Gweny Gweny diskuze u knih

☰ menu

Všechny touhy vedou do Říma Všechny touhy vedou do Říma Luca Di Fulvio

Vyhlídky na novou knihu Luca di Fulvii mě nesmírně potěšila. Už se těším. :-)

14.02.2021 5 z 5


Šikmý kostel 2 Šikmý kostel 2 Karin Lednická

Před pár týdny jsem přečetla první díl a byla jsem nadšená vypravěčským talentem autorky. O to více mě těší, že už brzy vyjde díl druhý. :-)

04.01.2021 5 z 5


Komturova smrt Komturova smrt Haruki Murakami

Nechápu, jak může někdo dát této knize nálepku "Odpad". Je tam tolik rovin, tolik zajímavých a naprosto dechberoucích okamžiků! Ať už je v popředí, duchařina, umění - malířské i hudební, nebo jen myšlenkový svět hlavního hrdiny, pořád je co číst a pořád člověku v hlavě vyvstává nespočet otázek, na které nakonec sice odpověď nedostane, ale to ho právě o to víc ponouká ke čtení!

12.11.2019 5 z 5


Sen, který se naplnil Sen, který se naplnil Luca Di Fulvio

Konečně jsme se dočkali a po letech nám tu vyjde další Fulviova kniha. Už se nemůžu dočkat, až ji budu mít v ruce. :-) třikrát hurá

17.10.2019 5 z 5


Dítě, které v noci našlo slunce Dítě, které v noci našlo slunce Luca Di Fulvio

Zatím to vypadá, že v zahraničí knihy vycházejí dále, jen u nás se to zastavilo, přitom ty tři, které tu vyšly, byly dle mého velmi úspěšné.

21.01.2019 5 z 5


Zimní moře Zimní moře Susanna Kearsley

Možná, že to právě byl záměr autorky, nezpracovávat téma reinkarnace, ale věnovat se jen genetické paměti. Pokud už by reinkarnaci nějak zmínila, myslím, že by ji musela více rozvést a těžko říct, jak by potom třeba příběh ubíhal dál. Navíc téma reinkarnace je všeobecne známé. Každý ví, co to znamená. Nicméně téma genetické paměti je ale v románech alespoň pro mě docela nové a tudíž vítané. :-)

21.01.2019