Jirinamac Jirinamac diskuze u knih

☰ menu

Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Karla Kubíková

Katka2382 v té době to měla každá porodnice jinak. V Praze Podolí jsem měla dceru v r.84 u sebe a v r. 89 u Apolináře nám děti nosily sestřičky jen na kojení

06.05.2022 5 z 5


Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Taky mi vadilo, že nebylo dořešeno, kam se poděl jeho syn. Jestli ho dohnalo špatné svědomí nebo ho někdo zlikvidoval. Dneska to v knížkách bývá dost často, že si musíme něco domyslet. Mně se ten televizní film docela líbil, jen mi tam chybělo to tajemno, napětí a romatika ve mlýně a nebylo toho moc z dostihového prostředí.

11.03.2022


Krvavé jahody Krvavé jahody Jiří S. Kupka (p)

Argony
Nechápu, proč takové ,,vylhané,, knížky vůbec čtete. Vloni jsem sem do diskuze vkládala taky článek o paní Sosnarové, zkuste se na něj podívat, než někoho úplně odsoudíte. Víte vy vůbec, co to byl gulag (glavnoje upravdlenije lageroj)? To byly tisíce táborů.

04.02.2022


Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Včera knížka vyšla, ale už jí daly dvě čtenářky záporné hodnocení, vždyť to by jí nestačil ohodnotit ani rychlo-čtenář, tak proč jí hodnotí zbytečně záporně, jen aby ubraly % hodnocení?

17.11.2021


Krvavé jahody Krvavé jahody Jiří S. Kupka (p)

https://hlidacipes.org/i-historik-muze-zustat-clovekem-ke-kauze-gulag-a-vera-sosnarova/

13.03.2021


Malinka Malinka Dita Táborská

Až po přečtení Běsy je spoustu událostí vysvětleno.

23.01.2021 4 z 5


Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Ale některým se líbilo, ale dá míň hvězdiček, protože jiná knížka od autorky se líbila víc. Mně se třeba Hotýlek ze začátku moc nelíbil, tak jsem ho odložila a četla jiné knížky, dočetla jsem, až byla nálada a líbila se mi, ale už to ovlivnilo mé hodnocení, že mě nechytla hned.

10.01.2021 3 z 5


Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Nechápu komentáře ,,líbila se mi, ale Hana nasadila laťku vysoko,, proč srovnávají knížky, které jsou rozdílné? Vždyť každá kniha od A.M. je z jinéné doby a má jiný obsah, není to dílo na pokračování.

08.01.2021 3 z 5


Lustr pro papeže Lustr pro papeže Jan Tománek

Siena, plně s vámi souhlasím, jen jsem nerozepisovala zlo dnešní doby a zahrnula je mezi komunisty, protože je stále za komunisty považuji.

08.01.2021 5 z 5


Mrtvá a živá Mrtvá a živá Daphne du Maurier

Až na pár záporných komentářů se knížka líbí. Mně se líbila moc. Musí člověk počítat s tím, že to není literatura dnešní doby. Divadlo jsem neviděla, ale jestli byla knížka předlohou, tak se určitě bude líbit obojí

20.06.2017 5 z 5


Kábulské vlaštovky Kábulské vlaštovky Yasmina Khadra (p)

Nedočetla jsem

01.02.2016 odpad!