Populární knihy

/ všech 23 knih

Nové komentáře u knih Roman Vaněk

Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila

Na jednu stranu dobré recepty. Ale recept na kremrole, a jako první ingredience balení listového těsta, to je ostuda. Čekala bych klasický recept na kremrole, nebo alespoň na to listové těsto.... celý text
miseb


Velká kuchařka Čech a Moravy Velká kuchařka Čech a Moravy

Opravdu nádherná kniha. Kuchařky miluji a sbírám roky, ale tato mě i po mnoha a mnoha kuchařských svazcích naprosto uchvátila. Je to taková bible českých receptů. Skvělá jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé. Není asi recept z našich luhů a hájů, který byste zde nenašli... celý text
lucie2677


Jednoduše a dokonale - Maso Jednoduše a dokonale - Maso

Kuchařky od Vaňka je záruka kvality jak výběrem receptů do kuchařky, tak fotografiemi pokrmů a technologických postupů daného pokrmu. Vaření podle jeho receptů zvládne i úplný začátečník, právě díky postupu krok za krokem. Z této kuchařky jsme zařadili u nás doma do pravidelného jídelníčku belgický tatarák, vlastně už klasický tatarák neděláme :-):-).... celý text
vvikingg



Jídlo s.r.o. Jídlo s.r.o.

Výborná kniha , která by mohla sloužit jako učebnice pro obor kuchař a další potravinářské zaměření. Podrobně popsána třeba cesta kapra na vánoční stůl, výroba olomouckých tvarůžků , technologický postup výroby lihu atd. Každá kapitola má na konci slovníček odborných názvů, vše doplněno kvalitní fotodokumentací, plný počet hvězd. Mezi můj oblíbený pořad patří Zmlsané dějiny od Romana Vaňka na Stream.cz. Jeho kuchařky rovněž záruka kvality.... celý text
vvikingg


Snadno & rychle Snadno & rychle

Za me je to dobry zdroj inspirace, ale už se mi u několika receptu stalo, ze velmi hrubě neseděl čas pečení. V několikati troubách, takže troubou to není. Většinou ten čas musím zdvojnásobit, což, pokud s tím nepočítáte, může docela zásadně ovlivnit plánování čehokoliv po vaření.... celý text
6857