Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček přehled
Knižní bestseller "Poklady klasické české kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům. Kniha svým zpracováním nadchne úplné amatéry ale i profesionální kuchaře. Kniha bezpečně zaujme své čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 13 komentářůSouvisející novinky - Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček (0)
Kniha Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 126x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Doporučených | 18x |
| v Mé knihovně | 113x |
| v Chystám se číst | 13x |
| v Chci si koupit | 30x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Roman Vaněk také napsal(a)
| 2012 | Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila |
| 2016 | Velká kuchařka Čech a Moravy |
| 2014 | Snadno & rychle |
| 2013 | Klenoty klasické evropské kuchyně |
| 2013 | Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček |

96 %

Roman Vaněk představuje další ze svých kuchařek, tentokrát s recepty echt českými, od polévek, přes klasická jídla jako guláše, vepřové, králičí či hovězí na několik způsobů. Co mě příjemně překvapilo, veliká spousta receptů na zvěřinu, od zajíce, bažanta, jelena či srnce a mnohé další. Ale co považuji za vrchol této knihy, tak to jsou recepty jak si udělat domácí jitrnice či jelita nebo různé druhy párků. Pokud rádi vaříte a máte hodně času, tak tato kniha je výborná inspirace. Několik receptů jsem vyzkoušel a takový recept vepřové koleno zde uvedený, je opravdu luxus