kuřecí maso

štítky

50 knih


Jednoduše a dokonale - Kuře 93% Jednoduše a dokonale - Kuře 2017, Roman Vaněk

Ve své nové edici Jednoduše a dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše a dokonale – Kuře. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jan... více


Kuře pokaždé jinak 68% Kuře pokaždé jinak 2008, kolektiv autorů

Kniha obsahuje recepty na nejrůznější úpravy kuřete. více


Kuře - Špalíček receptů 90% Kuře - Špalíček receptů 2004, Tom Bridge

Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z kuřecího masa. Kuřecí maso má velmi rozsáhlé možnosti využití a zároveň je také zdravé. Není tedy divu, že se pro mnoho lidí stalo pravidelnou součástí jídelníčk... více




Kuře - Více než 100 nepostradatelných receptů 93% Kuře - Více než 100 nepostradatelných receptů 2009, kolektiv autorů

Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa – můžete vyzkoušet italské šafránové rizoto, španělskou pae... více


Drůbež  lehká a jemná 80% Drůbež lehká a jemná 1995, kolektiv autorů

V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více


100 a 1 drůbežích jídel 73% 100 a 1 drůbežích jídel 1979, Oldřich Kosek

Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více


Klasické kuře 100% Klasické kuře 1993, Anne Willan

Tato kniha vyšla v řadě encyklopedických knih Dívej se a vař. Dozvíme se jak kuře nejen vykostit, ale i naplnit nádivkou, rozporcovat apod. Nepřeberné množství různých receptů na kuře jsou jak z Maroka, tak po indonésku,... více


Kuře 100% Kuře 2000, Enkhuizen Minkowski

Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím. Kromě tradičních receptů jsou ... více


Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. 90% Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. 1996, Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů 60% Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů 2003, Pavel Martin

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více


Jak připravit kuře 80% Jak připravit kuře 1999, Anne Willan

Vše o přípravě kuřete. více


Oblíbené kuřecí recepty 100% Oblíbené kuřecí recepty 2010, Alena Doležalová

Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více


Kuře - 70 nejlepších receptů 100% Kuře - 70 nejlepších receptů 2008, neznámý - neuveden

V této knížce najdete více než sedmdesát prostých, a přitom lákavých receptů vhodných pro každou příležitost, od rodinné večeře až po sváteční hostinu. Díky pestré nabídce polévek, předkrmů, salátů a hlavních chodů si vž... více


Kuře 100% Kuře 2005, kolektiv autorů

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené náz... více


Vaříme a udíme doma 100% Vaříme a udíme doma 1991, Ladislav Steinhauser

Řemeslo má zlaté dno a uzenářskou dílnou se navíc line tolik lákavých vůní. Proniknout do tajů tohoto řemesla vám pomůže knížka, kterou právě držíte v ruce. Autoři pocházející z rodiny, kde se uzenářskému řemeslu věnuje ... více


Nejlepší z minutek 80% Nejlepší z minutek 2005, Libuše Vlachová

Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více


Kuchařka nejen na neděli: Vaříme, pečeme, smažíme a připravujeme kuře 100% Kuchařka nejen na neděli: Vaříme, pečeme, smažíme a připravujeme kuře 1995, Jaroslav Vašák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Rychlé večeře: Kuře 100% Rychlé večeře: Kuře 2018, Kate McMillan

V této lákavé kuchařce najdete vše, co potřebujete vědět, abyste dokázali připravit dokonalou večeři z kuřecího masa pro svou rodinu a přátele. Kniha obsahuje přes 50 receptů na chutné pokrmy, přílohy i saláty a navíc je... více


Drůbež se nikdy nepřejí 100% Drůbež se nikdy nepřejí 2007, Vladimír Chaloupka

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více


Kuře rychle, chutně, zdravě 100% Kuře rychle, chutně, zdravě 2001, Zdeněk Roubínek

Kuře je jídlo moderního člověka. Kuřecí pochoutku si můžeme dopřát kterýkoliv den v týdnu a nezáleží na tom, zdajipřichystáme k obědu, svačině nebo k večeři. Největší předností kuřecího masaje lehká stravitelnost, výživo... více