach. Tyto knihy by si zaslozily preklad do nekolika jazyku a statisice nebo miliony ctenaru po celem svete. Je to opravdu krasny a hlavne do posledniho detailu propracovany pribeh, ktery ma presah a nektere casti pribehu se Vas vnitrne dotknou a donuti zamyslet se nad vlastnim zivotem. Mozna, ze prvni dil se nezda a muze se jevit jako divci romanek, ale ctete dal... At uz vahate, protoze se treba jedna o ceskou spisovatelku nebo Vas odrazuje to, ze knihy nemaji stovky hodnoceni, nebo cokoli jineho, tak se od toho odprostte a pokud Vas alespon trochu toto tema zajima, tak si knihy prectete... Navic od zacatku obdivuji ty s pribehem souvisejici, krasne propracovane obalky

AAAMarket
18.01.2021 5 z 5

Tahle série je naprosto neskutečná. Pořád překvapuje a krásně do sebe vše zapadá. Jsou to mé nejoblíbenější knihy a příběh mi zůstane v srdci NAVĚKY ❤️ děkuji Adri

Bafy
27.12.2020 5 z 5

Tento díl mi zůstával nějakou dobu uzavřen, ač jsem se snažila začíst nešlo to... Pak přišel den kdy se slova začala měnit v "příběh" tak známý...... Díky některým informacím jsem měla nutkavý pocit se vrátit k Soudnému dni a pochopit co mi uteklo. Moc mi toho uteklo :-) Jestli jsem měla před tím pocit že vidím, tak ano ale přes x slunečních brýlí. Četla jsem pomalu, vracela se a divila jak je možné že jsem to neviděla. Úžasné jak v celé sérii necháváte nápovědy, drobečky které stačí vidět a dát si dohromady. Chápu proč jsou Ellie, Adam a Kassiel tak silný....... Děkuji

Veeria
30.11.2020 5 z 5

Navěky je bonusový díl ságy Sedmé nebe, a právě s ní všechny díly stvořily nezapomenutelný literární skvost, naprostý unikát. S vděčností a láskou děkuji, že se ke mně tyto knihy dostaly, protože jsem v nich objevila mnoho! Každý si najde svoji srdcovou knihu, a pro mě se jí stala tato. Je naprosto kouzelná! Dokonalá ve své přirozenosti, barevná jako duha. Ve slovech je toho tolik ukryté.

Adamův příběh je tak dechberoucí - plný emocí, bolesti, ztráty, ale i lásky, naděje a odhodlání. Spolu s Kassielem a Ellie si toho tolik vytrpěli, ale nikdy se nevzdali, bojovali, věřili. V sebe i druhé. V lepší budoucnost. V naplnění svých snů. A tím ovlivnili i životy dalších...

V příběhu cítíte každou jednu emoci. Vše má svůj důvod. Vše se děje tak, jak má. Děkuji!

Navěky budu tyto hrdiny milovat ♥

Jedinečný příběh pro Adri, jedinečný příběh i pro mě. A věřím, že i pro další. :)

Vendelie
29.10.2020 5 z 5

Tato celá série patří a bude patřit k mým oblíbeným. Určitě se k ní brzy zase vrátím. Čte se skutečně sama a nelze ji nemilovat.

Kamik77
10.10.2020 4 z 5

Tak, dočteno. Jsou pasáže, a je jich hodně (miluji Adama), kdy jsem se neuvěřitelně hlasitě rozesmála a byly pasáže, kde jsem se trochu, trošičku, malinko trápila. Neznám, krom této série, jiné autorčiny knihy, ale po celou dobu čtení jsem tušila, že knihy mají hlubší význam.
"Mezi řádky", od str. 420 to bylo pro mě velmi bolestivé. Každý z nás má tiché bolestivé výkřiky a každý z nás se s nimi pere jinak.
Moc děkuji Adri za krásný příběh, který jsem mohla prožít. Děkuji.

