drůbeží maso
štítky
6 knih
100 a 1 drůbežích jídel 1979, Oldřich Kosek
Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více
Kuchařka krůtí co má devatero chutí 1996, Helena Růžičková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Hydina a zverina vo výžive 1990, Ladislav Bobiš
Obsah: Naše stravovanie z pohľadu racionálnej výživy, Energia a hlavné živiny, Minerálne látky, Vitamíny, Voda, Enzýmy, Hydina a zverina v našej výžive, Výpočet energetických a nutritívnych hodnôt jedál, Recepty, Polievk... více
Drůbeží speciality 2010, kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Eva Pilarová vaří pochoutky z drůbeže 1994, Eva Pilarová
Stručná kuchařka pracující s drůbeží jako výchozí surovinou s inspirací a vtipem. více
Nákypy a zapekané jedlá 2014, kolektiv autorů
Chutné recepty v kapitolách: Zapekané mäso a hydina, Zapekaná šunka a klobása, Zapekané ryby a plody mora, Zapekaná zelenina, Zapekané rýchle chuťovky. více