Michala479
05.10.2020 5 z 5

Musím přiznat Adri , že knížku jsem četla pomalu....
.......né tím , že by se mě nelíbla , ale tím , že každou svou kapitolou mě vtahovala do předešlých dílů , a v podstatě se zaplňovali skulinky , o kterých jsem ani netušila , že nějaký z některých předešlých dílů vůbec má . Nakonec jsem si říkala, jak jste to vlastně dokázala tak perfektně a precizně v předešlých dílech popsat , že to musel být úplně nadlidský úkol, aby čtenář nepoznat, že tomu něco málo chybí . To ale zjistíte až v tomto posledním bonusovém díle , kdy dostanete vysvětlení v podobě vizí od Arché , která to vše plánovala přes 5tisíc let a několikrát si danými situacemi prošla. Ale také i větší, hlubší seznámení s minulostí Adama....to pak vysvětluje jeho povahu, postoj a "plivání po hvězdách" .
Nedokážu si nyní představit celou tu ságu , bez tohoto bonusového dílu ......lze těžko popsat jak tento díl je vyjímečný , dostáváte řešení , cloumají s Vámi emoce , více se vžíváte do Adama , více ho chápete, a najednou zjistíte , že i Vy chcete "plivat po hvězdách" ......
Závěrečné ukončení knihy , mě vyrazilo dech , Adam který začal věřit v lepší zítřky ovlivnil svým přáním životy padlích andělů na Zemi , a né jen jim , ale i sobě :) .
Ptala jste se Adri , co s poslední sérié celé ságy....... pošlete to na nominaci "Kniha roku " , protože si to Vy i vaše andělská sága zaslouží. Nedokážu pochopit , jak takto výborné knihy nejsou k sehnání v e-shopech u různých knihprodejců , nebo v kamenných prodejnách či v knihovnách...... moc si přeji, aby se to změnilo. Vaše knihy Adri, jsou totiž naprosto úžasné .... M.

TinaStar
27.08.2020

Od začátku jsem Adamovi fandila a proto mi tento díl nemohl chybět. Přemýšlím, co napsat, abych nevyzradila nic z děje a přitom vyzdvihla jak skvělá knížka Navěky je. Stejně jako předchozí díly mě uchvátila a odnesla za hranice běžných dnů, chtělo se mi nespat a nejíst a jen číst a číst a vstřebávat vše napsané, i to mezi řádky. Adri umí nádherně vyjádřit psychologii postav, budete se smát, budete brečet, budete se bát, ale hlavně tahle sága vás vezme za srdce tak, že na ni nikdy nezapomenete, tím jsem si jistá.

Soňa887
21.08.2020 5 z 5

Nádherný bonusový díl k nejlepší sérii

Lenka_S
06.08.2020 5 z 5

Když jsem v loni dočetla poslední díl série, moc jsem si přála pokračování s Adamem a dostala jsem ho v podobě tohoto bonusového dílu. A přesto jsem nedostala jsem to, co jsem si představovala. V žádném případě však nejsem z knihy zklamaná, když nad tím tak přemýšlím ono nacpat 14 tisíc let života do jedné knihy je naprosto nemožný úkol: -). Celá tahle sága je obrovským emočním kolotočem, ale i pohlazením na duši a já vím, že se k němu budu ráda vracet. Nechápu pouze jenu věc a to, proč tyto knihy nezaujímají přední příčky žebříčku bestsellerů a téměř se o nich neví a moc si přeji, aby se to změnilo, neboť autorka opravdu psát umí.

M.B.
05.08.2020 5 z 5

Kniha, která se zakryje do srdce i mysli.
Přestože Adam není můj oblíbenec (navěky budu prostě team Kassiel:)), tak jsem si tuto sondu do jeho života moc užila. Nejúžasnější bylo, že jsme se konečně dozvěděli jak to vše bylo a jak to chodilo na nebi. Budou mi všichni taaaaaak chybět :(
Jediná pidipřipomínka - vážně se říkalo ve středověku sorry? :D

EvaSupovic
04.08.2020 5 z 5

Miluji vás Adame, Ellie, Kassieli.... navěky......jako tohle mě opravdu teprve dostalo do kolen a to v dobrém slova smyslu. Nedokážu ani popsat všechny pocity při čtení tohoto posledního dílu a nebojím se říct, že nejlepšího z celé ságy Sedmého nebe. Strašně moc obdivuji Adrianu za to, že dokázala napsat něco tak nádherného, co vezme člověka za srdce. A budu doufat, že bude pokračovat v tomhle duchu, kdy bude lidem svými slovy rozdávat radost ze života.

Maruš.D
04.08.2020 5 z 5

V této knize se dostaneme hloubš do Adamova předlouhého života na Zemi a zároveň si připomínáme a prohlubujeme znalosti z predešlích knih v sérii. Je to neskutečné jízda, při které milujete a zároveň litujete každou další přečtenou stránku.
Normálně nemám ráda knihy, co mají více jak 350 stránek, protože se nudím, ale u této série bych to četla i kdyby to mělo stránek tisíc.
Styl psaní mi velmi vyhovuje a děj se zakousne do kůže jako zimní mráz.
Dvě slova... NAPROSTO DOKONALÉ!!!

Dana077
01.08.2020

Tak ako celá séria Sedmé nebe ani táto kniha nesklamala. Adam je nezabudnuteľná postava a jeho hlášky si zamiluje každý. Veľká škoda je, že sa tejto báječnej sérii dostáva málo pozornosti. Adrianka je prvotriedna spisovateľka. Pri jej knihách sa budete smiať, budete plakať ale predovšetkým budete cítiť. A to je umenie !

Verunka4444
24.07.2020 5 z 5

Naprostá senzace!!!!Adam je od prvního dílu můj nej nej nej oblíbenec a jeho hlášky mě totálně rozsekávají :) :) :)
Celou sérii jsem četla už třikrát a teď si jí dám opět znovu.
Adriana je spisovatelkou číslo jedna a doufám,že se dočkám dalších knih,které mě opět nadchnout,dojmou,rozesmějou a ocitnu se ve světě,kde i přes překážky vše dobře dopadne.
Miluji sérii Sedmé nebe.

barbb8k
21.07.2020 5 z 5

Toto byl podle mě ten nejkrásnější díl z celé úžasné série.
Adámka jsem si zamilovala už v prvním díle a byla jsem neskutečně ráda, když Adri napsala, že o něm napíše zvláštní díl.


Po čas čtení jsem se nemohla přestat usmívat, protože ta atmosféra a Adamovi hlášky byly úžasné.
Ještě nikdy jsem neviděla ani nečetla to, že by autor dokázal tak překrásně popsat pocity postav, že to cítíte i vy sami. U nějakých knih samozřejmě ano, ale u této série nejvíc.

Konec této knihy jsem úplně celý probrečela. Ale ne smutkem, ale štěstím.

Celou tuto sérii jsem si zamilovala už od prvního písmene.
Všechny postavy jsou dokonale popsány a romantická linka je překrásná. To co ti dva dokázali překonat, aby se znovu shledali je neskutečné.

Nejlepší věc na těchto knihách je určitě jejich propracovaný děj.
Protože ti, kteří tyto knihy četli, mi dají za pravdu, že jsme nápovědy ke skutečnému/pravému jménu jedné mužské postavy měli už v prvním díle, ale nikoho nás to nenapadlo.

Závěrem chci říct, že tuto sérii si musí přečíst všichni, protože je nadpozemská.

Štítky knihy

padlí andělé

Autorovy další knížky

Adriana River (p)
česká, 1988
2019  94%Očistec
2018  88%Sedmé nebe
2019  95%Soudný den
2019  93%Inferno
2020  98%Navěky